gereksiz, cok gereksiz arama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dun eskiden yaklasik 1 sene konustugum insani aramis bulundum.
Aramamam gerekti, kendisi bitirmek istemisti koca sene zaten sevgili bile olmak istemedi...
Bi gaflete dustum gam 4 ay sonra aradim mesgule atti... sonra kendisine kotu bi hakaret smsi attim.
evet kendimi rezil ettim... 4 ay ondan uzaktim çöp oldu... Sizce kendimi kurtarmak icin ne yapabilirim? alkolluydum mesaji mi ceksem.. bi bahane mi yazsam rezil ettim kendimi :/ onume baksam yeterli mi :KK43: inanilmaz pop*sunu kaldirdim inanilmaz...
Orada birakin. Siz ne anlatirsaniz anlatin karsi taraf zaten hükmünü vermiştir. Zaten gorusmeyeceginiz biri bu yüzden cokta ustune dusmeye gerek yok. Icinizde kalmamis demek ki icinizde atamadiginiz biseyler varmış atmis oldunuz

Bence iyi yapmışsın. En azından içinde kalmamış oldu, hislerini paylaşmış oldun böylece.
Ama artık birşey yapma sakın. Eğer yaparsan esas bu sefer kendini ezik konumuna düşürürsün.

Dun eskiden yaklasik 1 sene konustugum insani aramis bulundum.
Aramamam gerekti, kendisi bitirmek istemisti koca sene zaten sevgili bile olmak istemedi...
Bi gaflete dustum gam 4 ay sonra aradim mesgule atti... sonra kendisine kotu bi hakaret smsi attim.
evet kendimi rezil ettim... 4 ay ondan uzaktim çöp oldu... Sizce kendimi kurtarmak icin ne yapabilirim? alkolluydum mesaji mi ceksem.. bi bahane mi yazsam rezil ettim kendimi :/ onume baksam yeterli mi :KK43: inanilmaz pop*sunu kaldirdim inanilmaz...
Deneyimlerime dayanarak söylüyorum evet araman kötü olmuş ama bundan sonrası senin elinde birdaha aynı hataya düşme alkollüyken arkadaşlarını ara yazma birdaha.

Bence kendinizi adamın yerine koyun. Biri var görüşmeyi kesiyorsunuz arıyor, üstüne bir de hakaret mesajı atıyor. Muhtemelen çok sinir olur ve sıkıntılı herhalde gibi düşünürdünüz. Olan olmuş ama. Boşverin bir daha da heryerden engelleyin geçin. Hayatınıza bakın. Belki de son noktanız bu olur böylece temiz bir sayfa açarsınız. Size iyi gelir yani belki bu hata.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X