siz yapiyosunuz derken iste kastettigim de buydu. benim de öyle cocuk arkamda ördek yavrusu gibi viyak viyak o icerde. sorumluluk sadece benim değil ki. ya yemegi yapsın ya cocuga baksin. biz de bu yüzden cok tartisiyoduk. su an o kadar yogun ki zaten sehir dışına çıkıyo. gorusmedigimiz icin rahat rahat strese girmeden yapıyorum çocukla.
babasi olunca ilgi bekliyo o gostermezse beni birakmiyo. cocuk da haklı yani. ne var yarim saat ilgilense. dediginiz gibi sanki sürekli bakiyo gibi bi havalara giriyolar
yine de sakince yaklaşıp bosvermeniz en iyisi olur. çocuğuyla güzel ilgilenen baba sayisi az sanırım. öğretmek lazım tek tek herseyi.
geçen yataktan kalkmadim gidin çayı koyun siz dedim. gece uyumamisti mizir mizir. çocuğu oturtmus yanina koltukta kuuuttt diye bi ses. düşürmüş nasil becerdiyse. aradan bi kac saat gecti yine bi dusme aglama sesi. ben çocuğun neresinde ne var diye bakmaya çalışıyorum o nasıl düştüğünü anlatmaya çalışıyo. insan önce çocuğunu kaldirir bi yerinde bisey var mi diye bakar dedim. adam hala gülüyo. neyseki gitti de gözüm görmüyo