Gerekkkksizzzz yeremiii sinirleniiyorum...

Koltuğunuzu kirletmedilerse (altlarina çarşaf vermeliydiniz. Çarşafsiz yatirilir mi misafir yahu? Hem yatan igrenir hem koltuk kirlenir)

Çöplerini ortada birakmadilarsa size ne?

Özetle size hijyenik açıdan zulmetmedilerse karisamazsiniz.

Bırakınz sevissin gençler. Bu hirsin sebebi ne? Sizin cinsel hayatınız kötü mü acaba? Bu heyecanlari unutmuş gibisiniz

Bir de mesele hijyen değil bence burda.
Evlilerin spermi daha mi hijyenik oluyor. Ya da evlilerinkinden igrenilmiyor mu?

sızın evınıze gelen cıft mısafırlerınız üremek ıcın baska gun ve zaman mı bulamamıslar

iradesızlık,saygısızlık,terbıyesızlık
cıfte kavrulmuslar
bence cıddı bı mesafe koyun
ayrıca da bu mısafırler yatılı kalırken carsafları yokmuydu yahu
o nasıl mısafır agırlama :)

sorun koltuğunuzda sevişmeleri mi yoksa henüz belediyeden sevişebilir izni almamış olmaları mı?
eğer çarşafsız koltukta halvete girmişlerse hatun kişiden koltuğu silmesini isteyin, çarşaf varsa yıkarsınız geçer, bunu farketmişsiniz ama evinize yatıya gelen çiftlerden başka sevişenler de olmuştur/olacaktır, insanların evinizde seks yapması sizi bu kadar rahatsız ediyorsa bidaha yatıya çift almayın.

Bir daha evinizde yatılı misafir etmezsiniz. Kafaya takacak bir durum değil aslında, böyle detaylarla kendinizi üzmeyin. Hosunuza gitmeyen davranış sergileyen insanları uzak tutarsanız elinizden geldiğince.

Nişanlıyken (resmi ve dini nikahımız vardı ) ablamda çok kaldık eşimle Ablamda annemde kalırdı,biz evde yalnız olurduk. Az çok bir şeyler yaşanıyor. Eğer karşıysanız aynı odaya izin vermeyecektiniz , izin verip sızlanmanız yersiz olmuş. Olan olmuş bu saatten sonra düşünüp iyice germeyin kendinizi...

"Ayyyy vallahi sigarasını içmeden bırakmam. Zaten kolonya peçete filan da koymayı unutmuşum başucunuza. Çok mahcubum size karsı yakın birer sigara" derdim

Olan olmuş artık bir dahaki sefere evinizde kalmalarına izin vermezsiniz olur biter sinirlenmeyin bu kadar

Adam gece kadini dovmus olsa vallahi bu kadar ses etmezdi kimse. Ciftin arasina girilmez denildi. Ama konu cinsellik olunca ooo. Zina zina. Bi gunah zina sanki.
Ben bunda sinirlencek bi sey goremedim. Kaldi ki gormemissiniz bile, belki gunahlarini aliyorsunuz.
Ha sevistilerse de koltukta bir sey yok, ortalik pislenmemis. E napsin insanlar.
Cok sinirlenmisseniz soyleyin madem, benim evimde sevistiniz bi daha gelmeyin diyin.
Baska cozumu yok yani.

Kendimizi düşünüyorum. Atesle barut..
Biz birinde kalmaya gitsek ayni odaya yatirmaz, hadi yatirdi diyelim. O is biter :)
Yaptıktan sonra keske burda yapmasaydik deriz de is isten gecmis olur.
Ya bir de şöyle bir sey var. Mesela biz evden çıkıp baska bir yerde kalabilecek olsaydık otel olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…