• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerdek sabahı saat 7 de o iş oldu mu diye mesaj atan eski sevgili

Kızlar
Konulariniza denk geliyorum hepsi birbirinden saçma 😏
Bence canınız sıkılıyor ve buraya uyduruk konular açıp sıkıntınizi gideriyosunuz.. .😏😏😏
Neden saçma olsun benim konularım da ne var. Ben genelde sağlık sorunum u yazıyorum o mu saçma !!!

Üstünden zaman geçtiği için çok ciddiye almadı . Konu da o manyak dan açılmıştı eski sevgililerden konuşuyorduk iyi ki olmamış onlarla diye. Bende o şizofreni in delilik derecesine şaşırdığım için verilmiş sadakam varmış gibisinden eşime söyledim böyle bu derece takık takıntılı psikopat diye
Oturup eşinizle eskileri yad etmeyi nasıl yüreğiniz kaldırıyor. Ben eşime anlattirmam kesinlikle. Eski defterleri açmanın ne anlamı var.

Ben eşimle arkadaş gibiyim geçmiş geçmişte kalmıştır kıskanmam bi duygu yoksa. Sonuçta biz oturup iyi ki birbirimizi bulmuşuz iyi ki eskilerle olmamış diyerek konuştuk
Oturup eşinizle eskileri yad etmeyi nasıl yüreğiniz kaldırıyor. Ben eşime anlattirmam kesinlikle. Eski defterleri açmanın ne anlamı var.

Dert yok, çözüm arayışı yok. Yani? Siz çok yanlış anlamışsınız bdv’yi. Sohbet etmek istiyorduysanız, bunun için başka başlıklar var bildiğim kadarıyla.

Eşinizi de anlamadım, hem takıldığınız forumlarda sizi takip etmek için üyelik alacak kadar kıskanç, hem eski sevgilinizin saygı sınırlarını aşan mesajlarını seneler sonra anlatmanızı sohbet kabul edecek kadar sakin.

Aman aman nerelere geldik daha demin evdeydik :D

Back
X