Gerekkkksizzzz yeremiii sinirleniiyorum...

Evli olmayan daha nisanli olan esimin akrabalari benim koltugumda az once iş pişirdiler nerden biliyorsun demeyin biliyorum şoklllardayim. Gereksiz yeremiii sinirleniyorum allahim sana geliyorum...!!!!
Ben sinirlenmezdim ama keske siz uyuduktan sonra dusta sevisselerdi. Nasil olsa evi kendi evleri gibi kullanmislar

zaten nişanlanmışsın neyin acelesi bu? ilk günün masumiyeti heyecanı ne olacak o zaman? adam zaten nişanlısını bu pozisyona düşürdüğü için kendisinden utanmalı.. bayan da nefsine hakim olup nişanlısına dur diyebilmeliydi... sizin yerinizde olsam bende sinirlenirdim hatta tepki gösterip konusmazdım ikisiyle de ... eğer tepki vermezseniz aynısı tekrarlanabilir...

Ahh gençlik. Az mı oynastik evli arkadaşlarımızın koltuklarında. Yokluğun gözü kör olsun, insan bulduğu her müsait ortamı kullanabiliyor o durumda. Güzel günlerdi bee.

İnsanlara bi çarşaf pike falan verseydiniz bari altlarına sermelik. Sevismese bile uyku hali salyasi akar terler. Carsafsiz yatirilir mı?

Zinaya goz yumanlar da mes'ul oluyor

Bir de sevişirken koltuk nasıl pisletiyor acaba? Gidip de yatağa boşalacak değiller herhalde. Vücutları değmiştir ama onun için de çarşaf kullanmışsınızdır herhalde koltuğa yatak açarken.
İçiniz rahat etmiyorsa da siler veya yıkarsınız koltuk kılıflarını olur biter.

Ben bu olayın iki 'nişanlı' insan seviştiği için abartıldığını düşünüyorum. İki 'evli' insan olsaydı da aynı tepkiyi verecek miydiniz merak ediyorum.

PammukSeker .!.:
Bu kafada ise konu sahibi aynı yatakta yatırarak zaten zinaya göz yummuş değil mi? Ondan sonra seviştiler diye sızlanmanın bir alemi kalmıyor.
Konu sahibininde sucu var tabi atesle barutun yanyana olmayacağını bilmesi lazım di. Bu evli veya bekar degil edep meselesi biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…