- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Evet oyle. Ama bence durum o kadar basit degil. Arkadaslariyla konusuyordu diyorsun. Bu kisi size bi aciklama yapacak kadar bile sizi adamdan saymaymayan size saygi duymayan biri. Simdi geri gelmesini sizi sevdigind degil, boslukta kalmasina bagliyorum. Bir iki gun yok olsa hadi diyecegim belki bi nebze bunalmistir. Ama bir bucuk ay diyorsunuz. Adam ruh ve sinir hastanesinde yatmadiysa veya komada degildiyse, hic bi aciklamasi olamaz bence.Öyle sorun değil. Herkes normal bi aileye sahip olamıyor maalesef, ailevi problemlerini en baştan beri biliyordum ama onun bu kadar kafaya taktıgını ve psikolojik olarak etkilendiğini fark edemedim.
HaklısınızEvet oyle. Ama bence durum o kadar basit degil. Arkadaslariyla konusuyordu diyorsun. Bu kisi size bi aciklama yapacak kadar bile sizi adamdan saymaymayan size saygi duymayan biri. Simdi geri gelmesini sizi sevdigind degil, boslukta kalmasina bagliyorum. Bir iki gun yok olsa hadi diyecegim belki bi nebze bunalmistir. Ama bir bucuk ay diyorsunuz. Adam ruh ve sinir hastanesinde yatmadiysa veya komada degildiyse, hic bi aciklamasi olamaz bence.
Yine de sen bilirsin tabi
gece gece guldurdunuz beni:)) mağara demeniz çok hoş olmuş::))Başlarda sorun olmasa da ilerde hırpalar mağarasına çekilmesi..
Bazı erkekler öyle sorunu olduğunda "Mude modu"na alır kendini sonrasında hiçbir şey olmamış gibi çıkar mağarasından..
Ben vermezdim, çekilmez o tipler
Daha önce de ufak tefek tartışmalarımız olurdu ama uzatmazdık ikimiz de. Bu sefer benimle tamamen iletişimi kesince bi an afalladım, anlayamadım. 1.5 ay tek kelime etmedi, telefonlarımı açmadı, mesajlarıma cevap yazmadı. Sanki ben hiç olmamışım hayatında gibi davrandı. Psikolojik problemlerine bağlıyorum bu durumu ama kafam çok karışık
Çok fazla telefon etmeye başladı, hatta şu an bulunduğum şehre gelmeyi yüzyüze konuşmayı teklif etti ama tabii ki kabul etmedim. Okul başlayınca neler yaşıycağımı gerçekten merak ediyorum. İşte o zaman kaçacak yerim olmayacak
Bakın erkekler bizim gibi değil çok kötüyüm yanımda olmana ihtiyacım var demezler hemen bir köşeye saklanıp sorunu kendileri çözmek isterler. Sizi beklettiği süre aylar değilse görüşün bakın samimi mi gerçekten öylr ise görüşmede değil görüşmeden bir iki gün sonra affedin hemen yine de yelkenleri indirmeye gerek yokMerhaba bayanlar. Baya önce terkedildim ve nedenini bile bilmiyorum diye konu açmıştım. Kısaca anlatayım: Erkek arkadaşımla ufak bi tartışmamız sonucu uzun bi süre ne aradı ne sordu. Bu sırada ailevi problemleri de vardı ve psikolojik tedavi görüyordu. Kendini eve kapattı ve birkaç yakın arkadaşı dışında kimseyle görüşmemiş. Ben o kadar yıprandım ki bu süreçte. Resmen yokmuşum gibi görünmezmişim gibi davrandı. Bitti sandım, kafamda bitirmeye çalıştım, ağladım, ben en ufak bi sıkıntımı bile onunla halletmeye çalışıyorken o bu zor zamanlarında beni resmen kenara attı.
Herneyse konuya geliyorum, günler önce beni aradı, konuşmaya çalıştı, çok kötüydüm dedi hatta telefonda ağladı. Bu telefonlaşmalar bi kaç kere oldu ama her seferinde bağırıp çağırıp kapattım telefonu ya da güçsüz düşüp ağladım. Sizce tekrar şans vermeli miyim? O kadar zaman beni görmezden gelmesi hoşgörülebilir bir şey mi?
O hukuk son sınıf öğrencisi olacak bu sene ben tıp 2. Kampüslerimiz ayrı ama aynı şehirde okuyoruz ve karşı karşıya geleceğimize adım gibi eminim. Ne yapmalıyımYardımcı olun lütfen
Merhaba bayanlar. Baya önce terkedildim ve nedenini bile bilmiyorum diye konu açmıştım. Kısaca anlatayım: Erkek arkadaşımla ufak bi tartışmamız sonucu uzun bi süre ne aradı ne sordu. Bu sırada ailevi problemleri de vardı ve psikolojik tedavi görüyordu. Kendini eve kapattı ve birkaç yakın arkadaşı dışında kimseyle görüşmemiş. Ben o kadar yıprandım ki bu süreçte. Resmen yokmuşum gibi görünmezmişim gibi davrandı. Bitti sandım, kafamda bitirmeye çalıştım, ağladım, ben en ufak bi sıkıntımı bile onunla halletmeye çalışıyorken o bu zor zamanlarında beni resmen kenara attı.
Herneyse konuya geliyorum, günler önce beni aradı, konuşmaya çalıştı, çok kötüydüm dedi hatta telefonda ağladı. Bu telefonlaşmalar bi kaç kere oldu ama her seferinde bağırıp çağırıp kapattım telefonu ya da güçsüz düşüp ağladım. Sizce tekrar şans vermeli miyim? O kadar zaman beni görmezden gelmesi hoşgörülebilir bir şey mi?
O hukuk son sınıf öğrencisi olacak bu sene ben tıp 2. Kampüslerimiz ayrı ama aynı şehirde okuyoruz ve karşı karşıya geleceğimize adım gibi eminim. Ne yapmalıyımYardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?