gerdek gecesi bezi isteniyor

olmaz mı meraklısı çok zaten
kendilerinde utanma yok
gelin damadı da kendileri gibi sanıyorlar

Okurken koptum valla doru söylüyorsun gerdek gecesi düğündeki herkesin aklından geçiyordur ve koysan kamera adettendir deyip izleyende olur

Hayır zaten beze bakmaları da ayrı bir utanç düşünsenize tövbeee... Ben suratına bakamam o kaynananın bir daha her baktığımda o olay gelir aklıma; ki onun da aklına gelir diye düşünürüm. Bakmam da zaten ayrıca "terbiyesiz" diye düşünürüm.

Böyle bir konuyla bana gelirse ben söylicem zaten ama inş gelmezlerr..
Ama biliyorumki bu muhabbete çok yakından tanık olacağım, bizde var çünkü bu adet o zamanda değişmeyecek !
Benim en güzel günümü mafedeceklerr.. Eminimm
Hemde bunu benim ailem yapacak...

Allahım,ne meraklılar kan görmeye. vampir midirler nedirler..

ben ilk yıl her kaynanamı gördüğümde aklıma o olay geliyor. çünkü benim eşimden istemişlerdi. ama eşim çok ters çıktı. o yüzden ilk yıl sırf böle saçma bi nedenden ötürü limoni geçmişti

merak etme o geceni kimse mahvedemez. ama ondan sonraki gecelerde bişey diyemem çünkü bu sohbetin geçiyor olması bile mideni bulandıracak evliliğin ilk günlerinde. umarım sorun çıkmadan çözersin. sapıklıktan başka bişey değil bu çünkü. çok meraklılarsa bunun kanlı manlı filmleri var onu açıp izlersinler meraklarıda gider akıllarıda

gerdek bezi ne ya?? ne kadar ayıp ne kadar sapıkça birşey :/ aranızda yeni evlenecekler varsa, umarım hiçbiriniz böyle bir muameleye maruz kalmazsınız...allah korusun böyle sapıklardan hepimizi :/

Bende nisanlimla gerdek bezi yüzünden baya kavga etdim ve bu olay nikahtan 1gün sonra oldu vok zoruma gitdi hickira hickira agladim kime ne benim kizligimdan dedim okadar istiyolarsa gururlanmayi bezi alip balkona assinlar dedim
Baya agladiktan sonra bana kiyamadi ben bileyim yeter diyip kapandi konu ama cok onur kirici birsey bu

Bunlar yaşanırken kadının kocası yengesine göstermiyorum ben karımın kanını şusunu diyip saydıramıyor mu
Bunlar yaşanırken o adam nerelerde napıyor merak ediyorum

Büyük konuşmayalım İnş benim ve yeni evleneceklerin başına da gelmez gerçekten ne kadar onur kırıcı bişey

Ne oluyor ya bu ne cümbüş yok kaynanası yok annesi eltisi vs.sülalacek dert edinmişler kendilerine, onlara ne yaapar yapamaz onlara neymiş. sizin de haberiniz olmuş arkadaş eş dost el birliği ile
gerdek bezi ne ya ne iğrenç adetler bunlar karı koca ilişkisine kim ne karışır çok abes ve utanç verici geliyor bu konular bana

Ne alaka ya ne çirkin şeyler bunlar, allaha şükür eşimin ailesi bu konuda medeni insanlar ve ar sahibiler böyle adetleri yok. Ablamın kaynanası babamı aramıştı kızınızdan memnun kaldık diye...çarşaf çıkarma adeti var onlarda da. Ve hala o çarşafı saklar ablam...iğrenç. O na da çok garip gelmişri ama aile içinde bu konuların konuşulması o kadar normal ki bazı ailelerde.

Ayy ne büyük saçmalık... Benim kocam ya kocam diyorum bak o gece onu kontrol dahi etmedi. Bakmadı, hiç görmedi yemin ediyorum :)

Kadına yapılan en büyük hakarettir bu. Kız bâkire ya da değil kime ne. Mahremiyet denen şeyi hiç duymamışlar ne kadar ayıp. Allah'ım sen kimseyi böyle şeylerle karşılaştırma. Insanların yatak odası sırlarını araştırmayı ne kadar da seviyor insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…