Geri dönmeye niyeti yok galiba :(

Dönse de dikiş tutmaz artık,her tartışmada aklına gelecek ve üzecek seni.
Değer mi?
Çok istiyorum dönmesini onun için yapamıcağım bişey yok tabi ona bunları söyleyemiyorum kendi gelsin istiyorum valla hırkasını giydim öyle yatıyorum yazık bana acıdım kendime

Çok istiyorum dönmesini onun için yapamıcağım bişey yok tabi ona bunları söyleyemiyorum kendi gelsin istiyorum valla hırkasını giydim öyle yatıyorum yazık bana acıdım kendime
Acı kendine bence de Ruhun arabeskin dibine vurmuş,Etme kendine bu işkenceyi.
Başka bir konuya yazdığın yorumu okudum az önce,kaybetme korkusu vermemişsin gibi bişeyler yazmışsın.Seninkinin korkusu da yokmuş,gitmiş,kabullenmek en iyisi.
Önündeki maçlara bak-Sevgili kocamın 25 saat futbol yorumu izlemesinden mütevellit oluşuyor böyle cümleler.

Diğer kişiyle ne zaman ayrıldıniz yani bu 1 yılın ne kadarı diğer kişiyle geçti?

Ben tüm taktikleri denedim o kişi denememişti denedim ama adam düşmüyor şuan derdim o

Ben tüm taktikleri denedim o kişi denememişti denedim ama adam düşmüyor şuan derdim o
Vayy işin aslı değişti şimdi ,taktik haa
Allah tependen baksın derdi annem olsaydı :)
Ne zaman gerçekten umursamayacaksın o zaman dönecek,dert intikamsa, soğuk ye.Daha tatlı oluyor.

Eee tamam işte. Hesap tutuyor o zaman. 1 yıl ayrı kalmissiniz sen digeriyleymissin zaten. Ondan ayrilinca bu çıkmış sahneye.olay bu bence.
Ama tabi inşallah barisirsiniz.
Ama ondan ayrılmamı o istedi işte bi şekilde irtibat kurduk tekrar denemek istedi yani o ayırdı öyle çıktı sahneye

Kusura bakmayın ama ne istediğinizi bilmediğinizi düşünüyorum.Bir başkası için ondan, onun için bi başkasından ayrılmanız daki maksat nedir? Bence yakısı kalmaz bir durum..

Bi başkası için ondan ayrıldıgınızı asla unutmayacak... Tekrar barısmıs olsanız bile.. Yine hatırlayacak, yine kendine yediremeyecek.. Siz bence onu unutun..

Sen bana diğer konumdada yardımcı olmuştun canım bana geri döndü barıştık sonundaaa

Hayırlısı olsun ama biraz tuhaf.
Başka birine gönül kaptırmanizi ve dürüstçe söyleyip ayrilmanizi anlarım da aynı adama donmenizi ve onun için diğerini birakmaniz tuhaf geldi.
Ben olsam sanırım bu durumu yediremezdim kendime . O yüzden barışmis olsanız da temkinli olun derim.
Ne olur ne olmaz belki de hiç unutamaz bu olanlari

üniversitede tanıştığım bir kız arkadaşım vardı.
sevgilisi okumasını hiç istememisti. başka şehri kazanınca da kız ayrılıp okula gelmişti.
benim lafımı ciğnedi diye cocukta sinirlenip askere gitti. çocuk tam, okumasın çalışmasın kafasında hırbonun tekiydi.
bu arada son sene baska bir sevgilisi oldu kızın aynı memleketten..1 sene sürdü ayrıldılar.
kız okulu bitirdi eve döndü. eski sevgilisiyle birleştiler evlendiler. ne oldu biliyor musun ???
bu cocuk meğer okuldayken ki sevgilisni uzaktan tanıyormuş. küçük bir ilçe oturdukları yer.. o hırbo kocası, karısının eski sevgilisini her gördüğünde, gidip kızı başkalarıyla aldattı...
ki kac sene sonra ki sevgiliye hırslanıp bunu yaptı. aldatma filan yok ben şahidim...

umarım senin icin aynı sey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…