- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ben sinirlenmezdim ama keske siz uyuduktan sonra dusta sevisselerdi. Nasil olsa evi kendi evleri gibi kullanmislarEvli olmayan daha nisanli olan esimin akrabalari benim koltugumda az once iş pişirdiler nerden biliyorsun demeyin biliyorum şoklllardayim. Gereksiz yeremiii sinirleniyorum allahim sana geliyorum...!!!!
Ah ah gençlik ne sevişirdik beay ne dadlı gelmiştir onlara yakalanma korkusuyla
kadın kendisi davet etmemişki resmen kendilerini davet ettirmişler...Bu kadar rahatsizsan almasaydin evine
Sende kalmalari sorun degil de isi pisirince mi sorun oluyor?
İzin vermeyebilirdikadın kendisi davet etmemişki resmen kendilerini davet ettirmişler...
Allah iyiliginizi versinAh ah gençlik ne sevişirdik beay ne dadlı gelmiştir onlara yakalanma korkusuyla
Kadinin evinde zina yapılmış pes vallahiYa ne olucak gençler sevişsin koltuğu siler çöpüde atarsınız bitti gitti :)
Sorun da o ya ben davet etmedim kendileri geldiler. Damdan duşer gibi ama ben biliyordum basima gelecegi daha oncede geldiler beni sinir edip gittiler. Konu acmistim
Zinaya goz yumanlar da mes'ul oluyorPamyumanl post: 48173253 .!.:Şu zina zina diyenler, korkmayın onlar "zina" yapınca size bir şey olmuyor. Günahı onlara yani.
Madem iki insanın sevişmesine karşısınız o zaman nişanlı bir çifti aynı yatakta yatırmayacaktınız.
Bu kafada ise konu sahibi aynı yatakta yatırarak zaten zinaya göz yummuş değil mi? Ondan sonra seviştiler diye sızlanmanın bir alemi kalmıyor.Zinaya goz yumanlar da mes'ul oluyor
Konu sahibininde sucu var tabi atesle barutun yanyana olmayacağını bilmesi lazım di. Bu evli veya bekar degil edep meselesi biraz daPammukSeker .!.:Bu kafada ise konu sahibi aynı yatakta yatırarak zaten zinaya göz yummuş değil mi? Ondan sonra seviştiler diye sızlanmanın bir alemi kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?