Gereksiz fazla samimiyet

elaide

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
4.277
12.428
208
Meraba kizlar,
Sabah sabah canim gercekten sikkin. Esimin isleri sebebiyle tanistigi iki ablasi var, 50 kusur yaslarinda hatta 60larina merdiven dayamis biri.
Bu kadinlarin esime asiri samimi davranmalari beni gercekten benden aliyor. Dugunumuze geldiler gittiler orda ayak ustu tanistik. Annem yasinda bayanlardan bahsediyorum. Balayinin son gunlerinden birinde esim telefonda biseyler gosterirken yazdi biri; yok efendim yeterince balayi yapmisizda nezaman donuyomusuzda kiskaniyomusta isler esimi beklermiste nezaman geliyormus. Biraz mizmizlansamda konuyu buyutmedim. Sonucta is sebebiyle bir muhabbetleri var. Her yazdiklarindada diyelim esimin adi ahmet 'ahmedimm ablan kurban olsun sana ahmedimmm' tarzinda yaziyorlar, ozelliklede bir tanesi boyle, o bekar, digeri evli ve az bucuk daha mesafeli. Ilk iskillendigim donem esim sevgilimken bizimki hastalandi, olabilir. Bu bayanlar bir kutu dolusu meyve sebze falan filan getirdiler buna. Size ne. Size ne yani. Sonra bizim nikah gunu iki tepsi borek yapip gondermisler, borekler nefisti bu arada sagolsunlar. Dun gece ise cidden cileden ciktim. Adamin bugun dogumgunu, gece tammmm saat 12de, ki dusunun film izliyoruz daha ben kutlamayi akil etmemisim dogumgununu, bu ablalardan biri yine 'kurban olurummmm dogum gunun kutlu olsunnn' tarzinda icine bide hayirli cumalar ekledigi bi mesaj atmis. Asiri rahatsiz oldum tepki gosterdim, cevap yazarsan seni dograrim yarin normal bi saatte soguk yazicaksin diye kizdim, tartistik biraz gittim yattim o sinirle. Bu sabah konusunu yine acti bizimki; abartiyosun, annelerimiz yasinda, ne var bunda, neden bukadar iskilleniyosun abartiyosun diye. Esim bu arada 39 yasina girdi bugun (Allah nice guzel ve ben'li yaslar nasip etsin), kadinlar ise dedigim gibi 55lerinde filanlar. Esimi gercekten ciddi anlamda kiskanan biri degilim, mesela guzel bi garson kiz yardimci olursa o kizla kendim cok flortoz muhabbet eder, hatta iltifat ederim, ama espiri yollu kiskanirim esimin hatuna bakmasini veya gulumsemesini mesela, maksat muhabbet olsun (cidden gereksiz kiskancligim yoktur).

Evimize davet edeyim bi taniyayim bunlari diyordum, ne ugrasicam yaa bu tuhaf kadinlar icin. Elin adamina vicik vicik mesaj atma cok sacma degil mi. Esim gayet kibar ve duzgun karsilik veriyor bu arada, baktim biraz mesajlara. Cidden ben mi abartiyorum, bu kadinlar mi sacmaliyor.

Tüm anlattıklarınız içinde, en laubali hadsiz kısmı şu bence:

yeterince balayi yapmisizda nezaman donuyomusuzda kiskaniyomusta

Bu nasıl bir cıvıklıktır çözemedim.
İş sebebiyle desin tamam, daha düzgün desin "Kıskanıyom, yeterince balayı yaptınız" nedir ya? Size yeter o kadar sevişme hadi ama bozuluyorum, biraz da ben sevişeyim der gibi tövbe yarebbim, çok saçma bir ifade biçimi bu. Buradan zaten bi gıcık aldıysanız, her şeyine işkillenmeniz normal. Şahsen, yerinizde olsam, şu laf beni de kadına karşı bi gererdi.

Yoksa ablası istediği kadar kurban olsun.

Empati yaptırın,evli barklı babanız yaşındaki 2 adam size aynı “sevgiyi”gösterse, Doğum gününüzü 12 de direkt kutlasa eşiniz ne hisseder? Yaşlarının büyük olması sınır koymaya engel miymiş? Öz teyzesi halası olsa neyse yani. Bence empati yaptırın. Belki o zaman anlar.

