- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Amin canım.SabırValla allah yardım etsin canım bize
Çok istiyorum dönmesini onun için yapamıcağım bişey yok tabi ona bunları söyleyemiyorum kendi gelsin istiyorum valla hırkasını giydim öyle yatıyorum yazık bana acıdım kendimeDönse de dikiş tutmaz artık,her tartışmada aklına gelecek ve üzecek seni.
Değer mi?
Acı kendine bence deÇok istiyorum dönmesini onun için yapamıcağım bişey yok tabi ona bunları söyleyemiyorum kendi gelsin istiyorum valla hırkasını giydim öyle yatıyorum yazık bana acıdım kendime
Diğer kişiyle ne zaman ayrıldıniz yani bu 1 yılın ne kadarı diğer kişiyle geçti?1 sene ayrı kaldık 1 sene boyunca bunumu düşündü yani bana yemin falan ettirmişti onla yakınlaşmadığıma dair adam 1 yıl benden intikam almayımı düşledi ne yaptı her zamanki o kişi yoktu karşımda zaten o sıcacık insan gitmişti
Ben tüm taktikleri denedim o kişi denememişti denedim ama adam düşmüyor şuan derdim oAcı kendine bence deRuhun arabeskin dibine vurmuş,Etme kendine bu işkenceyi.
Başka bir konuya yazdığın yorumu okudum az önce,kaybetme korkusu vermemişsin gibi bişeyler yazmışsın.Seninkinin korkusu da yokmuş,gitmiş,kabullenmek en iyisi.
Önündeki maçlara bak-Sevgili kocamın 25 saat futbol yorumu izlemesinden mütevellit oluşuyor böyle cümleler.
Vayy işin aslı değişti şimdi ,taktik haaBen tüm taktikleri denedim o kişi denememişti denedim ama adam düşmüyor şuan derdim o
Zalım herifVayy işin aslı değişti şimdi ,taktik haa
Allah tependen baksın derdi annem olsaydı :)
Ne zaman gerçekten umursamayacaksın o zaman dönecek,dert intikamsa, soğuk ye.Daha tatlı oluyor.
1 yılın 1 yılı diğer kişiyle geçti canım psikolojim bozulduDiğer kişiyle ne zaman ayrıldıniz yani bu 1 yılın ne kadarı diğer kişiyle geçti?
Eee tamam işte. Hesap tutuyor o zaman. 1 yıl ayrı kalmissiniz sen digeriyleymissin zaten. Ondan ayrilinca bu çıkmış sahneye.olay bu bence.1 yılın 1 yılı diğer kişiyle geçti canım psikolojim bozuldu
Ama ondan ayrılmamı o istedi işte bi şekilde irtibat kurduk tekrar denemek istedi yani o ayırdı öyle çıktı sahneyeEee tamam işte. Hesap tutuyor o zaman. 1 yıl ayrı kalmissiniz sen digeriyleymissin zaten. Ondan ayrilinca bu çıkmış sahneye.olay bu bence.
Ama tabi inşallah barisirsiniz.
Vallahi ayrıntı verdikçe oglanin zihin yapısı iyice döküldü ortalığa. Yediremeyince bu yolla tatmin sağlamış.Ama ondan ayrılmamı o istedi işte bi şekilde irtibat kurduk tekrar denemek istedi yani o ayırdı öyle çıktı sahneye
Canım bana geri döndüüüü barıştıkVallahi ayrıntı verdikçe oglanin zihin yapısı iyice döküldü ortalığa. Yediremeyince bu yolla tatmin sağlamış.
Sen bana diğer konumdada yardımcı olmuştun canım bana geri döndü barıştık sonundaaaDöner mi dönmez mi bilmem ama, ilişkinin uzun süre boyunca devam etmiş olması barışmak için geçerli bi sebep değil.Bu bi sebep olamaz yani.O yüzden ne kadar süredir birlikte olduğunuzun bi önemi yok.Önemli olan hissiyatı.
Sen bana diğer konumdada yardımcı olmuştun canım bana geri döndü barıştık sonundaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?