- Konu Sahibi minikkedicik
-
o evin gelinisin sen, bence senin kahve istermsiniz diye sorman gerekir zaten... bi de sen bana sormadilar diye kirginlik yapiyorsun... sanki biraz terslik var bunda..
Kayınvaliden görümcene de sordu mu kahve alır mısın diye ?
yooo benim sormam gerekmez.o evin bir genç kızı varken bana düşmez .
Yok o evde seni misafirr olarak görmezler ki dönüp birde sana ''siz içer misiniz''desinler.
Kendi başıma gelmiş gibi düşündüm olayı hemde takıntılı biri olarak -ıı ııhh burda neden böyle yaptılar diyecek bişey göremedim.
Görümcen küçükse hadi belki ''yenge sen içer misin'' dese fena olmazdı (bu da bir yorum)
belkide o ailede büyüklerin isteğine göre hareket ediyolardır adetleri böyledir sonuçta teyze içmeden oturup senin içmen ayıp kaçar gözüyle bakabilirler
canim bencede teklifi senin yapman lazimdi, ayrica sonucda sen o evin gelin kizisin, canin ne isterse gider mutfaga alamn yemen , gerek o rahatligi hissetmelisin . yabanci gibi durman belki onlari kiriyordur, sahsen ben gitdimde canim sunu bunu istedi ssizde istermisiniz diye sorarim.
kendi gayinvalidemgilden yolla cikarsam sana sunu diye bilirim. yeni gelin geldigimde yabanci gibi utanirdim bende kendime biseyler yapmaya. kvalidem bana birgün, kizim yabanci durma bura seninde evin ben mutlu olurum, evindeki gibi davran canin ne isterse ye ic .kalk pisir, yap. beni mutlu edersin dedi.bence bicok kvalideler böyle görüyo.
siz kızkardeşiniz geldiğinde bişey alırmısın diye sormazmısınız.yada ooo yabancı değil zaten diye hiçbişe mi sormazsınız
Siz kendinizi misafir gibi görüyorsunuzdur belki de onlar öyle görmüyordur
mesafeli misiniz ne kadarlık evlisiniz bilmiyorumkismile
canım ben 2 aylık evli değilim.3 yıllık evliyim.kendimi yabancı gibi de hissetmem.
ben o evin kızı gibi davranıyordum zaten.
şimdi ben misafir geldiğinde kahve alırmısınız diye sorduğumda görümceme de sorarım kayınvalidemede.
ozaman sormayayım onla nasılsa ev sahibi.böyle bi mantık olabilirmi???
ayrıva görümcem benle yaşıt.büyük olsaydı zaten asla iş yaptırmam
Canım bak kendini misafir gibi görüyorsun işte.. Bence de yorumlara katılıyorum ben şu an bile nişanlımın evinde onlara sormadan yemek de yaparım kahve de hiç de beklemem söylemelerini..
Hem sen takıntılı mıyım sizce diye ikileme düşüp açmışsın topici ama hala sormaları gerek diye diretiyorsun? O zaman niye açtın bu topici?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?