gereksiz

arkadaşım o zaten açığa sunmuş kendi razı gelmiş ben onu arıyorum demek ki bi bildiğim var altını neden kurcalıyorsunuz ki anlamma

Açığa sunmak alın benim fotoğrafımı istediğiniz gibi kullanın demek değil.
Biri böyle sizin fotoğrafınızı kullansa sizin için problem olmayacak mı? İnternette isteyen istediği her şeyi yapamaz.

terbiyesiz bişey yapmadım ben kızı farklı bi konuma sokmadım o beni görse eminim o da merak ederdi bi an aklıma geldi tamam admin kapatsın ALLAH AŞKINA SZLE UĞRAŞILMAZ

Hayir yani burada paylasmaktaki amacin nedir? Millet kendi instagraminda paylasmis diye alip da milletin fotosunu böyle buyuk bir forumda paylasamazsin...

önce benzemiyor size..
ve sonra birinden habersiz o kişinin resminin 400000 üyeye sahip olan bir sitede kullanmanız çok yanlış ve bilişim suçuna girer. bence o resmi kaldırın,başınız yanmasın

Ben anlamıyorum bu -izin almadan paylaşıyorsun tü ayıp diyenlere..
Burada izin almadan kimlerin arkasından atıp tutuyoruz. Konuları açarken esimizden kayınvalide mizden gorumcemizden izin alıyormuyuz? Onlar istermi bu kadar nüfuslu bir sitede anlatılmak??
Aynı şey bence...

kızın fotoğrafını buraya koyman bence de uygun değil.

diğer yandan bence benzemiyorsunuz zaten. aynı şekilde gülüp poz verdiğiniz için öyle geliyor. ayrıntılı bakıldığında ne yüz ne burun şekliniz falan hiçbiri benzemiyor.

Yorumların tamamını okumadım belki yazılmıştır.

Neden bu kadar şaşırdığınızı anlamadım.

Türkiyedeki kızların yüzde sekseni resimdeki gibi.

Size benzeyeni değil benzemeyeni bulmak zor bence...

Resimle ayni seymi bu.koyun bakiyim gorumcenizin kvnizin fotosunu buraya.ayni seyleri anlatabilicekmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…