Gereksiz Uzun Bir Dertlenme Yazısı

iyi yapmışsınız. hem çözümü hem soylememenizi sevdim ben. ama biraz gücü yetemeyen kadın olun. gücü yeten yetisen kadın yoruluyo yipraniyo.

esim de telefondan kafasını kaldirmaz mesela. ben her gördüğümde kızıyorum. el kadar bebek hevesle bisey gösteriyo söylüyo. daha önemli ne olabilir telefonunda diye. hala tam duzelmedi.

ücretsiz izindeyim ben. ben evdeyim diye eşim herşeyi yapmamı bekledi mesela. ama olmuyo cocukla. evde oldugu gunler ya da isten gec gelmediği sürece o süpürür evi. dağınıklığı toplamaya falan da yardım eder. sonra oglumun odasina sutlarim yarim saat oynayin diye.

bence siz kırgınlıktan dolayi yalnız yasayip mucadele etme yoluna girmissiniz. o rahat devam ederken siz bütün sorumluluklarla bogusuyosunuz. e tabi batar adam ne yapsa. bana batiyo şahsen öyle durumlarda.

Her isi yapmak derken canim isterse yaparım istemezse yapmam. Mesela ev 5 gün oyuncaklarla dağınık olsa toplamam. Esim toplar. Bu nedenle o görev ona kaldı :) Dediğiniz gb cocuk bir sey anlatiyor gosteriyor soyluyor ama goz telefonda. Sonra ayni yaptigi seyi bana goruyor bana soyluyor esim. Ben her gun sahit oluyorum bu yaptigina diyorum, heyecanlanmiyorum mesela, bozuluyor. Bugun cocuk mutfaktayken ayagimin altinda. Her gun oyle. Gelmis bana cocuk arkanda dikkat et diyor! Her gun ayagimin altinda geziyor zaten. Senin demenle mi dikkat edecegim gwciyor icimden. Tablet halinde mendil aldim. Kutunun uzerknde kocaman mendil yaziyor ama hap gb gorunuyor. Cocugun elinde. Zararli olmadigi icin almadim elinden. Al sunu elinden diyor. Almayacagim dedim. Deterjan degil mi diyor. Degil dedim. Onceleri guzel guzel askimli cicimli anlatirdim. Ama dinlemeyen insana anlatmak icimden gelmiyor ve gereksiz mudahaleleri canimi sıkıyor. Her gun ilgilenen o bir gun bakan benim sanki! Baksin etsin diye derdim yok. Sadece dinlesin yeter.

siz yapiyosunuz derken iste kastettigim de buydu. benim de öyle cocuk arkamda ördek yavrusu gibi viyak viyak o icerde. sorumluluk sadece benim değil ki. ya yemegi yapsın ya cocuga baksin. biz de bu yüzden cok tartisiyoduk. su an o kadar yogun ki zaten sehir dışına çıkıyo. gorusmedigimiz icin rahat rahat strese girmeden yapıyorum çocukla.

babasi olunca ilgi bekliyo o gostermezse beni birakmiyo. cocuk da haklı yani. ne var yarim saat ilgilense. dediginiz gibi sanki sürekli bakiyo gibi bi havalara giriyolar

yine de sakince yaklaşıp bosvermeniz en iyisi olur. çocuğuyla güzel ilgilenen baba sayisi az sanırım. öğretmek lazım tek tek herseyi.

geçen yataktan kalkmadim gidin çayı koyun siz dedim. gece uyumamisti mizir mizir. çocuğu oturtmus yanina koltukta kuuuttt diye bi ses. düşürmüş nasil becerdiyse. aradan bi kac saat gecti yine bi dusme aglama sesi. ben çocuğun neresinde ne var diye bakmaya çalışıyorum o nasıl düştüğünü anlatmaya çalışıyo. insan önce çocuğunu kaldirir bi yerinde bisey var mi diye bakar dedim. adam hala gülüyo. neyseki gitti de gözüm görmüyo

Sonuna ben bile güldüm istemsizce:)) Bizimki gitse bir dert gitmese başka dert. Bizimki gidince turist kadınlar pesini bırakmıyormuş! O konuyu da daha sindirebilmiş değilim. Ne hali varsa görsün modundayım.

Sonuna ben bile güldüm istemsizce:)) Bizimki gitse bir dert gitmese başka dert. Bizimki gidince turist kadınlar pesini bırakmıyormuş! O konuyu da daha sindirebilmiş değilim. Ne hali varsa görsün modundayım.

benim esim de yaptı bi iki kez de "ayyy seni benden baska bi mal alir mi ki bulursan haber ver de tam altin takiyim" dedim bi daha agzini acmadi

bakma ya işte çocuk gibiler. biraz büyümeleri lazim arada biz cokmeyelim diye uğraşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…