Geri dönmek

bos bos seyleri kafana takiyorsun diyen adama gicik olurum, hakli bile olsa.
azicik kibar olsun sevgilisine karsi bi zahmet.

malum oyun konusunda sevgilinizi hakli buluyorum, ama bu ozur dileme sekli de hic hos degil.

6 yillik iliskiyi bitirmeye deger mi konusuna gelirsek,
su gun bu adamla mutlu iseniz elbette bitirmeyin, degilseniz de 6 yil nedir ki millet 40 yillik kocasini bosuyor yeri geliyor da.

Gururum kırıldı görmezden gelindim başka bi bayan icin aldatmak gibi bisey belki de daha kötüsü gözünün önünde oluyor hersey

Gururum kırıldı görmezden gelindim başka bi bayan icin aldatmak gibi bisey belki de daha kötüsü gözünün önünde oluyor hersey

valla ben kafamda bile canlandiramiyorum, sebebinizi de anlayamiyorum o sebeple.
bana normal bir olay gibi geliyor.

siz aldatmakla aynidir bu yapilan olay diyorsaniz bitirin iliskinizi zaten,
herkesin iliskiden beklentileri farklidir, bizim gorusumuze gore devam ederseniz mutsuz olursunuz.

Sizi oyun oynamaya çağırsa geldiğinizde oyunun bitmesini bekleseniz bitikten sonra devam etse o bayanla oynamaya siz de çıkıp gitseniz sorunca da bintane bahane bulsa baktı yemeyince de bi oyun icin ayrılık mu olur dese ne düşünürsünüz?

oyunu bittikten sonra yeni oyun acip da mi devam etti, ve o oyuna siz katilmadiniz mi?

oyunlar konusunda karsi tarafin cinsiyetine ben dikkat etmem, cunku biliyorum ki bir cok kisi erkekken kadin, kadinken erkek olarka kendini isaretliyor ama beni oyle surekli bekletti ise, aciklama yapmadi ise, bir oyun bitip diger oyunu acti ise sinir olurum tabi ki.

Benle oyuncakken başka bi bayan oturdu masaya neyse bekledim 1 el oyun bitti devam etti 3-4 el daha ben de sap gibi kaldım

Çok saçma gelmedi mi sanada?. Asıldım mı naptım ne demek ya. Çok çocukça, çok doluymuş arkadaş belli.

2 3 el sanalda başka kadınla okey oynadı diyemi bu tantana nasil kafalar yaşıyorsunuz arkadaşım
Başka konu dediginiz için diğer konunuza baktim. Sanalda bi kizla okey oynadi diye degil, kilonuz için yaptığı konuşmalar için ayrılmalısınız bence

Emegı de cok derken ne yaptı, senın adına okul mu yaptırdı?

püskürttüğüm kahvenin parasını senden alıcam.
millet günde kaç bardaktan aylık kaç paralık içmişsin hesabını yapıyor. ben kendime tuzu kuru dedirtmem.
tr85 4521 ................

Ben ortada bir sorun göremedim. 2-3 el bekleyince ne oluyor ki, hazırda devam ettiği oyunu bitirmiş işte. Bu kadar saçma bir şeye takılıp ayrılık düşündüğünüze göre pekte iyi bir ilişkiniz yokmuş, ayrılmanız yerinde bir davranış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…