- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
Ya hassasiyetlerle alakalı sanırım. Arkadaşın bu iptallere ekilme olarak bakıp sinirleniyorsa yani hassas noktasıysa normal.
Benim bir arkadaşım var iki görüşürsek üçüncüde bir sorun çıkar görüşemeyiz. Hani bir oldu anlayışlı oldum iki oldu anlayışlı oldum ama sonra baktım hep benle olan planlar ikinci plana atılıyor artık ben görüşmüyorum.
Hassasımdır ben. Yani ölüm kalım veya hastalık tarzı bir şey olmadığında buluşacağımız gün bana yok görüşmeyelim denmesine tahammül edemiyorum ben. Bir iki gün önceden söyle yani son dakika bana bunu yapma diyorum.
Başka bir arkadaşım öyle bana iki gün önce sinemaya gidelim demiş sonra ay ben önce başkasına söz verdim sen de gel diye beni başka planın yancısı yaptı onla da samimiyetime bir ayar çektim yani.
Eğer bu durum elinde olmadan sık oluyorsa kendini önemsiz hissetmiş ve cidden gönül koymuş da olabilir. Açıkçası pek hoş olmuyor üç saat önceden arayıp görüşmeyelim demek insan kendini nedeni ne olursa olsun ekilmiş hissediyor. Buna sinirlenmiş olabilir.
Kendısı tanıdığım kadarıyla reddedılmeye tahammül edemeyen bır ınsan ondan dolayı böyle bır tepki verdı, ben cok dıkkat ederım böyle seylere kendısı gıyecek bır sey bulamıyorum dıye bıle programı ıptal eden bırısı cunku, ve o söyledıgınız programa yancılık olayını bana bırkac kere yaptı o yuzden ben de o sekılde cok görüşmeyi dusunmuyorum.