- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi Sempatik hatun
-
arkadaşlar 1arkadasımın yeni dügünü oldu yalasık 1 hafta oldu ama esinin ona yaklasmasını istemiyo yaklastogında bagırıyo annesi beni aradı onu arayıp tavsiyelerde bulunmami istedi ben de ona ulasamadım annesi demin yine aradı cok üzüldügünü ve eltisi ise niye yapmıyo diye annesini arıyo arkadasım eltisine sonradan yaptıgını ama gerdek bezinı yıkadıgını söylüyo şimdi yapıp yapmadıklarını merak ediyorlar hemen olsun diyorlar yani sabırlı degiller
kaynana kendi görevini bu eltiye vermiş cocugu olmuyo diye yani basında kaynana bu eltidir
Yok artık allahımmm daha neler duyucamevlenmeden once bir foto isteris kız tarafı olarak dimibenim uzaktan bir akrabam bu sebepten ayrıldı adamın erkekligi yokmus kız utanmısdı soylemeye biraz sakin sessiz bi tipdi ama sonunda dayanamadı ama onun annede sorun varmıs demiski kadın oglumu kilitledim evlenmeden once ilişkiye girmesin diye kilidini acmayı unuttum buyu yapmıs ya cok tuhaf insanlar var
arkadaşlar 1arkadasımın yeni dügünü oldu yalasık 1 hafta oldu ama esinin ona yaklasmasını istemiyo yaklastogında bagırıyo annesi beni aradı onu arayıp tavsiyelerde bulunmami istedi ben de ona ulasamadım annesi demin yine aradı cok üzüldügünü ve eltisi ise niye yapmıyo diye annesini arıyo arkadasım eltisine sonradan yaptıgını ama gerdek bezinı yıkadıgını söylüyo şimdi yapıp yapmadıklarını merak ediyorlar hemen olsun diyorlar yani sabırlı degiller
aynı bahsettiğin durum bizdede oldueşimin ailesi sabah aradı ve gözümüz aydın dedi ama bu adetin yaşandığı son jenerasyonuz gibi geliyor bana. çünkü akli selim hiç kimse çocularıda olsa böyle özel bi durumu sorgulamaz. Peki Esmerr senin eşin duruma tepki göstermedi mi veya duyarsız mı kaldınız bizim gibi?
Canım yukarıda bahsettiğim gibi ben evli değilim dahaa :))
Kuzenimin başına aynısı gelldi o yüzden biliyorum yanii :))
İnşallah benim başıma gelmezzz, valla o an napıcağımı şaşırırımm !! heran dalabilirimm kim gelirsee artıkk !
ayıptır günahtır ya
o beze bakan hangi ahlaktan söze edecek şaşarım
yazık çok yazık....
kamera koyun da odaya canlı izleme yapın
düğün sonrası oldumu olmadımı diye merak eden beyinlere fikir olur
hiç utanacaklarını sanmam hiççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?