evet hepsini yıkadım hala yıkıyom.. araya düğün girdi o yüzden bitmedi. hala yıkanıyo.tamamen psikolojik sizin kaşıntınız.
ilaçla yıkamışsınız. artık kalmamıştır. zaten ilacın kokusuna yanaşmaz bit.
bit temiz kişileri seçer. tatile götürdüğünüz bütün kıyafetlerinizi yıkayın. eğer kıyafetlerde kaldıysa onlarda gitmiş olur...
artık hala orada kalmıyorsunuz değil mi? o yatakların yakılması, evin tarım ilacı ile ilaçlanması gerek...
bitli,bitli
canım dert etme geçmiştir.ama için rahat değilse gazyağı sür ve yıka çok etkilidir
Yok yahu kalmamıştır artık, bit o kadar da problemli bir olay değil, küçükken bende de çıkmıştı bir defa annem bit şampuanı alıp, o sık dişli taraflarla saçımı tarar taramaz geçti. Tekrarlamadı da. Zannetmiyorum sizde de tekrar tekrar çıkacağını.
Ayyy bitt. Senin konuna girmem bir daha banada bulaşırrrrrrşaka şaka :) Önceden ilkel yöntemler vardı ama şimdi gelişmiş iyice. İlaçlar etkiliymiş. Biz sinek ilacı gaz sirke ne varsa sürer tarardık :)) Çocukken tabi :)
eşimde öyle diyo ama ben korkuyom işte . küçükken neler denerdik geçmezdi. öyle olacak sanıyom. bide çok nostaljik oldu o günlere dönmek ya . eşimde diyo. ne meraklıymışsın bite diye. nostalji yapıyom diyom ilk görünce sarılsaım geldi o kadar
çocukken tabi habeni bit için fazlamı büyük buluyon yanı hıh
anaaaaaaammm forumda bitli var....
ayol olur saç bu bitlenedebilir..
seninki tamamen psikolojik..
bende kaşınmaya başladım şimdi okuyunca hep böyle olur zaten böcek möcek bit muhabbeti açıldımı bende başlarım kaşınmaya...
hani burdan bulaşmazdı kız....
evet hepsini yıkadım hala yıkıyom.. araya düğün girdi o yüzden bitmedi. hala yıkanıyo.
ya elime gelen bişey yok. tarakları var özel onla tarıyom gene yok. eşim bakıyo yok ama kaşıntı beni mahvediyo. gaz yağı aklımda olsun. yedi mahalle kokumu alsada sürerim
benim bildiğim kadarıyla bit hemen geçmez. ilacı bir süre kullanmak lazım. belki de sizdeki bit değil de piredir? koyu renkli mi böcekler?
nasıl anlatacağım bilemiyorum. okuyunca hepiniz böyle olacaksınız,kiminzi beni hakir görecek , kiminiz bundan sonra alakasını kesecek:88:, kiminiz yanıma yaklaşmayacak (sanaldan bulaşmadığını bile bile), kiminizde senden beklemzdim datlucadu diyecek. ama oldu bi kere , ne yapabilirim . kaderin önüne geçilmiyo bazen. en iyisi herşeyi baştan anlatmak:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?