- 28 Ağustos 2013
- 397
- 21
- 38
- Konu Sahibi bilgilitugba
-
Arkadaşınız hafızayı zorlasın biraz beraber bir araştırma yapın :)meraba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim burası geniş bi kitle oldu için buraya yazmak istedim sol fotodaki arkadaş benim tıpkımın aynısı sanki sağdakide benim ev halim bu arkadaş bana çok benziyor onu bulmak istiyorum içimdeki ses öyle söylüyor burda hep bayanlar olduğu için içim rahat umarım size açtığım konu saçma gelmez bana bi arkadaşım attı sol taraftaki fotoyu snin ikizini buldum diye iinstagramda başkasının beğenilerinde görmüş daha sonradan hatırlamıyorum geçmiş yok vs dedi bulamadık ben çok merak ediyorum umarım yardmcı olaack kişiler vardır hepinize teşekkür ederim ....
İnsanlar gerçekten çift yaratılmış galiba :) Ne güzel keşke bende ikizimi bulsammeraba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim burası geniş bi kitle oldu için buraya yazmak istedim sol fotodaki arkadaş benim tıpkımın aynısı sanki sağdakide benim ev halim bu arkadaş bana çok benziyor onu bulmak istiyorum içimdeki ses öyle söylüyor burda hep bayanlar olduğu için içim rahat umarım size açtığım konu saçma gelmez bana bi arkadaşım attı sol taraftaki fotoyu snin ikizini buldum diye iinstagramda başkasının beğenilerinde görmüş daha sonradan hatırlamıyorum geçmiş yok vs dedi bulamadık ben çok merak ediyorum umarım yardmcı olaack kişiler vardır hepinize teşekkür ederim ....
instagramda paylaşıp herkes görebildine göre bana kadar ulaşabilmişse.. birde kendi fotomuda koydum onuda göze aldım bilmiyorum neyse eleştiri yapılmasına gerek yokKızın fotoğrafını 300.000 nüfuslu bir sitede izni olmadan paylaşman etik mi?
instagramda paylaşıp herkes görebildine göre bana kadar ulaşabilmişse.. birde kendi fotomuda koydum onuda göze aldım bilmiyorum neyse eleştiri yapılmasına gerek yok
arkadaşım o zaten açığa sunmuş kendi razı gelmiş ben onu arıyorum demek ki bi bildiğim var altını neden kurcalıyorsunuz ki anlammaİnsanların fotoğrafını izin almadan niye paylaşıyorsunuz?
terbiyesiz bişey yapmadım ben kızı farklı bi konuma sokmadım o beni görse eminim o da merak ederdi bi an aklıma geldi tamam admin kapatsın ALLAH AŞKINA SZLE UĞRAŞILMAZYa ne kadar ayıp ya. Siz kim oluyorsunuz da milletin fotosunu izni olmadan paylasiyorsunuz. Ben eğer ki o kızın yerinde olsaydim size cok feci bir tazminat davasi acardim, o zaman gorurdunuz ikizlik nasil oluyormus.. Terbiyesiz. ..
Valla da benziyosunuzbbenziyorsunuz post: 36837638 .!.:meraba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim burası geniş bi kitle oldu için buraya yazmak istedim sol fotodaki arkadaş benim tıpkımın aynısı sanki sağdakide benim ev halim bu arkadaş bana çok benziyor onu bulmak istiyorum içimdeki ses öyle söylüyor burda hep bayanlar olduğu için içim rahat umarım size açtığım konu saçma gelmez bana bi arkadaşım attı sol taraftaki fotoyu snin ikizini buldum diye iinstagramda başkasının beğenilerinde görmüş daha sonradan hatırlamıyorum geçmiş yok vs dedi bulamadık ben çok merak ediyorum umarım yardmcı olaack kişiler vardır hepinize teşekkür ederim ....
Babasi kacamak yapmis ama ortaya cikacagini kestirememisİkizin olduğunu falan mı düşünüyorsun.
Daha mantıklı bir açıklaması olamazdıBabasi kacamak yapmis ama ortaya cikacagini kestirememis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?