- Konu Sahibi minikkedicik
-
aslinda kismi oarak haklisin canim, bende sorarim yengeme ama belki dalkinlik oldu kasitli deyildir, nebiliyim gecmisinize de bagli biraz, aranizin nasil olduguna.
ama bence yinede büyütecek bisi yok sen kalkip alsaydin kendine anarlardi belki de yanlis yaptiklarini... yada senin öncelikle sormani beklediler, nebiliyim bi cok hakli haksiz sebebleri var her iki tarafinda
güzelim daha nişanlısın herşey tozpembe sana .
ben yıllarcahizmet ettim .kendi evim gibi yattım kalktım yemek yaptım .mesele bu değil zaten.
bir ortamda bişey ikram edilirken sen es geçilsen nolur.
herkese ikram ediliyor zaten sana nye etmiyolar dimi.
konuyu açmadan önce gerçekten büyüttüğümü düşündüm...
ama eskileri andıkça .benim onlara yaptığım hizmetler geldikçe aklıma .
bir kahve sormamaları çok ayıptı
dalgınlık değil canım.çok yaptılar böyle.
yalnız olsam sormasınlarda herkese sorulup ta bir kşiye sorulmaması ilginç.
ama bana geldiklerinde hizmette hiç kusur etmem.buda benim şansım demekki.
toz pembelikle ne ilgisi var canım benim..
Eğer bir ikram varsa yani kahve yapılıyorsa yiyecek ikram ediliyorsa seni es geçmeleri hoş değil ama kahve ister misin diye sormaları gereksiz geldi bana şahsen..
Altında başka nedenler olduğu belliydi canım..
Yoksa bir kahve meselsini unutur giderdin buraya değil topic açmak aklının ucuna gelmezdi..
O yüzden yorumlarımızı yanlış anlama lütfen çünkü biz sadece kahve ikram edilmediğinden bozulduğunu düşünerek yorum yazdık
Canım biraz sakin ol yarım yamalak anlatmak yerine ne yaşadığını ne hissettiğini daha açık bir şekilde yazarsan arkadaşlarda buna göre yorum yapabilirler.haklı olduğumdan şüphem olmasaydı burda sizinle paylaşmazdım.
kafaya takılacak okadar çok şey varken acaba bunu boşamı takıyorm dedim.
ama arkadaşların yorumları ve sorularıyla eskileri anlattığımda
haklı olduğuma karar verdim.
siz kızkardeşiniz geldiğinde bişey alırmısın diye sormazmısınız.yada ooo yabancı değil zaten diye hiçbişe mi sormazsınız
Canım biraz sakin ol yarım yamalak anlatmak yerine ne yaşadığını ne hissettiğini daha açık bir şekilde yazarsan arkadaşlarda buna göre yorum yapabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?