Gerginim, hemde çok!!

bitlisin mitlisin amma seni forumcak bağrımıza bastık..

bitlenmek ancak bu kadar güzel anlatılırdı

geçer canım ya ..
okulda bitlenirdik canım anam gece yarılarına kadar tepemizde bit öldürürdü..
yetmez uykudan kalkar kafamıza bakardı takii temizlenene kadar
geçen ana sınıfı öğretmeni arkadas bitlenmiş bana geldi
benide aldı bir kaşıntı...
o günler aklıma geldi..ya bitlenirsem kim temizleyecek diye

ha ha ha canım sağol. bağrınızı yerim ben sizin

Allah canını almasın ben de bişey var sandım ya hor görmek falan bitli ıyy pislik akşam akşam güldürdün yaa

kaşıntıdan kurtuldum . boyasıda geldi aslında uçlar kumral üstüne sarı röfle diplerede yeniden kumral attırayım bari inşalah tamamen bitmiştirde kuaförde çıkmaz kızımınki tamamen arınmıştı . şampuanla yıkamıştım iki üç kere ama kreşte öğretmeni bi tane sirke bulmuş. kimbiliri ne düşündü. kızıma soruyom ne yaptı bulunca diye aldı attı diyo. sonrada diğer öğretmenlere söylemiş

Allah canını almasın ben de bişey var sandım ya hor görmek falan bitli ıyy pislik akşam akşam güldürdün yaa

sıkmayın canımı salarım bitlerimi üzerinize. sırf sizin için iki üç tane ayırır kiprit kutusunda beslerim

cadııııı senle görüşmeyelim artık knuma yazma bit bulaşmasın

canım şaka bi yana psikolojik :)

Allah aşkına bazılarınız benimle görüşmeyecek bazılarını hakir görecek bazılarınız benimle konuşmayacak yazınca ben de bir şey var sandım Eşini mi aldattı acaba diye düşündüm Dert ettiğiniz şeye bakın normal bu yahu Yıkanırsınız, ilaçlanırsınız geçer n'olacak! Bence kk olarak sizi dışlamalıyız alim allah bize de bulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…