- Konu Sahibi Sempatik hatun
-
Okurken koptum valladoru söylüyorsun gerdek gecesi düğündeki herkesin aklından geçiyordur ve koysan kamera adettendir deyip izleyende olur
pardn canım yaaa yanlış okumuşumo zaman evlenmeden önce bunu ailenle konuş. yoksa gerçekten ertesi sabah mutlu uyanırken bi anda moralini bozabilirler. çünkü gerçekten sinir bozucu bir durum. veya telefonarı kapatın çok rahat edersin
arkadaşlar 1arkadasımın yeni dügünü oldu yalasık 1 hafta oldu ama esinin ona yaklasmasını istemiyo yaklastogında bagırıyo annesi beni aradı onu arayıp tavsiyelerde bulunmami istedi ben de ona ulasamadım annesi demin yine aradı cok üzüldügünü ve eltisi ise niye yapmıyo diye annesini arıyo arkadasım eltisine sonradan yaptıgını ama gerdek bezinı yıkadıgını söylüyo şimdi yapıp yapmadıklarını merak ediyorlar hemen olsun diyorlar yani sabırlı degiller
Hayır zaten beze bakmaları da ayrı bir utanç düşünsenize tövbeee... Ben suratına bakamam o kaynananın bir daha her baktığımda o olay gelir aklıma; ki onun da aklına gelir diye düşünürüm. Bakmam da zaten ayrıca "terbiyesiz" diye düşünürüm.
Böyle bir konuyla bana gelirse ben söylicem zaten ama inş gelmezlerr..
Ama biliyorumki bu muhabbete çok yakından tanık olacağım, bizde var çünkü bu adet o zamanda değişmeyecek !
Benim en güzel günümü mafedeceklerr.. Eminimm
Hemde bunu benim ailem yapacak...
arkadaşlar 1arkadasımın yeni dügünü oldu yalasık 1 hafta oldu ama esinin ona yaklasmasını istemiyo yaklastogında bagırıyo annesi beni aradı onu arayıp tavsiyelerde bulunmami istedi ben de ona ulasamadım annesi demin yine aradı cok üzüldügünü ve eltisi ise niye yapmıyo diye annesini arıyo arkadasım eltisine sonradan yaptıgını ama gerdek bezinı yıkadıgını söylüyo şimdi yapıp yapmadıklarını merak ediyorlar hemen olsun diyorlar yani sabırlı degiller
Malesfki böyle şeyler benim ailemde de var.. Ben evlenmedim ama biliyorum varlığınıı..
İlk gece yapımlası zorunlu birşeymiş gibi beklenir ve en geç sabah damatın ailesinden biri arıyor, muhtemelen damatın annesi ve hayırlı olsun gözümüz aydın olsun konuşması tarzı bir konuşma oluyorr.. Sonrasında kızın ailesine tanıdıkları komşuları vs göz aydınlığına geliyorr.. Bizzat gördüm bu durumuuu..
Benimde hiç hoşuma gitmiyor ama maleseff varr !!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?