- 20 Ocak 2010
- 48.908
- 189.742
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
O heyecanda durduramamışlardır emin olNe guzel konustunuz ama sinirlerim bozuldu. Daha dogrusu ne cesarett benim esim evde farkindalarmi bilmiyorum.
O heyecanda durduramamışlardır emin oltabiki riskli ama boşver olan olmuş sinirlendiğinle kalırsın
Ben olsam aynı odada yatırmazdım hele ki dahha önce de iş pişirdiler diyorsunOdada 2 tane koltuk var iki yastik verdim. Biz burda uyucaz ddigi icin. Tek yaptigim bu yani yatak yapmadm. Agir misafir degiller zaten
Ya nolacak ki Sevişirlerse sevişsinler. Siz sevişmelerine mi taktınız koltuğa mı anlamadım
Ah ah gençlik ne sevişirdik beGercekten gereksiz yere belki ama ne bilim cok sinirlendim ne cesaret anlamadim. Tesekkurler bir nebze rahattlattiniz ama hala kendimi sakinlestiremiyorum :)
Ben olsam aynı odada yatırmazdım hele ki dahha önce de iş pişirdiler diyorsun
Valla bende çok sinirlenirdim misafir ettim die her yaptiklarinada anlayış gösterilemez ayıptır sen onların pisliğini temizlemek zorunda mısın canim.koltuğa totoları falan değmistir ayy igrenccc
Ah ah gençlik ne sevişirdik beay ne dadlı gelmiştir onlara yakalanma korkusuyla
Amiin cumlemizi güldürsun insallahGuldurdunuz beniiii :) allahta sizi guldursun evetttt igrennncccc daha yeni yikamistim simdi cope atarim heralde artik. Utanma kalmamis millette :)
Baskasinin evinde misafirler yapmasalarmis daha iyi olurmus. Fakat anlamadigim konu siz bu durumdan sikayetciyseniz neden yatili olarak evinize kabul ettiniz? Atesle barut misali herhalde yapacaklar bir sey masum yatip uyumalarini beklemeniz sacmalik. Bulmuslar firsat kacirirlar mi.
Kendinizi yipratmaya degmez, olan olmus cok rahatsiz ettiyse bu durum bir daha davet etmezsiniz.Inanin aptal gibi hissediyorum kendimi onlarda misafir var yatak yok dediler bize geldiler niyetleri baskaymis...
Halbuki kalacak yerleri var ama burda bi salak var ya kullansinlar bakalim
Kendinizi yipratmaya degmez, olan olmus cok rahatsiz ettiyse bu durum bir daha davet etmezsiniz.
Hayırdır ya sen nasıl bi anlayışa sahipsin kadın nerden bilsin böyle birşey yapıcak larını normal birseymis gibi nasıl karsılaya biliyorsunuz ? Ben şahsen evim de misafir varken kocamla bile yapamam. Utanirim kaldiki benim evime gelen misafir böyle birşey yapıcak rezil ederim onları benim evim de benim koltuğuMDA kimse zina yapamaz!!!O zaman evinizdeki koltukta yatırmayacaktınız hanımefendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?