Geri döndü

busdk02

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
158
33
298
merhaba mesaj başlığından anlaşılacağı gibi gerı döndü eski konuştuğum kışı.Benı ikna etmeye çalışıyor kızdan ayrılmış yapamamıs. Benı aklından atamamış .eskı konuma bakabılırsınız.ben artık ona güvenemiyorum ona da dedim .duzelır güvenirsin zamanla beni ikna etmek için çabalıyor.Bı yanım konuşmak ıstıyor ama artık ona inanmıyorum ama yazdığında da engel olamıyorum .Onla hıc görüşemedik ama bu sefer gelıcem dıyor senı aklımdan atamadım deyip duruo.Bide özel seyler konuşmak ıstıyor ben engel oldum ıstemıyorum evlenmek ıstıyor Muş Muş da bu yaza alayım seni dio.Ben ona güvenmıyorum ama konuşmayada engel olamıyorum ibraz kendımde napıcamı bılemedım yaa.Engellesem delirip başka yerlerden arar.Bildiğiniz dikbaz diliyle ikna etme çalışıyor....Napardınız yerlimde olsanız of ya

Şaka mı bu? Adam boşta kalmış seni de çantada keklik zannediyor. Gerçi buna sen müsaade ediyorsun bize sormana ne gerek var senin yelkenler çoktan suya inmiş. Bir boynuz yemişsin ötekine de hazır ol.

Klavyede türkçe karakter var belli ki. Niye böyle yazdınız ki karman çorman? Zor anladım ne demek istediğinizi.
Konu hakkındaki fikrim aklınıza gelen her yerden engelleyin. Başka bir yerden ulaşıyorsa onu da engelleyin.

Hic gorusmemissiniz birbirinizden elektrik alip almicagnz mechul ozel.konulara mi giriyo bide.
Hic guvenilir ve efendi sozunun eri biri oldugunu dusunemedim açıkçası bence uzak durmalisin. Bu yaz seni alicam da ne ? Kizlari bole cumlelerle kandirabilcrginimi saniyo boyleleri anlamiyorum.bi sakin ya hele bi gorus et be adam.daha görüp elini bile tutmadigi kizin once guvenini kirip sonra seni alicam diyp ozel konulaea giren bir adamla ne düşünebilirsin ki.sakin gelme.boyle oyunlara

Yaza kadar bırakır seni. Yani güvenme

Biten bitmistir. Denenmis bir daha denenmez. Guven ya kazanilir ya kaybedilir kaybedilip tekrar kazanilmaz.

Bunda adamlığın zerresi olsa seninle tek kelime konuşmaya hakkı olmadığını bilirdi. Tekrardan hayatını batırmaya gelmiş işte. Yeterince hayatının içine edemedim geri geleyim de yarım bıraktığımı tamamlayayım dedi heralde

Evet klavyede zorlandım dokunmatıkte zor yazdım.

Sizi bu yaza alıyor.
Diğer kızı bırakmış.
Söyleyeceklerim bu kadar.

Hepinizin yorumlarını okudum haklısınız kesınlıkle....Adam olsa düzgün olurdu en başta beni yarı yolda bırakmazdı bende guvenmıyorum .Kesınlıkle yazmasına engel olmam gerek .Olmaz onla ..sana guvenmıyorum dedım zaman duzelır dıyor ya ..

Seni aklından atamamış yani hep aklındaymışsın. insan hep aklında olan birini aklından atamaz. Madem aklı sendeydi neden bir başkasına kalbini açmış. Öyle şey mi olur. bellliki yinede seninde ufaktan bir ilgin var o kişiye. onun süslü konuşmalarına vaadlerine kaptırma kendini kaldıki beceremiyor konuşmayı zaten. bence kendine engel olamıyorsan ona engel ol. Engelle sil her yerden bak çok üzülürsün sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…