Valla yorumunu cok begendim aynenKendinizi bu kadar zora sokmasaydiniz keske.
Hem tatlilar borekler kurabiyeler hem yemek hem temizlik bir arada olmaz ki bunlari insan iki gunde ancak hazirlar zaten
Ya bu kadar kalabalik olmamayi tercih etmeliydiniz ya da temizligi baskasina devrederek ya yemek icin ya da dogum gunu yancisi olan aperatifler icin ugrasmaliydiniz.
Dogum gununde yemege geliyoruz denmez.
Dogum gunu eger organizasyonlu degilse pastanin en fazla bir de bir iki baska cesitin oldugu bir gundur benim icin.
O bakimdan esiniz diyemediyse siz ben bugun sadece dogum gunu icin hazirlanacagim, dogum gunu bu mevlut degil, cayimiz var pastamiz var ona gore gelin ayarinda bir sey derdim.
Sorma valla haklisin da yapamadim iste ille hazirladimBen olsam o curcunada asla yemek yapmazdım. Şükretsinler bence.
Ben yemege cagirmadimki sadece dpgum gunu kutlmasi ve ozellikle kayinvalideme aksam 8 gibi gelirsiniz bizde yemegi yemis oluruz zaten demistim bir gun onceden konusunca.
Temizlik vs iste yoruldum haklisinO zaman yemeğim yok ev kalabalik beraber yemeyelim deseydiniz. Ne diyeyim. 20 tane insani pastayla kurabiye yemeye mi cagiriyorsunuz sizde.Bu nasil hazirlik anlamadim.
Hayatimda hiç 10 kişiyi evde agirlamadim cunku beceremem zaten ev kucuk.
5 kişi olacaksak bile sıkışacaksam veya fazla yemek yapamayacaksam disardan ev yemeği satin alirim genelde.
Ha illa sofrada coook cesit olmasina gerek yok bana gore güler yuz çok daha onemli ama hem insanlara kuru pilav verip yanina bir sarma sardiniz diye gerile gerile dolaşirsaniz o hiç olmaz.
Yoo neden canim sikilsin Allah iki tane kuzu vermis bana, saglikla buyuyorlar daha ne isterim ama yoruldum tabii, gerildim cocuklarla hazirlanirken diyecektiniz boylece hem de bir daha kv'yi arayip dun gergindim demek zorunda kalmazdiniz.Kaynim. Bide senin canin skkn gibi duruyo dedi dun:)))) dalga gecee gibi
Iyi fikirmis de ben diyemem iste oyleAile olduğunuz insanlar yemeğe geliyor diye bu kadar gerilmeniz bana normal gelmiyor.
Ben olsam yemeğe geleceklerini öğrenince kayınvalideyi arar “annecim yetişemem sen bi çeşit yemek getiriver hayrına” deyip ardından elti görümce ne varsa onları da arayıp kek kurabiye vs. yaptırır evdeki yemeklerle de takviye yapar neşeli eğlenceli yorgunluktan da bayılmadan bir aile toplantısı düzenlerdim.
Ağlamayan bebeğe meme vermezler. Söylemezseniz üzülen yorulan siz olursunuz.Iyi fikirmis de ben diyemem iste oyle
KutlamayacakTim kucuk bebegim var diye cuma gunu gece kararlastirdik gibi bi baktim kayinvalidemler kutlayalim falan gelelim. Dediler1 ay önceden planlanmış olsa da ben 20 kişiye yemek yapamam. Kazanla mı yapıcam yemeği nasıl yetecek
Gerilmeniz çok normal ama dışardan bir lahmacun ayran salata bitti bu kadar yapılabilirdi. Ekstra iş yükü bindirmezdim üstüme.
Bir anda oldu evet bir gun onceden karar verildi ben kutlamayacaktimYoo neden canim sikilsin Allah iki tane kuzu vermis bana, saglikla buyuyorlar daha ne isterim ama yoruldum tabii, gerildim cocuklarla hazirlanirken diyecektiniz boylece hem de bir daha kv'yi arayip dun gergindim demek zorunda kalmazdiniz.
Herkes duymus olurdu.
Dogum gununu nasil planlamistiniz ki
Yani insanlari davet ederken bir pasta kesicez maksat bir arada olmak mi dediniz
Cunku ben boyle diyorum, bu siralar kayin ailenin bazi bireyleri bize gelmek istiyorlar cocuklarimin dogum gunlerinde yanlarinda olalim diye
Biz her defasinda biz buyuk bir organizasyon dusunmuyoruz kesecegimiz bir pasta cocuklarin gonlu olsun diye diyoruz.
Ben cagirmis olsaydim hazirlik yapardim ama ben cagirmiyorum ki yani dogum gunu tertiplemiyorum.
Ama yemegi biz de yiyecegiz sonucta kalmali da geliyorlar o yuzden yemegimi yaparim.
Sizde de adeta bir anda dogum gunu planlamasi gerceklesmis gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?