Bu kadat önyargılı yaklaşırsanız en ufak bir sorun çok büyür...burdaki konulardan etkilenmeyin burası bir tür sosyal medya insanlarım gerçekte nasıl yaşadığını bilemez, olayların aslında nasıl geliştiği hakkında fikir sahibi olamazsınız...herkea bir öfke bir hırsla yazıyor buralara...
Bir de sizi rahatlatacaksa kendimden örnek vereyim peşin hükümlü olmakla ilgili...1 buçuk yaşında bir kızım var doğmadan önce kv bakacağına söz vermişti fakat bizimle kalması gerekiyordu hafta içi Allah biliyor ya bütün yaz olmaması daha dogrusu hayırlısı için dua ettim...Kayınvalidemle resmi sayılabilecek bir ilişkimiz var yani birbirimizi idare ederiz...ben ona hiç saygısızlık yapmazdım o da beni kırmadızdı ufak tefeği de görmezden geldik hep...Ama özel günler dışinda arayıp sormayız pek o nerdeyse hiç aramaz...Neyse aynı evde yaşama fikri beni çok rahatsız etmişti başta...Ama 6 aylık bebeğimi kimseye de emanet etmek istemedim...Çocuğum için katlanırım diyerek yola çıktım...ben hep "evsahibi ben o misafir" diyerek rahat ettirmeye calıştım o da hiç karışmadı hatta inanılmaz yardımcı oldu şimdi okul açılsa da gelse azıcık yükümü hafifletse diye dört gözle bekliyorum...
Siz de hasta ve yaşlı bir insan diye bakarsanız daha rahat esersiniz üstelik eşinizin annesi...bunu gönüllü bir iş olarak görün...yaşlı ve hasta bir insan var gönüllü olarak ona bakar mısın diye sorulsa ne cevap verirdiniz onu düşünün...kv olunca işler değişmesin yani