Gereksiz sıkıntı takı

iyi de annen istedi ise senin muhatabın kv değil ki git sözlüne söyle

o söylesin ailesine

yani iyi ki ben kv değilmişim

bana liste yapayım altın isteyeyim diyen geline

benden tek kuruş işlemez

oğlum orada bu şekilde bir hayatı kendine uygun görüyorsa ona da güle güle derdim

biraz da sıkıntı şurda kayınvalidem annemi arayıp şu kadar altın biezik isteyin demiş zamanında sözlümde anneme annem bu kadar şu kadar istesin diyo demiş at koşarken tozur deyince anneme sözde de bişey takılmayınca annem kızdı araya beni koydu bu konuda sözlüm de isteyin hakkındır dedi bana annem ayıp etti o konuda dedi kayınvalidem adetlerine çok düşkün hepte bunu dile getirir ben gelinime şunu bu kadar takıcam diye annemde her devasında size bırakıyorum dedi ta ki söze kadar sıkıntı iki taraftada ama olayın arasında ben kaldım nedense tabi ki yapmıcaktım kvdeme karşı o olayı sözlümde benden yana çıkacağına kadar annesine demesi lazımdı o da onu yapmadı annem gidip konuşması lazımdı o da araları bozulmasın diye beni ortaya attı olan bana oldu

Nokta,virgul kullanmak parayla degil ya.Kullanabilirsin hani.En azindan ne demek istedigini anlardik.Ondan yani.

Oncelikle pofpoflamak oyle olmaz. Gaza getirdi falan denir. Ikinci olarak cok ama cok utanmalisiniz ac gozlu gibi gidip kadina ne demissiniz. Boyle seyler nisanliyla konusulur. Anneyle yuz goz olunmaz

Kızlar benim isteme törenimde takılacak altın konuşuldu ve 120 gram dendi . Daha sonra evde söz takıldı . Düğünüm 1 sene sonra . Altın alınırken 120 gramın yanında ayrıyeten küpe ve saat alınır mı veya kolye çünkü bunlar hiç konuşulmadı

Kızlar benim isteme törenimde takılacak altın konuşuldu ve 120 gram dendi . Daha sonra evde söz takıldı . Düğünüm 1 sene sonra . Altın alınırken 120 gramın yanında ayrıyeten küpe ve saat alınır mı veya kolye çünkü bunlar hiç konuşulmadı
Bacım konuları ne hortlatıyorsun eski konu bunlar bir derdim var saufasına git solda üste yeni konu aç var ordan kendine konu aç :KK66:
Pardon sağ üsteymiş

Yuzunuz varsa konusun 120 grama dahil mi diye.

Umarim karsima boyle gelinler cikmaz. Cok fena bozarim...

Back
X