• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri dönsün isteği

bambila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
142
16
13
33
kızlar daha önce konu açmıştım ilk kez biriyle flört ettim diyelim yaşım 25 bugüne dek çok teklif de aldım ama o nasip oldu işte bana ona güvenme dediler ben de hep tedirgindim elini tutamadım gözüne bakamadım 4kez buluştum. Sevgililik nedir bilmediğimden ona da öyle oldum o da hep ben sabırlıyım beklerim seninle amacım sadece sevgili olmak değil geleceği düşünüyorum benim hayatım olacaksın bizim sevgililik süremiz kısa olaacak ben senden eminim falan diyordu son 1 ayda sana artık seviyorum demeyeceğim senden de duymak istiyorum dedi ve demedi gerçekten sevdiğim diyordu çok gerekirse beni seviyor musun sevmiyorsun dediğimde sen de sevmiyorsub diyordu en son bana arkadaş gibi hissettim sevgim bitti dedi .3 ay 10gün boyunca konuştuk bana çok yoğun duyguları oluşmuştu yani belki de cinsel çekimi öyle mi sandı diyorum bilmiyorum şiirler yazan bir tipti seni anlatınca aşık olmuşsun diyorlar diyordu vs vs sonra istediği gibi gitmeyince soğudu yavaş yavaş benden adım bekledi atamadım. Bitirirken düzeltebiliriz bitmesin diyordu ama bitmemesi için bir şey yapmadı bitirdik ben devam etmem böyle sevsem de dedim. Birkaç gün sonra kafasını dağıtmaya başladı bile öylesine birini bulmuştu bile. Sinirlendim yazdım sonrasında çok kez yazarak hata ettim o da beni takmadı bile. En son düşman kalmayalım bu olanlar kötüydü ama bak mesajlarına dönüşüne dedim . o kızdan ayrıldım senle bitirdiğimizde çok iZole hissettim açılayım istedim ondan sıkıldım Mesajlarımı sil seni üzüyor biz el ele bile tutuşmadan bitirdik bu saygıyı gösterir hakkım sana helal dedi. Kaçtı konudan. Ertesi gün ona tamam duygun bitmiş benim de yeteri kadar olmamış diye uzunca bir mesaj daha yazdım ikimiz de mutlu olalım iyi akşamlar diye bitirdim. Bana sadece sağol iyi akşamlar yazdı.
Kızlar çok mutsuzum her türlü dua ediyorum. Ona sinirleniyorum sonra kendime sonra gitsin diyorum ama başkasını aradığını bilmek beni deli ediyor. Sabahlara kadar whatsappını takip ediyorum. Bana sevgimi bitirdin dedi. Dua ediyorum sevsin diye ama ne yapcam hasta olcam böyle belki de oldum. Ölsem de düşünmekten kurtulsam diyorum. Yarın doğumgünü beni takmayan hemen başkasına koşan birinin gününü kutlayayım mı ne dersiniz? Telepati bile araştırıyorum ya çok zavallı görüyorum kendimi. Onu çok özledim. Benim için hayırlı olmadığını düşünmelerine rağmen durduramıyorun kendimi. Çok abarttım farkındayım ama dönsün diye düşünmekten delircem. Bir ay oldu aynıyım.

Son düzenleme:
Düz
Elini tutmadığın için sana olan sevigisi(!) bitiyorsa boşver kalsın öyle.
Bu sevgi değil. Beklentileri olmuş karşılamamışsın ayrılmış boşver önüne bakmaya çalış
Düzelsin kendine çeki düzen versin çok istiyorum Allahtan düzelir mi bilmiyorum. Beni çok iyi niyetli masum buluyordu ama yetmedi durdurmaya bunlar onu. Sonrasında olaya kardeşim de girdi beni sallamayınca kimle dalga geçiyorsun adam gibi cevapla yaZdı o çok kötü oldu. Sonra adam gibi açıklama yaptı. Konuşmamız bitti konuşma olarak görüyor ya 3ay aşığım dedi giderken konuşma dedi. Gerçi son görüşmede dahi adım atalım artık sevgili olalım dedi konu kapansın dedim. Hakettim galiba biraz. Çok üzgünüm. Beni istesin diye duaediyorum mesaj atsam dönceğini bilsem durmam ama tera teper korkuyorum bir kere daha denemek istiyorum ben keşke kendisi dönae keşke

Giderse güle güle
Üzülme 3 aylık bir tanıdığın için

Canım boşver işine gücüne bak sen kendini ne kadar yıpratırsan yıprat şuanlık ondan bir adım bekleme. Onun gözü şuanda dışarıda. Başka beklentileri var. Boşver sen hiç ummadığın zamanda gelir. Bu erkekler böyle.

