Yaza kadar bırakır seni. Yani güvenmemerhaba mesaj başlığından anlaşılacağı gibi gerı döndü eski konuştuğum kışı.Benı ikna etmeye çalışıyor kızdan ayrılmış yapamamıs. Benı aklından atamamış .eskı konuma bakabılırsınız.ben artık ona güvenemiyorum ona da dedim .duzelır güvenirsin zamanla beni ikna etmek için çabalıyor.Bı yanım konuşmak ıstıyor ama artık ona inanmıyorum ama yazdığında da engel olamıyorum .Onla hıc görüşemedik ama bu sefer gelıcem dıyor senı aklımdan atamadım deyip duruo.Bide özel seyler konuşmak ıstıyor ben engel oldum ıstemıyorum evlenmek ıstıyor Muş Muş da bu yaza alayım seni dio.Ben ona güvenmıyorum ama konuşmayada engel olamıyorum ibraz kendımde napıcamı bılemedım yaa.Engellesem delirip başka yerlerden arar.Bildiğiniz dikbaz diliyle ikna etme çalışıyor....Napardınız yerlimde olsanız of ya
Bu arada kızla 1 ay Belkı oldu çıkalı bırakmış sanırım Kızı .
Buda mı gol değil ?Bide özel seyler konuşmak ıstıyor
İğrenç bir zihniyet ! eşya misin sen ?bu yaza alayım seni dio.
Evet klavyede zorlandım dokunmatıkte zor yazdım.Klavyede türkçe karakter var belli ki. Niye böyle yazdınız ki karman çorman? Zor anladım ne demek istediğinizi.
Konu hakkındaki fikrim aklınıza gelen her yerden engelleyin. Başka bir yerden ulaşıyorsa onu da engelleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?