• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gereksiz samimi erkek arkadaş

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
dertlerim bitmiyor. Ben bir kursa yazıldım ve biz 5 arkadaş olduk 3 erkek 2 kız içlerinden biri gereksiz samimi o gün instada takipleştik o gündem beri diğer kızada banada yazıyor diğer kız 35 yaşında erkek 31 ben 22 her attığım duruma birşeyler falan onada fotoğraflarının çok güzel olduğunu söylemiş hepimiz beraberkende samimi yani gizlice bi ona bi bana değil neyse bugun yine konuşuyorduk iyi geceler diyip öpücük koydu daha 1 haftadır tanışıyor ya hasta mıdır nedir çok sinir oldum ona nasıl davranmalıyım bilmiyorum.

dertlerim bitmiyor. Ben bir kursa yazıldım ve biz 5 arkadaş olduk 3 erkek 2 kız içlerinden biri gereksiz samimi o gün instada takipleştik o gündem beri diğer kızada banada yazıyor diğer kız 35 yaşında erkek 31 ben 22 her attığım duruma birşeyler falan onada fotoğraflarının çok güzel olduğunu söylemiş hepimiz beraberkende samimi yani gizlice bi ona bi bana değil neyse bugun yine konuşuyorduk iyi geceler diyip öpücük koydu daha 1 haftadır tanışıyor ya hasta mıdır nedir çok sinir oldum ona nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
Gizlemeden her kıza böyleyse demek kişiliği böyle

belki de karakteri samimidir? biz de arkadaş grubumuz içinde sürekli birbirimizin storylerine cevap veririz, iyi geceler mesajlarında emojiye boğarız ki genelde öpücük, dil veya alev filan olur. arkadaş grubu kız-erkek karışık bu arada.

tarzı hoşunuza gitmiyorsa cevap vermeyin ama hemen kötü niyetli olduğunu da düşünmeyin derim.

Çocuğun yapısı bu demek ki
Rahatsız olan sizsiniz
O yüzden ya cevap veemeyeceksiniz
Ya mesafenizi belli edeceksiniz
Ya da tümden bitireceksiniz

Back
X