Gereksiz elestiri, vasat ve siradan oldugumun vurgulanmasi.

Cok yogun bir boy kompleksi var yalniz etrafta :KK53: 165'ten uzun olmadigina emin oldugum iki kizdan 1,68 boyunda ve uzun bacakli olduklarini duydum. 1,74 civarinda olan bir erkek tanidigim 1,80 oldugunu israrla iddia ediyor. Topuklu giydigimde gicik olan arkadasim var ki ben uzun da degilim. Acaba proporsiyonum sandigimdan duzgun de kiskaniyorlar mi diye dusunuyorum.

Eglenceli cevap derken hafif alay eder gibi mi olayim?

:KK48:
bende bu boyuyla övünenleri anlamiyorum
Allah vergisi sonucta. biseyler yaparak, para harcayarak, cok calisarak, kendi cabalarimla elde ettigim bisey degil
neden övüneyim

bu tür yorumlarin motivasyonu genelde kiskanclik ve cekememezlik oluyor
yani bana kendiyle barisik hic bir kadin (ister uzun ister kisa olsun, ister kilolu ister zayif) simdiye kadar dis görünümümle ilgili bir elestiride bulunmadi.

eglenenceli cevap derken, evet, cok hos bir davranis degil ama yeri geliyor dalga geciyorum :))

mesela boyun uzun topuklu giyiniyorsun bla bla denirse, seninde boyun kisa hic düz taban giymiyormusun diyorum
cok zayifsin dendiginde, kilo almamak icin diyet yapiyorum, yemek yemiyorum diyorum
sen halen bulamadinmi birini dediklerinde, kimse almiyo beni evde kaldim diyorum
veya siz evlendinizde ne oldu diyorum
ama herzaman gülümseyerek ve cok yumusak bir ses tonuyla :KK48:

yani kendi capimda egleniyorum
cok fazlada artik bana kimse bulasmiyor, duyacaklari cevaptan korktuklari icin :)
annecagizim göz kas hareketleri yapa yapa halden hale giriyor yazik

:KK48:
bende bu boyuyla övünenleri anlamiyorum
Allah vergisi sonucta. biseyler yaparak, para harcayarak, cok calisarak, kendi cabalarimla elde ettigim bisey degil
neden övüneyim

bu tür yorumlarin motivasyonu genelde kiskanclik ve cekememezlik oluyor
yani bana kendiyle barisik hic bir kadin (ister uzun ister kisa olsun, ister kilolu ister zayif) simdiye kadar dis görünümümle ilgili bir elestiride bulunmadi.

eglenenceli cevap derken, evet, cok hos bir davranis degil ama yeri geliyor dalga geciyorum :))

mesela boyun uzun topuklu giyiniyorsun bla bla denirse, seninde boyun kisa hic düz taban giymiyormusun diyorum
cok zayifsin dendiginde, kilo almamak icin diyet yapiyorum, yemek yemiyorum diyorum
sen halen bulamadinmi birini dediklerinde, kimse almiyo beni evde kaldim diyorum
veya siz evlendinizde ne oldu diyorum
ama herzaman gülümseyerek ve cok yumusak bir ses tonuyla :KK48:

yani kendi capimda egleniyorum
cok fazlada artik bana kimse bulasmiyor, duyacaklari cevaptan korktuklari icin :)
annecagizim göz kas hareketleri yapa yapa halden hale giriyor yazik

Iste ben birine cok sinirlenip tersledigimde annem karsi tarafi yumusatmaya calisiyor. Benim butun prestij yerlerde oluyor. Tabii bunu komsu, akraba cevresinde yapiyor arkadaslara degil.

Onemli olan boy degil ki kemik yapisi, durus, yuz guzelligi, el-ayak zarifligi ile butunlesince hos oluyor.

Dalga gecmeyi de denerim. Ama cici ve sinsi kizlar beni alaya aldi diye millete kotuleyebilir beni :KK53:

Ben demedi, baska iki arkadasin zekasini ovdu orada. O da ayip gerci.
Naiflik degil de kirarsam daha kotu kirilirim, basima gelir korkusu.

Mesela bir arkadasim da havadan sudan konusurken sen benim arkadasim gibi olamazsin diye bir baskasini ovmeye basladi. Rahatsiz olmadim ama garip geldi ne bileyim.

Mesafe koyunca da kendime iyice pisirik oldun diye kiziyorum :KK53:
Ben sizin çevrenizi anlayamadım gerçekten. Ne kadar rahat konusuyorlar sizinle cok tuhaf :/ mesafe koyunca pisirik olmazsiniz aksine sınırlarınızin olduğunu görürler. Saygıları artar.

Iste ben birine cok sinirlenip tersledigimde annem karsi tarafi yumusatmaya calisiyor. Benim butun prestij yerlerde oluyor. Tabii bunu komsu, akraba cevresinde yapiyor arkadaslara degil.

Onemli olan boy degil ki kemik yapisi, durus, yuz guzelligi, el-ayak zarifligi ile butunlesince hos oluyor.

Dalga gecmeyi de denerim. Ama cici ve sinsi kizlar beni alaya aldi diye millete kotuleyebilir beni :KK53:

aynen bende öyle düsünüyorum
devede de boy var :KK48:

benim annem onu yapmaz iste, bilir cünkü sonra basinin etini yiyecegimi
en fazla kiziiimmm der veya ismimi söyleyerek uyarir :)

dalga gecmek degilde, dolayli yollardan cevap verme diyelim :))

Ben sizin çevrenizi anlayamadım gerçekten. Ne kadar rahat konusuyorlar sizinle cok tuhaf :/ mesafe koyunca pisirik olmazsiniz aksine sınırlarınızin olduğunu görürler. Saygıları artar.

Birbirleriyle de boyle rahatlar iste sorun tolerans araliklarinin genis ve uyumlarinin maksimum olmasi :KK53:

Bunu soylemeyi pek sevmiyorum ama sanirim gec ergenlik doneminin etkisiyle, ilgi ve kabullenilme beklentisiyle boyle davraniyorlar.

Ben de anlamaya calismayi biraksam daha huzurlu olacagim da olmuyor haftada en az 4-5 gun goruyorum. Insan ister istemez kafa yoruyor

Back
X