Gereksiz ego savaşı

Ya hassasiyetlerle alakalı sanırım. Arkadaşın bu iptallere ekilme olarak bakıp sinirleniyorsa yani hassas noktasıysa normal.
Benim bir arkadaşım var iki görüşürsek üçüncüde bir sorun çıkar görüşemeyiz. Hani bir oldu anlayışlı oldum iki oldu anlayışlı oldum ama sonra baktım hep benle olan planlar ikinci plana atılıyor artık ben görüşmüyorum.
Hassasımdır ben. Yani ölüm kalım veya hastalık tarzı bir şey olmadığında buluşacağımız gün bana yok görüşmeyelim denmesine tahammül edemiyorum ben. Bir iki gün önceden söyle yani son dakika bana bunu yapma diyorum.
Başka bir arkadaşım öyle bana iki gün önce sinemaya gidelim demiş sonra ay ben önce başkasına söz verdim sen de gel diye beni başka planın yancısı yaptı onla da samimiyetime bir ayar çektim yani.
Eğer bu durum elinde olmadan sık oluyorsa kendini önemsiz hissetmiş ve cidden gönül koymuş da olabilir. Açıkçası pek hoş olmuyor üç saat önceden arayıp görüşmeyelim demek insan kendini nedeni ne olursa olsun ekilmiş hissediyor. Buna sinirlenmiş olabilir.

Kendısı tanıdığım kadarıyla reddedılmeye tahammül edemeyen bır ınsan ondan dolayı böyle bır tepki verdı, ben cok dıkkat ederım böyle seylere kendısı gıyecek bır sey bulamıyorum dıye bıle programı ıptal eden bırısı cunku, ve o söyledıgınız programa yancılık olayını bana bırkac kere yaptı o yuzden ben de o sekılde cok görüşmeyi dusunmuyorum.

Canım zaten bugun ıcın ben program yapmıştım bugun de o ıptal etti düzgün okursan eger, cuma buluşalım dedı ben de tamam dedım sadece yer ıcın orada buluşmayalım baska yer secelim dedım. Ek olarak babamın gelecegı benım ıcıme dogamaz herhalde ben de ogrendıgım an arayıp haber verdım is çıkışı kalkıp hastaneye gelıyor babam yo yo sen gel benı bekle ben arkadasımla bulusucsm da dıyemem öyle degıl mı

Biraz karisik yazmissin.babana arkadasuma soz verdim de diyebilirdin. Saniyorum ki babanla aksam yemeği plani yapman bi nebze daha kolay

Biraz karisik yazmissin.babana arkadasuma soz verdim de diyebilirdin. Saniyorum ki babanla aksam yemeği plani yapman bi nebze daha kolay
Yok degıl maalesef. Bazı ozel durumlar var bızım, arkadasım da bıliyor zaten. Babamın is yeri ve hastane arası 100 km neredeyse. O yuzden babama baba sen gelme ya da sen bekle dıyemezdım, bır de ananem hastanede butun aıle de oradaydık. Bu durumda çıkıp zaten bır sey diyemem. Ayrıca kendısı de boşta kalmadı yanı baska bırıyle gorustuk bizimki üçlü programdı ben gelmeyınce ıkısı buluştu zaten.

Kendisi giyecek bişey bulamıyor diye iptal ediliyorsa size kırilma hakkı bile yoktur benim gözümde.
İnsanlık hali yahu. Boğazı ağrıdıği için bi arkadaşım bana bir saat kala haber vermişti ki ben kendim dedim ona ne demek tabiki bu durumda gelemezsin diye.
Her şeyi takarsak yaşam çekilmez olur.

şuanda bende bi arkadaşımla benzer durumdayım ama onunki manitacılık durumlarından dolayı :D eskiden hergün neredeyse görüşen biz 3 haftadır görüşmüyoruz. sağolsun bugun aklına gelmiş görüşelim dedi o da kesin sevgilisinin bi işi vardır ondan yani :D ben insanları anlamayı bıraktım arayanı arar sorar yoksa tınnn yani bence siz de umursamayın pek

Ben arkadaşımla program yaptıysam ve o aksam ona eşlik edemeyeceksem ''geçerli bir sebepten ötürü'' ; Hemen iletişim kurup bu sebeplerle programımıza uyamayacağımı belirtip, hemen nasıl telafi edebileceğim bir program öneririrdim.Sizinle buluşmasına bir kaç saat kalmışken gelemeyeceğini belirtirseniz hoş olmaz bencede..

Sizin tavrınız karşısında kız arkadaşınız da muhtemelen sizin onu anlamanız yönünde programlarında revizeye gidip size mesaj verme kaygısında gibi göründü.

Back
X