gerdek gecesi bezi isteniyor

bir tanigimiz kiz tarafi oluyor bu ablamin bulundugu memleketen biriyle evlenecekti,

ablamda bulustu yalniz olmasinlar diye kadin ablama gerdek bezini kiz tarafimi alir erkek mi diye sormus

ablam tabi bilmez öyle seyler ben bilmiyorum ama öyle birsey mi var demis,bana anlatti ben o bez ne diye düsündüm anneme sordum..

ablam sonra güldü gecti anlatti bitti sandik bir alisveris yapacaklarmis ablamla ceyizciye gitmisler kizin annesi

dükkan sahibi hanima,gerdek bezini kiz tarafimi alir erkek tarafimi diye sormus,tabiki kadinda ablacim bu zamanda kalmadi öyle seyler

yok satmiyoruz demis ama kadin israr ediyormus yok olsun olsun sonra carsaf filan almis,

alirkende iyisi olmasin sonra her baktiignida o günü hatirlar demis yani kimi insanlar icin bu seyler cok önemli

ben cok sasirdim ablam bez bez derken ben ne demek istiyor ki diye düsündüm

filmlerde görürdük ama ben kocaman carsafi veriyorlar saniyordum anneme ayrintili istedim a nlatmasi icin annemde

ben bilmem dedi ama bezden kasik mendil gibi birseymis cok kötü ve asagilayaci birsey bir kizin a nnesi bunu istiyorsa o daha kötü

başkalarının yatak odası mevzularına kadar burun sokan insanların iyi niyetli değil sapık olduklarını düşünüyorum

bu kendı çocuğu olsa bile...

Saçmalık diyorum, Allah akıl fikir versin diyorum başka da bişey demiyorum

Benim anlamadığım eltinin çocuğunun olmamasıyla ne ilgisi var .
Eltiye ne oluyor yahu , medeniyet görmemiş bi yermidir neresidir orası.
Gelinin yerin de olsam kabire girmiş gibi hissederdim kendimi.

Bu ne yaaa ne kadar ayip sonra kizin yuzune nasil bakacaklar. madem boyle bisey war kiz neden evlenmis... bunlara acacaksin agzini yumacaksin gozunu eltiye ne oluyo ??? Offfff sinir oldummm

Yok artık allahımmm daha neler duyucam
Hem niye kitler ki insan oğlunu , kitlemek ne ya

zamanında eltiye de bu muamele yapıldığında eminim onun da onuru kırılmıştır.
kadınların bu konularda egolarını başka kadınların da onurunu kırarak tatmin etmeye çalışmalarını hiç anlayamıyorum.
o bezde kan olmasa kız namussuz damgası yiyecek belki ama 7 sülale o beze bakıp iki kişinin seks hayatını ağızlarına sakız yaptıklarında çok ahlaklı oluyorlar gerçekten(!)

Benim anlamadığım bir nokta var: "Adamın ailesi bunları nereden biliyor?" Demek ki en başta kendisi ailesine, kendi mahremi ile ilgili bu konuyu açarak eşinden dert yanmıştır. İnsanın eşinin bunu yapması çok daha onur kırıcı gelmiyor mu sizlere de?!

Büyük konuşmayayım ama beni ailesine karşı koruyacağı yerde üstüne üstlük şikayet eden adamın değil yatağına girmek, yüzüne bakmam! :)

Ayrıca kime ne? İster vajinismustan mütevellit, ister başka bir şeyden... Kimsenin yatak odası kimseyi ilgilendirmez. Kadını aşağılayıcı, saçma sapan adetlerdir bunlar. Bakire bile olsa çok ama çok aşağılayıcı. Ayrıca bakire olmasa bile, namus iki bacak arasında mı?

Kızcağız da nasıl zihniyette bir adamla evlenmiş, nasıl zihniyette bir aileye düşmüş! Yazık valla.

arkadaşlar ben evlendiğimde benim eşimin tarafındada varmış bu adet ve bizdende isteediler gerdek gecesi yastığını ama eşim ailesine karşı çıkıp böyle birşey asla yapmayacağını, özelimizin bize ait olduğunu söylerek reddetti. bu yüzden ilk 7-8 ay pek görüşmedik kaynanamlarla ama şimdi iyiyiz. ve bizden sonra o sülalenin evlenen diğer erkerkleride karşı çıkmaya başladılar. yani bu mahrem anlayışını biraz olsun beyinlerine yerleştirmeleri lazım artık bu adetseverlerin

ben bu mesajdan hiç bir şey anlamadım.

Malesfki böyle şeyler benim ailemde de var.. Ben evlenmedim ama biliyorum varlığınıı..
İlk gece yapımlası zorunlu birşeymiş gibi beklenir ve en geç sabah damatın ailesinden biri arıyor, muhtemelen damatın annesi ve hayırlı olsun gözümüz aydın olsun konuşması tarzı bir konuşma oluyorr.. Sonrasında kızın ailesine tanıdıkları komşuları vs göz aydınlığına geliyorr.. Bizzat gördüm bu durumuuu..
Benimde hiç hoşuma gitmiyor ama maleseff varr !!!!!!!!

aynı bahsettiğin durum bizdede oldu eşimin ailesi sabah aradı ve gözümüz aydın dedi ama bu adetin yaşandığı son jenerasyonuz gibi geliyor bana. çünkü akli selim hiç kimse çocularıda olsa böyle özel bi durumu sorgulamaz. Peki Esmerr senin eşin duruma tepki göstermedi mi veya duyarsız mı kaldınız bizim gibi?

Canım yukarıda bahsettiğim gibi ben evli değilim dahaa :))
Kuzenimin başına aynısı gelldi o yüzden biliyorum yanii :))
İnşallah benim başıma gelmezzz, valla o an napıcağımı şaşırırımm !! heran dalabilirimm kim gelirsee artıkk !

pardn canım yaaa yanlış okumuşum o zaman evlenmeden önce bunu ailenle konuş. yoksa gerçekten ertesi sabah mutlu uyanırken bi anda moralini bozabilirler. çünkü gerçekten sinir bozucu bir durum. veya telefonarı kapatın çok rahat edersin

ayıptır günahtır ya
o beze bakan hangi ahlaktan söze edecek şaşarım

yazık çok yazık....

kamera koyun da odaya canlı izleme yapın
düğün sonrası oldumu olmadımı diye merak eden beyinlere fikir olur

hiç utanacaklarını sanmam hiççç

Okurken koptum valla doru söylüyorsun gerdek gecesi düğündeki herkesin aklından geçiyordur ve koysan kamera adettendir deyip izleyende olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…