yani ne bilim.. ben istediğim saatte uyuyup istediğim saatte uyanmak istiyorum.. içerden bebek ağlaması duymak bana zor geliyor.. ya da kafam estiği an hadi haftasonu kamp yapalım.. hadi kadıköyde sabahlayalım... hadi bu ay yurtdışı gezisi yapalım.. yani sürekli bu moddayım..
sanki çocuk bütün özgürlüğümü alacak gibi hissediyorum..
Anksiyete cok zordur. Suan esinizin size cocuk icin baski yapmasi bile anksiyeteyi tetikler. Istenmeyen bir gebelik hepten tetikler. O yuzden burda son karar mercii sizsiniz. Ayrica esiniz oyle planlar yapiyor su yasima gelince cocuk bu yasta olacak vs diye, hic oyle plan yapmasin hayatin ne getirecegini kimse bilemez. Allah herkese uzun omur versin ama yarinimizin garantisi yok. Bizim kismetse cocugumuz 7 yasina geldiginde esim 50 yasinda olmus olacak. Biz nerelere gidelim o zamanbu arada anksiyete ile boğuşuyorum 4 yıldır ve ilaç kullanıyorum
yeni yeni toparladım diyebilirim son 7-8 aydır kafam yerinde
o yüzden depresyona girme fikri beni çok korkutuyor
bu arada bencede 30 32 gibi düşünelim diyorum ama eşim ben 50 yaşına gelince çocuk üniye başlasın istemiyorum diyor
çocuğun gençliğinde yaşlancaz falan diyor
devir değişti ama yani sonuçta anlatamıyorum
Hamile kalmaktan bende icten içe korkuyordum. Tipik yay burcuyum diyebilirim, gezim görim sohbet edeyim kafasindaydim. Cocuk konusu acilinca icim daraliyordu.Hanımlar selamlar herkese sağlıklı mutlu seneler diliyorum,
2021'e aslında umutlu girdim.. çok da güzel bir sene olacak hissediyorum.. ama düşünmekten ve evhamlanmaktan kendimi alamadığım bi konu var çember daraldı..
2 yıllık evliyim.. işlerimiz güçlerimiz gelirimiz yerinde maddi olarak çok şükür bi sıkıntımız yok... eşim 31 ben 28 yaşında..
yakın zamanda yurtdışına göç etme planımız var olumlu olursa 6 ay sonra gibi..
gel gelelim konuya... öncelikle allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.. fakat ben çocuk yapma fikrine hiç bi zaman sıcak bakmadım.. kendimi anne hayal edemiyorum..
yani ne bilim.. ben istediğim saatte uyuyup istediğim saatte uyanmak istiyorum.. içerden bebek ağlaması duymak bana zor geliyor.. ya da kafam estiği an hadi haftasonu kamp yapalım.. hadi kadıköyde sabahlayalım... hadi bu ay yurtdışı gezisi yapalım.. yani sürekli bu moddayım..
sanki çocuk bütün özgürlüğümü alacak gibi hissediyorum.. eşimse çocuk delisi... ve ben ne kadar kaçsam da artık üzerime gelmeye başladı.. ben sürekli erteleme modundayım ve hazır hissetmiyorum... açıkçası hiç bi zaman da hazır hissedeceğimi düşünmüyorum..
sanki çocuk zorunluymuş gibi ve allah nasip ederse yapmak için yapacağım gibi.. şimdi mesele şu ki, türkiyede olursak çocuğa bakacak birileri olacak ben işime devam edeceğim.
yurtdışına taşınır isek benim dil öğrenme adaptasyon sürecim yeni iş bulma vs zamana ihtiyacım var ve eşim en fazla 1 sene daha bekleriz diyor..
çocuğa tek başıma bakacak olma fikri bile ürpertiyor beni.. bu arada çalışamıcam tabi.. çalışamadığım zaman eşimin maaşı yetecek mi nasıl olacak o kısmı da muamma tabi şuan.. ve eşim 2 çocuk istiyor... birini büyüttüm hadi işe başliyim desem hadi 2. olsun diyecek yani...
offf bilemiyorum daral geliyor, kaç gündür huzursuzum.. ne güzel kafamdaki negatifliklerden kurtulmuşken bu konu beni yine dibe çekiyor..
yoksa ben mi gereksiz abartıyorum bilmiyorum desteğinize ihtiyacım var
ne alaka şuan ? konuyu saptırmak için saptırıyorsunuz resmen..Siz şu işyerindeki iş arkadaşından etkilenen hanımefendi değil miydiniz?
Evet bence de yapılmamalı çocuk sizin evliliğe.
Yoo hiç alakası yok.ne alaka şuan ? konuyu saptırmak için saptırıyorsunuz resmen..
kaostan besleniyorsunuz sanırım.
konunun içeriğiyle cevabınızın hiç bir alakası yok.Yoo hiç alakası yok.
Ayrıca nasıl ne alaka oluyor? Eşini duygusal olarak aldatan bir kişi o evliliğe çocuk yapmamalı diyorum nesi ne alaka?
ŞokYoo hiç alakası yok.
Ayrıca nasıl ne alaka oluyor? Eşini duygusal olarak aldatan bir kişi o evliliğe çocuk yapmamalı diyorum nesi ne alaka?
Konu açıyorsanız herkes fikrini belirtebilir.konunun içeriğiyle cevabınızın hiç bir alakası yok.
zaten çocuk istemeyen de benim o yüzden değersiz fikrinizi kendinize saklayabilirsiniz
hı hı tamam sizsinizKonu açıyorsanız herkes fikrini belirtebilir.
Fikrini kendine sakla gibi bir savunma saçmalık asıl.
Cevabımla konunun içeriğini bağdaştıramayan birine daha fazla fikir belirtmem zaten merak etmeyin.
Ama eşinizin çocuk istemesi ve sizin istememeniz ise sorun yaratan, yaşadığınız bu duygusal aldatmayı eşinize bir açın derim. Belki vazgeçer ve sorunu halletmiş olursunuz.
Bakın düşünün derim, size kesin çözüm sundumhı hı tamam sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?