- 22 Kasım 2014
- 10
- 3
- 3
- 33
- Konu Sahibi zorunnesevgilim
-
saol canım ama ilk defa birliktelik yaşayacağım için telaşlıyımAkisina birak, kendini kasma. Mutluluklar...
araştırmazmıyım ama hep açıklayıcısız bilgiler varAslında internetten de ogrenebilirsin..
Eşin muhakkak biliyordur, o seni yönlendirir. Öyle abartilacak bir gece değil yani bu...
Kızlar bir kaç gün sonra evleniyorum 22 yaşındayım ama gerdek gecesi hakkında nerdeyse hiç birşey bilmiyorum annem birşeyler anlattı ama üstü kapalı bende fazlasını sormaya utanıyorum... önceden üyeliğim vardı ama çook eskiden şimdi unuttum herneyse kızlar evli olanlardan yardım istiyorum gerdek gecesi neler yaşanır bana anlatırmısınız ? mesela normal cinsel hayatta falan kızlar şuan tek çarem sizsizinz lütfen cevap verin
hayır o anlamda değil neler yapılır neler yapılmazNeyin nereye gireceğini mi anlatalım yani şimdi burada?
24Esin kac yasinda canim?
araştırmazmıyım ama hep açıklayıcısız bilgiler var
ya mesela neler yapmamam lazım hani en çok onu emrak ediyorum ben daha önce birliktelik yaşamdım ya kan gelmesse diye düşünüyorum vede ilk geceyi yaşamak istemiyorumaçık açık anlatıyım mı
burdan nasıl anlatalım ya ? neyi anlatalım mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?