Geri döndü ve ne yapacağımı bilmiyorum :(

Öyle sorun değil. Herkes normal bi aileye sahip olamıyor maalesef, ailevi problemlerini en baştan beri biliyordum ama onun bu kadar kafaya taktıgını ve psikolojik olarak etkilendiğini fark edemedim.
Evet oyle. Ama bence durum o kadar basit degil. Arkadaslariyla konusuyordu diyorsun. Bu kisi size bi aciklama yapacak kadar bile sizi adamdan saymaymayan size saygi duymayan biri. Simdi geri gelmesini sizi sevdigind degil, boslukta kalmasina bagliyorum. Bir iki gun yok olsa hadi diyecegim belki bi nebze bunalmistir. Ama bir bucuk ay diyorsunuz. Adam ruh ve sinir hastanesinde yatmadiysa veya komada degildiyse, hic bi aciklamasi olamaz bence.

Yine de sen bilirsin tabi

Haklısınız

gece gece guldurdunuz beni:)) mağara demeniz çok hoş olmuş::))

Bence şans verme..Hep ya tekrar beni yok sayarsa diye korku mı yaşayarak devam ediceksin.heleki psikolojik problemleri varsa inan daha sıkıntı.belki ilaç filanda kullanıyordur ve inan düzenli kullanmadiginda filan yada başka sıkıntılar olduğunda rahatsızlığı daha ilerlicek pişman olucaksin sonra.İyi dusun.brn seni yeterince onemsemedigini düşünüyorum.birde o aradığında aglamissiniz filan hiç gerek yok.daha güçlü ve dik durun.cok ayıp etmiş size telafi edemez bence.Çok daha yipranirsin bukadarla kalsın.Daha fazla üzülmeye gücün varmı..yok.sal gitsin

Ben 2. Şansı verirdim açıkcası fakat kendimi beklenti içine sokmazdım ki ( bunu ben çok iyi yaparım seni bilmiyorum) tekrar aynı şeyi yaparsa canım o kadar yanmasın diye. Yalnız balıklama atlamazdım teklifine, düzelsin diye yeterince çabaladığını farkedersem o şansı verirdim. Biraz daha süründürün, herkesin bir sorunu var kimse dertsiz tasasız değil bu hayatta. Her sorunumuz olduğunda böyle yok sayılacaksa birlikteliğin bir anlamı yok .

Beni bu kadar üzdukten sonra döndüğünde oyle bisey soylemeli ki hak verebilmeliyim. Örnegin: uzaylilar kacirdi beni günlerdir dunyada yoktum. Gibi. Ne malum baskalariyla takilmadigi.

aynını yapardım.

ayrılık acısı kafasına birden dank etmediğine göre, belli ki umduğunu bulamamış.
eften püften sebeple bir yaz ağlatsın sonra da, affet psikolocik sorunlarım vardı, oldu paşam.

İleride şans versem nasıl olurdu demesi öyle acı ki
Ayrıca seviyorsun anladığım kadarı ile,
sevgi kolay bulunmuyor çocuk
şans ver :))

yolun bahtın şansın açık olsun

Bakın erkekler bizim gibi değil çok kötüyüm yanımda olmana ihtiyacım var demezler hemen bir köşeye saklanıp sorunu kendileri çözmek isterler. Sizi beklettiği süre aylar değilse görüşün bakın samimi mi gerçekten öylr ise görüşmede değil görüşmeden bir iki gün sonra affedin hemen yine de yelkenleri indirmeye gerek yok

psikolojisinin normal olmaması yaptığını haklı çıkarmaz. en azından şunu diyebilirdi. bana bir süre zaman ver çok kötüyüm evden çıkamıyorum lütfen beni anla ben iyileştiğimde seni arıycam hiçbirşey bitmedi.
ama sen yokmuşsun ve değersizmişsin gibi hiçbir şekilde bigli vermeden kaybolmak? bu psikolojik rahatsızlık değil karaktersizliktir. senin 1 ayda yaşadığın eziyet ne peki. sana yazık değil mi.

En yakın arkadaşlarıyla görüştüğü gibi seninle de görüşebilirdi. Adam yerine koyup açıklama bile yapmamış. Sanki hiç yokmuşsunuz gibi hayatına devam etmiş. Kabul etmeyin böyle birini hele ayrılığı hazmetmeye başlayıp o kadar üzülmüşken. Ne gereği var herşeyi baştan yaşamanın . Yine aynı şekilde davranmayacağının ne garantisi var. Okullar açılıyor diye muhtemelen yazdı. Boşver sende onu yoksay muhattap bile alma.

aşkta şanslar bitmez seviyorsan deneyebilirsin üzülürsende sen cekeceksın kararlarının olabılecek sonuclarını da göz önüne alarak sen secmelısın ne yapacagını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…