- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
- Konu Sahibi bilgilitugba
-
İkiz saniyo harbi ikiz nasil oluyo biliyonmuBabasi kacamak yapmis ama ortaya cikacagini kestirememis
arkadaşım o zaten açığa sunmuş kendi razı gelmiş ben onu arıyorum demek ki bi bildiğim var altını neden kurcalıyorsunuz ki anlamma
terbiyesiz bişey yapmadım ben kızı farklı bi konuma sokmadım o beni görse eminim o da merak ederdi bi an aklıma geldi tamam admin kapatsın ALLAH AŞKINA SZLE UĞRAŞILMAZ
adeninannesi .!.:Benziyo la cidden. Yalniz o daha guzel kirilma da.
Bende kardesimle ikiz gibi benzerim. Aramizda 7 yas var. Cok yakin arkadaslarim harici karistirir bizi :)İkiz saniyo harbi ikiz nasil oluyo biliyonmu
BelaniTotosu açıkta kalmış o yüzden tecavüz ettimden bir farkı yok fotoğrafları açıktaydı demenin
Hemende cevap bik bik bil yetistirBende kardesimle ikiz gibi benzerim. Aramizda 7 yas var. Cok yakin arkadaslarim harici karistirir bizi :)
Ben diyecektim de alınır falan diye sustum. Seni destekleyeyim bariBabasi kacamak yapmis ama ortaya cikacagini kestirememis
Sende dost musun, dusman misin belli degilHemende cevap bik bik bil yetistirKonumuza donelimmm.ben cok benzetemedim.
herşey aynı oldu için merak ettim zaten ama insanlar anlmaıyo tamma belki izinsiz oldu hata yaptım ama kötü bir niyetim yok2 fotoda szsnz bence sag kastaki catlik bile ayni
Resimle ayni seymi bu.koyun bakiyim gorumcenizin kvnizin fotosunu buraya.ayni seyleri anlatabilicekmisiniz.Ben anlamıyorum bu -izin almadan paylaşıyorsun tü ayıp diyenlere..
Burada izin almadan kimlerin arkasından atıp tutuyoruz. Konuları açarken esimizden kayınvalide mizden gorumcemizden izin alıyormuyuz? Onlar istermi bu kadar nüfuslu bir sitede anlatılmak??
Aynı şey bence...
Belani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?