Gereksiz fazla samimiyet

Kendi tam olarak ifade edebilir miyim bilmiyorum.
Şimdi bazı insanlar flört ederler ve bunun farkındadırlar. Bazıları flört ederler,bunun flört olduğunu bilmezler ama içten içe haz duyarlar. Karşı cinsle konuşmak,bi şeyler paylaşmak hoş gelir.
Ben gereksiz muhabbeti sevmem. Edeni de sevmem.
Bu kadınlar da çok gereksiz. Sanırsın 20 yaşında delikanlı yavrucak var karşılarında.

Evlenmeden önce olan samimiyetleri neyse de evlendikten sonra kadın resmen nispet yapar gibi davranıyor. Evet kıskançlık yapıcak cinste değil ama itici olduğu için rahatsız edici. Bende olsam sinir olurum.

Doğrusu ben abarttığınızı düşünmüyorum sizi haklı buluyorum. Özellikle balayında yazdıkları cabası olmuş. Bencede davet edin onları ama bunları yüzlerine söylemeyin.

dugunumuzde gordum evet, ayak ustu tanistik, yaslarini gayet gosteren kadinlar. bakimli mi, yani kendi caplarinda herhalde bakimlidirlar ama oyle bi numaralari hic yok.

O zaman boşver gitsin ya düşünmeye değmez

Çok gereksiz samimiyet, ben de gıcık olurdum. Eski erkek arkadaşımın böyle bir arkadaşı vardı , 50 yaşında bekar bir kadın, onunla kanka derlerdi birbirlerine, gezerlerdi hep fln. Ben de tanıştım kadınla, hem de baya çirkin bir kadındı ama yine de hiç kabullenemedim, yıllarca ara ara kavga etmiştim o kadın yüzünden, o kadar hırslanıyordum ki kadın için ne laflar söylüyodum ne hakaretler ediyordum erkek arkadaşıma. Kıskanmıyordum tabi ki, 50 yaşında, benim kadar kızı vardı ve baya kötüydü tipi ama gıcıklık vardı içimde çok.

Aslında yemeğe çağırıp güzelce gömsen
O anlamda değil tabi tövbe est
Mesela yemek yerken "ay buna tereyağı bastım öyle güzel oluyor ama size dokunmaz inşallah"
"Ahaha şey aklıma geldi eşimin doğum gününde saat 12 oldu dank bi mesaj kim bu hadsiz ya bu saatte dedim bi hışımla arayıp saydırcaktım ah bi de baktım senmişsin aa x hanımmış ay ilahi valla yanlışlıkla neler söyleyecektim"
"İyi ki eşimin sizin gibi yaşını başını almış hanım arkadaşları var, aklı fikri başka şeylerde olan niyeti bozuk o kadar çok iğrenç insan var ki etrafta, insan güvenemiyor insana" gibi cümleler kurabilirsin.
Direkt düşman olsan iyice havalanabilirler ama böyle laflarla vurursan egoları halı süpürür.

gayet guzel anladim sizi. artik bilerek mi bilmeyerek mi aklin sira flort ediyor, orasini bilemem, ama esimin bunu aslinda anladigi halde kabullenmekte zorlanmasi baska bi konu tabi haha.
bide bu kadinlar sadece is muhabbetleri oldugu halde bizim dugunumuzde oyle yuklu para taktilar ki, inanin esimin ablalarinin taktiginin iki mislinden fazlasini taktilar. cok acayip. neyse is sebebiyle herhalde dedik, ama sanki bi sekilde esimi zan altinda birakip is muhabbetlerini devam ettirme amacli yapilan biseymis gibi hissettiriyor su an.

hahah tatlim ben yapamam yahu, yapada bilirim gerci belki.. nekadar evil''sin yahu!

55 sinirda bi yas. O yas civarini tenzih ederim ama kadinlik elden gidiyor ne yaparsam kardir hislerinin doruk oldugu bi yas. Rahatsiz olmakta haklisin

Gerçekten gereksiz bir samimiyet. Altından kötü bir şey çıkacağını sanmıyorum. Bazı kadınlar böyledir. Içlerinde aşırı abla olayım duygusu vardır. Ama dediğim gibi çok gereksiz. Eşine aynı durumda sen olsan ne yapacağını sor.

Çok gereksiz bir samimiyet çok civiklar gerçekten

aynı şeyı 50-60 yaşlarında bır adam sana yapsa ne hıssedrdi eşin kı kaldıkı bayan olarak buna bız ızın vermeyız.ne kadar normal gelmı bazılarına

Valla geçen iş yerinden 40 küsür yaşlarında bir kadın sevgilimi sormuş millete, çok yakışıklı kim bu vs diye.
Hiiiçç büyük falan demeyin, bu ne laubalilik ya tiksindim okurken

onu bunu geçtim iki kaynanam daha oldu diye çıldırırdım ben zaten,bu ne yahu anası mı ki d.gününü bile takip ediyo ahmediiim diyor balayında rahatsız ediyorlar

Son düzenleme:
Bu ifadeleri barındıran mesajları atan kadınları suçlamıyorum..

İsterse nenesi yaşında olsun..bu mesajları atma cürretini veren eşiniz suçlu..

55 yaşında diye herkesler küçümsemişte..o yaşlarda cinsel yaşam hala aktif oluyor..

Bu arada sizin "garson kızlarla flörtöz muhabbet ederim çünkü eşimi kıskanmam" yazmanızı çirkin buldum..elin kadınlarını eşe övmek gereksiz ve hoş değil.

Istisnalar var cnm allah bozmasin

esime övmüyorum hanimlari, sadece sicak muhabbeti seviyorum keyfim yerinde oldugunda hos bir ortamdaysak. esimden öncede boyleydim, kiz kiza gittigimizdede, simdi esimleyken yine. bir bayanin bir bayana iltifat etmesinde nasil bir sakinca olabilir ki? garson bayanlarla oyle sicak muhabbet ettiginde esimde genelde katilir, masa altindan hafif hirpalarim mesela. esimle flort olarak gorun daha cok bence olayi:))

konuyu biraz daha acmaya calistim, isleri sebebiyle olusan bi samimiyet var, haricinde dugunumuze gelip gercekten asiri bir taki takarak biraz da zan altinda biraktilar adami, su anda daha dogru yerine oturtabiliyorum.

Yaslari kac olursa olsun evli barkli adam oylr zirt pirt aranmaz yas onemli degil benim bi musterim var kadin 40 yasinda cocugunun babasi 22 hayatta hersey olabilir esinin aklinin ucundan bile gecmiyor olabilir ama kadinin aklindakini bilemezsin... Balayinda annen bile arayamaz cok sacmalamis abartmis... Is esinde bitiyor esin firsat vermemesi gerek anne ogul iliskisi gibi gorebilir ama mesafesini koymali diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…