Kadın sacmalıyor ayrıca da cok itici. Eve davet vs etme. Hastayken meyve sebze abartılı değil düğünde börek de uygunsuz değil ancak ahmediimmmm kısmı öğğk yani. Balayına mesaj atması da cok ayıp. Görümce bile yapmamalı ki kardes en yakın insan.
Eşine rahatsızım demişsin cok yılış yılış olmayacak

Allah aşkına bu nedir yaa. Balayı kısmında yazdıklarınızı kesinlikle inandırıcı bulmadım kıskanıyorum falan diye niye yazsın ki kadın hep ablam diye hitap ediyormuş yani kaç yaşında kadın yahu insaf artık kıskançlığın da bu kadarı. Facebookta falan görmüştür doğumgününü oradan kutlamıştır 60 a merdiven dayamış biriyle mi olacak eşin ya da kadın eşinle mi olacak ne saçma valla iyice paranoyak olduk yaa

cok gereksiz degil mi? sananeeeee balayindan adamin sananeeeee. ayyy valla bak daha cok sinirim zipladi. sabah sabah!

Ekledim yorumuma. Evet aynen öyle, ona ne yani. Kendi anamız babamız kardeşimiz rahat etsinler diye aramazken, o kim ya? Hangi dereceden ne kadar samimi biri olabilir? İçimi dışımı bilen en samimi dostum olsun, bana o cümleleri kuramaz, benden önce benim eşimin rahatını düşünür. Öyle incelikle harmanlı samimiyet samimiyettir. Diğerleri cıvıklık, gevşeklik vs vs..

hayır canm ne münasebet kimmiş onlars saygısızlar. nice büyükler gördük adamı kafalayan. ben yan komsunun ki annem yasında esimle konsumasını bile isteniyom kadın samimi konusyor eaime bayag kızdım kendini cekti. esine söyle samimiyeti azaltsın

asla evine davet etme deli misin
iyice yüz bulacaklar
haklısın sen ben olsam ben de sinir olurdum

Evinize davet etmeyin. İpin ucu kaçar, siz deli olursunuz, daha da gelmek isterler. Anlamıyorum. Babanız yaşında adam size böyle mesajlar atsa ve ilgili olsa. Eşiniz ne yapardı acaba? Hata eşinizde. Edepsiz her zaman edepsiz(bayanlar için diyorum). Art niyet olmasa bile insanın içini bulandırır istemeden, sinek mide hesabı. Eşiniz için huzurunuzu kaçıracak kadar değerli mi bu insanlar yav?

bunlar ne cıvık insanlar ya .

Ben gariplik gormedim
Siz biraz abartmissiniz
Kadinlar da civik hepsi bu. Esiniz zaten normal cevap veriyormus napabilir anasi yasindaki is arkadasiyla yani

Artık yaş maş takmıyor kimse.

Kadın gereksiz ilgili ve itici. Bu kadarına bile fazlaca tahammül etmişsiniz bence. O balayındaki mesajdan sonra. "La sen hayırdır, kimi kimden kıslanıyon?" derdi insan. Eşine göre de yani cok fazla annesi sayılacak yaşta değiller.

Ben şöyle deyim, bir tanıdığım vardı, adam 33 yaşlarında falan hadi 35 olsun, aynı yerde çalıştığı 47 yaşındaki kadın, aynı böyle abla muhabbeti şu bu, kadının evine gelmeler, sofrasına oturmalar, (evliydi kadın üstelik), 5 tane çocuğu vardı. Sonra bu tanıdığım adamla ilişkisi . Kadın kocasını arıyor, bu çıkıyor telefona, kocan yanımda uyuyor falan filan. İğrençti. Güvenme.

valla bu dediklerinizi bende yasadim.esim 33 yasinda is yerinde hic muhattap olmadigi hatta bi laf bile konusmadigi 45 yaslarinda bekar bi kadin sabahin 5 de esime msjlar atti.once yilbasinda atti numarasindan adina soyadina baktim esim is yerinden biri dedi.hic cvp vermedi.sonrasinda cuma msji atti yani esimin bi msj atmasini bekliyor resmen.o yuzden hic yasli genc demeyin bu zamanda ne olacagi belli olmaz.ayrica ahmedim ne ya kurban olurum falan bunlar cok itici cumeleler

Eşinizde aynı samimiyetle cevap veriyor olsa haklısınız derdim ama eşiniz bu uslupta konuşmuyormuş bu sebeple dert etmeyin derim.
Bu kadınların densizliği olmuş biraz.
Eşiniz ne yapsın.
Birde birlikte çalısıyorlarmış,kötü olmak istememiştir eşiniz.

Terbiyesizlik bu. Kadınlar o kadar rahat ki “Ya ben böyleyim ama bu adam evlendi bi karısı var, adam da artık rahatsız oluyordur belki” diyemiyorlar. Ablacım canım cicim adı altında baya baya flört ediyor kadın. Hele o kıskanıyorum diyen. Napıcak yani adam biraz da onunla mı balayına çıkacak. Geç bile kalınmış bi tepkiymiş. İyi yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…