Gerekkkksizzzz yeremiii sinirleniiyorum...

O heyecanda durduramamışlardır emin ol tabiki riskli ama boşver olan olmuş sinirlendiğinle kalırsın

Gercekten gereksiz yere belki ama ne bilim cok sinirlendim ne cesaret anlamadim. Tesekkurler bir nebze rahattlattiniz ama hala kendimi sakinlestiremiyorum :)

Valla bende çok sinirlenirdim misafir ettim die her yaptiklarinada anlayış gösterilemez ayıptır sen onların pisliğini temizlemek zorunda mısın canim.koltuğa totoları falan değmistir ayy igrenccc

Guldurdunuz beniiii :) allahta sizi guldursun evetttt igrennncccc daha yeni yikamistim simdi cope atarim heralde artik. Utanma kalmamis millette :)

Inanin aptal gibi hissediyorum kendimi onlarda misafir var yatak yok dediler bize geldiler niyetleri baskaymis...
Halbuki kalacak yerleri var ama burda bi salak var ya kullansinlar bakalim

Inanin aptal gibi hissediyorum kendimi onlarda misafir var yatak yok dediler bize geldiler niyetleri baskaymis...
Halbuki kalacak yerleri var ama burda bi salak var ya kullansinlar bakalim
Kendinizi yipratmaya degmez, olan olmus cok rahatsiz ettiyse bu durum bir daha davet etmezsiniz.

O zaman evinizdeki koltukta yatırmayacaktınız hanımefendi.
Hayırdır ya sen nasıl bi anlayışa sahipsin kadın nerden bilsin böyle birşey yapıcak larını normal birseymis gibi nasıl karsılaya biliyorsunuz ? Ben şahsen evim de misafir varken kocamla bile yapamam. Utanirim kaldiki benim evime gelen misafir böyle birşey yapıcak rezil ederim onları benim evim de benim koltuğuMDA kimse zina yapamaz!!!

O yüzden mi gelmişler. ben çok sinirlenirdim. Benim evimi böyle bi iş için kullanamazlar nasıl bi saygısızlıktır bu.
Aynı odada yatırıp ateşle barutu bşbaşa bıraktıysanız orasını bilemem tabi ama ne olursa olsun düzgün bi adam misafirlikteyken kalkıpta evleneceği kadına öyle yaklaşmamalı. Harta evli dahi olsalar bigün beklesinler evlerinde yapsınlar derdim. Baksanıza duymuşsunuz eşinizde duyabilirdi. Ne cesaret

Ben olsam bende sinirlenirdim kimsenin evinde eşimle yakinlasmam aynı hassasiyeti başkasından da beklerim .....o carsaflari at çöpude giderken ellerine ver kendileri atsınlar bir zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…