gereksiz

Totosu açıkta kalmış o yüzden tecavüz ettimden bir farkı yok fotoğrafları açıktaydı demenin

tam da buna benzer bişey yazacaktım

bir keresin de ben de buna benzer bir olay yaşadım bir kızı kendime cok benzettim aileme göstersem mi diye bile tereddüt ettim sonucta kızın haberi yok bundan.. cesaretinize hayran kaldım böyle bir site de başkasının fotosunu paylaşmak

ne demek eleştiriye gerek yok ne munasebet, kişisel instagramdan çalınıp ifşa edilen bir fotograf. Belki sen düşmanısın da buldugun zaman zarar vericeksin ne bilelim. Hatayı kabul etmeme bir de ısrarla uste çıkma çabaları.

son zamanlarda bu baskasının resımlerını ifsa etme çok moda, forumda. Lütfen bunun yaptırımı arttırılsın.

İkisi aynı şey mi Allah aşkına? Biri suçtur, öteki dedikodu.

aynı şey mi acaba?

birşeyi anlatırken anlatan kim bilinmiyor anlatılanlar kim o da bilinmiyor, burda cisim var herşey alalen ortada yani..

katılıyorum. zaten kahve siyah saçlar o renk göz ve kaşlar falan klasik Türk kızı.

hele ki fotoğrafta bu kadar bana benziyor demek garip bence de.

hatamı kabul ediyorum dedim daha yazıları iyi okumadan kalkıp akıl veriyorsuuz ben siz hep kötü düşünün size haytata başarılar tatlım :)

aynı şey mi acaba?

birşeyi anlatırken anlatan kim bilinmiyor anlatılanlar kim o da bilinmiyor, burda cisim var herşey alalen ortada yani..
Sen o kızın kim olduğunu adını sanini biliyormusun şimdi söyle bakalım?
Sizin dediğiniz izin almadan paylaşmak olmaz.. Benim dediğim de izin almadan konuda açılmaz ozaman.. O konularda ne bilgiler veriliyor hem daha kötü??
Neyse....

benımde benzerim varmış görmedim 23 nisan gösterilerinde oynuyordum bi çocuk geldi naber aslı dedi ben şaşırdım adım aslı değil biriyle karıştırdınız herhalde dedim , oda şaşırdı pardon dedi gitti arkadşlarıyla bana bakarak konuştu neyse bi günde kuaförde çalışan ya kız meslek lisesinde okuyan bir kız var tıpkı ona benziyorsun dedi , kız cidden bana benziyordu demkki birde yaşadıgım yerdeydi merak edipte gitmedim hiç olabiliyor yani böyle şeyler siz inat ettiniz bulcaksınız yani :)

katılıyorum. zaten kahve siyah saçlar o renk göz ve kaşlar falan klasik Türk kızı.

hele ki fotoğrafta bu kadar bana benziyor demek garip bence de.
hepiniz mi doğal syah kaşsınız bu herkese nasib olmuyo yanlız sen nasıl bişeysin senin cesaretin varsa seni görelim canım

hepiniz mi doğal syah kaşsınız bu herkese nasib olmuyo yanlız sen nasıl bişeysin senin cesaretin varsa seni görelim canım

anlamadım ne demek istediğini?

yalnız dikkatini çekerse kahve ve siyah demişim diğer kızın kaşı saçı kahve çünkü siyah değil.

ayrıca kendimden bahsetmedim bile. genel Türk kızı tipi dedim. yola çık bak yani etraf sarışın mavi gözlü kaynamıyor herhalde.

dünya güzeli de olsam internet ortamına fotoğraf koymaya cesaret etmem. her çeşit insan var sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…