Geri dönmeye niyeti yok galiba :(

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Bugün tam 10. Gün olcak hala beni aramıyor işkence gibi resmen dönmiceğine inanmak istemiyorum Benim durumumda olup bekleyenler varmı

Can'ım neden ayrıldığınızı yazsaydın şimdi ne diyim ki ama belli olmaz ne yaşadığınıza bağlı bende 3 hafta ayrı kaldığımız Zaman'ları biliyorum barıştık sonra zamana bırak derim

Çoook şey yaşadık zaten kesin söyledi bana yaptıkların yüzünden böyle oldu mutlu ol dedi ama o kadar yıl var insan gelir diye düşünüyor ama yanılıyorum galiba

Ne yaptin mesela?
Onun tabiriyle aldatmışım ama aldatmamıştım başkası olduğunu ona anlatarak ayrılmıştım sonra 1 sene ayrı kaldık tekrar barıştık eskisinden daha çok üstüme titriyodu hatta sensiz bir gün mutlu oldummu sor öldüm bittim diyodu biraz zaman sonra tam birbirimize kavuştuk dedik o sen yaptın bunu mutlu ol dedi bunun gibi şeyler bende kabul ettim sessiz kaldım ve kalmak zorundayım ama bekliyorum gelmesini gelmeyecek galiba :/

O bahanesi olmus. Onun icin sorun olsaydi yeniden baslamazdi. Sorun sizinle ilgili degil bence. Baska birini bulmus olma ihtimali var.

O bahanesi olmus. Onun icin sorun olsaydi yeniden baslamazdi. Sorun sizinle ilgili degil bence. Baska birini bulmus olma ihtimali var.
Bende öyle düşündüm ama takip ediyorum normalde whatsap kullanır tek erkek arkadaşlarıyla bile tek whatsapta konuşur her gün takip ediyorum benle konuşurken her gün whatsaptayken şimdi whatsapa günde 1 kez bakıp çıkıyor bazen hiç bakmıyor bulmuş olsa sık girmesi gerekmezmi bide son mesajlarına ben cevap vermedim versem konuşmaya devam edecekti oh kurtuldum gitti gibi yazmayabilirdi yazıp duruyordu

Döner mi dönmez mi bilmem ama, ilişkinin uzun süre boyunca devam etmiş olması barışmak için geçerli bi sebep değil.Bu bi sebep olamaz yani.O yüzden ne kadar süredir birlikte olduğunuzun bi önemi yok.Önemli olan hissiyatı.

Belki de konustugu kisi whatsapp kullanmiyor? Buna benzer bir suru program var. Biz esimle viberden konusuyoruz mesela.

Bazen hiç umudum kalmıyor sen diğer sorunlarıda biliyorsun heralde yani o kadar çok sorunu varki kafasında benle ilgili zaten bir gelse hepsini yok edicem de

Belki de konustugu kisi whatsapp kullanmiyor? Buna benzer bir suru program var. Biz esimle viberden konusuyoruz mesela.
Hepsine baktım ya canım hepsini tek tek indirdim dandik uygulamalara kadar numarası kayıtlı olsa var diye çıkar tam tersi davet et diye çıkıyor yok yani tek whatsabı var dedektif gibi oldum biri olsa hissederdim ama o daha çok benle ilgili şeyleri yediremiyor galiba

Dönse de dikiş tutmaz artık,her tartışmada aklına gelecek ve üzecek seni.
Değer mi?

Bence sen ilk bunu biraktiginda yani başkası var dediğinde bu yediremedi kendine ilk etapta ve tekrar barışmayi bu yüzden istedi yenilmislik duygusundan .Bu bana nasıl yapılır gibi bir duygu yaşadı ve hırs yaptı.

Barisinca tatmin yaşadı ve bıraktı.

Umarım barisirsiniz.

intikam alıyo olabilir mi
İntikam alsa ilk barıştığımız zaman kendi gururunu ayaklara sercek şeyler söylermiydiki? Sensiz bir gün mutlu oldummu sor öldüm bittim mahvettin beni dedi ya bide o günler ölsem ölüm döşeğinde bile tek aklımda sen olacaktın dedi hiç aklımdan çıkmıyo bu dedikleri ama dediğin gibide olabilir

Vallaha bende bekliyorum yaklaşık 2 haftadır da daha bekleyeceğim gibi en azından bir süre.

1 sene ayrı kaldık 1 sene boyunca bunumu düşündü yani bana yemin falan ettirmişti onla yakınlaşmadığıma dair adam 1 yıl benden intikam almayımı düşledi ne yaptı her zamanki o kişi yoktu karşımda zaten o sıcacık insan gitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…