- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi esinahmet2142
-
Alakası yok gururum çok kırıldı görmezden gelmek nedirBöyle bir şey için ilişkimi bitirmezdim. Demek ki o kadar da iyi bir ilişkiniz yokmuş geri dönmeyin
Alt tarafı bir oyun yahuAlakası yok gururum çok kırıldı görmezden gelmek nedir
Gururum kırıldı görmezden gelindim başka bi bayan icin aldatmak gibi bisey belki de daha kötüsü gözünün önünde oluyor herseybos bos seyleri kafana takiyorsun diyen adama gicik olurum, hakli bile olsa.
azicik kibar olsun sevgilisine karsi bi zahmet.
malum oyun konusunda sevgilinizi hakli buluyorum, ama bu ozur dileme sekli de hic hos degil.
6 yillik iliskiyi bitirmeye deger mi konusuna gelirsek,
su gun bu adamla mutlu iseniz elbette bitirmeyin, degilseniz de 6 yil nedir ki millet 40 yillik kocasini bosuyor yeri geliyor da.
Gururum kırıldı beni bekletip o bayanla devam etmesine 6 yıl hiç yapmadığı seyAlt tarafı bir oyun yahu
Gururum kırıldı görmezden gelindim başka bi bayan icin aldatmak gibi bisey belki de daha kötüsü gözünün önünde oluyor hersey
Sizi oyun oynamaya çağırsa geldiğinizde oyunun bitmesini bekleseniz bitikten sonra devam etse o bayanla oynamaya siz de çıkıp gitseniz sorunca da bintane bahane bulsa baktı yemeyince de bi oyun icin ayrılık mu olur dese ne düşünürsünüz?valla ben kafamda bile canlandiramiyorum, sebebinizi de anlayamiyorum o sebeple.
bana normal bir olay gibi geliyor.
siz aldatmakla aynidir bu yapilan olay diyorsaniz bitirin iliskinizi zaten,
herkesin iliskiden beklentileri farklidir, bizim gorusumuze gore devam ederseniz mutsuz olursunuz.
Sizi oyun oynamaya çağırsa geldiğinizde oyunun bitmesini bekleseniz bitikten sonra devam etse o bayanla oynamaya siz de çıkıp gitseniz sorunca da bintane bahane bulsa baktı yemeyince de bi oyun icin ayrılık mu olur dese ne düşünürsünüz?
Benle oyuncakken başka bi bayan oturdu masaya neyse bekledim 1 el oyun bitti devam etti 3-4 el daha ben de sap gibi kaldımoyunu bittikten sonra yeni oyun acip da mi devam etti, ve o oyuna siz katilmadiniz mi?
oyunlar konusunda karsi tarafin cinsiyetine ben dikkat etmem, cunku biliyorum ki bir cok kisi erkekken kadin, kadinken erkek olarka kendini isaretliyorama beni oyle surekli bekletti ise, aciklama yapmadi ise, bir oyun bitip diger oyunu acti ise sinir olurum tabi ki.
Çok saçma gelmedi mi sanada?. Asıldım mı naptım ne demek ya. Çok çocukça, çok doluymuş arkadaş belli.6 yıllık sevgiliniz var emeği de çok olan bi ilişki
Bir bayanla vakit geçirirken sizi görmezden gelirse ve daha sonra kıza mı asıldım naptım derse özür dilerse yanlış anlamışsın boş boş seyleri kafaya takıyorsun derse ki öyle değil affeder misiniz şans verir misiniz?
Dolu derkenÇok saçma gelmedi mi sanada?. Asıldım mı naptım ne demek ya. Çok çocukça, çok doluymuş arkadaş belli.
Boş boş şeyleri kafaya takıyorsun demiş ya,aslında tam da takılacak şeylerDolu derken
Emegı de cok derken ne yaptı, senın adına okul mu yaptırdı?
Guzel gulen kadın gorsunler, bosverOnline seminerin ortasinda sesli güldüm. Sagol
Emegı de cok derken ne yaptı, senın adına okul mu yaptırdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?