Neden eli tutmak ile beklentileri bir tutuyorsunuz ki
Benimde sevgilim görüştüğüm kişi elini tutmama izin vermezse bi duraksarım
Aşk sevgi temasla bütünlük kazanır,ben teması çok severim,temas kurdukça bağlılık ve sevginin arttığına inanırım. Sadece erkeklerin beklentileri olarak bakmamak lazım ki bu yüzden gitmesi bile hakli bana kalırsa.
Neyse konuya cevap,önünüze bakın,adamdan bir cacık olmaz. Karakterinin oturmadığını düşünüyorum. Hakkinizda hayırlısı olsun :)

kızlar daha önce konu açmıştım ilk kez biriyle flört ettim diyelim yaşım 25 bugüne dek çok teklif de aldım ama o nasip oldu işte bana ona güvenme dediler ben de hep tedirgindim elini tutamadım gözüne bakamadım 4kez buluştum. Sevgililik nedir bilmediğimden ona da öyle oldum o da hep ben sabırlıyım beklerim seninle amacım sadece sevgili olmak değil geleceği düşünüyorum benim hayatım olacaksın bizim sevgililik süremiz kısa olaacak ben senden eminim falan diyordu son 1 ayda sana artık seviyorum demeyeceğim senden de duymak istiyorum dedi ve demedi gerçekten sevdiğim diyordu çok gerekirse beni seviyor musun sevmiyorsun dediğimde sen de sevmiyorsub diyordu en son bana arkadaş gibi hissettim sevgim bitti dedi .3 ay 10gün boyunca konuştuk bana çok yoğun duyguları oluşmuştu yani belki de cinsel çekimi öyle mi sandı diyorum bilmiyorum şiirler yazan bir tipti seni anlatınca aşık olmuşsun diyorlar diyordu vs vs sonra istediği gibi gitmeyince soğudu yavaş yavaş benden adım bekledi atamadım. Bitirirken düzeltebiliriz bitmesin diyordu ama bitmemesi için bir şey yapmadı bitirdik ben devam etmem böyle sevsem de dedim. Birkaç gün sonra kafasını dağıtmaya başladı bile öylesine birini bulmuştu bile. Sinirlendim yazdım sonrasında çok kez yazarak hata ettim o da beni takmadı bile. En son düşman kalmayalım bu olanlar kötüydü ama bak mesajlarına dönüşüne dedim . o kızdan ayrıldım senle bitirdiğimizde çok iZole hissettim açılayım istedim ondan sıkıldım Mesajlarımı sil seni üzüyor biz el ele bile tutuşmadan bitirdik bu saygıyı gösterir hakkım sana helal dedi. Kaçtı konudan. Ertesi gün ona tamam duygun bitmiş benim de yeteri kadar olmamış diye uzunca bir mesaj daha yazdım ikimiz de mutlu olalım iyi akşamlar diye bitirdim. Bana sadece sağol iyi akşamlar yazdı.
Kızlar çok mutsuzum her türlü dua ediyorum. Ona sinirleniyorum sonra kendime sonra gitsin diyorum ama başkasını aradığını bilmek beni deli ediyor. Sabahlara kadar whatsappını takip ediyorum. Bana sevgimi bitirdin dedi. Dua ediyorum sevsin diye ama ne yapcam hasta olcam böyle belki de oldum. Ölsem de düşünmekten kurtulsam diyorum. Yarın doğumgünü beni takmayan hemen başkasına koşan birinin gününü kutlayayım mı ne dersiniz? Telepati bile araştırıyorum ya çok zavallı görüyorum kendimi. Onu çok özledim. Benim için hayırlı olmadığını düşünmelerine rağmen durduramıyorun kendimi. Çok abarttım farkındayım ama dönsün diye düşünmekten delircem. Bir ay oldu aynıyım.
Çok fazla kaptırmışsın kendini. Bu şekilde hata üstüne hata yaparsın. Ayrıca yaramaz sana o. Baksana hemen birini bulmuş. İki dakka boş kalmaya gelmiyor.

Benden adim bekledi atamadim seklindeki senden bekledigi seyler el ele tutusmak opusmek vs ise gitsin baska bir kurban arasin diyorum.
Fakat eger adim olarak kast ettigi sey bir sicak bakis yada bir seni seviyorum ise hakli yani, sonucta kendisi hislerinde samimi ise karsilik beklemesi dogal. Elbette sende bu hisler yoksa asla varmis gibi yapma, ama adami bu derece geri istemende bununla celisiyor.
Ve yine fakat senin ardindan hemen gidip her ne sebeple olursa olsun baskasini bulmasi cok yanlis. Ve dahada kotusu aşk hissi bu kadar cabuk bitiyorsa o zaten ask degildir.
Dusun oyle karar ver...

3ay boyunca elini tutturmamandaki sebep neydi merak ettim? El ele tutuşmak cinsellik değildir ki ayrıca sevgi göstermedir, sevdiğini hissetmedir. Bu süre boyunca sevdiğini söyleyip karşılık alamamak da zor bence.
Biraz fazla kendinizi çekmişsiniz gibi ama bu tabi benim düşüncem. Bence yaptıklarınızı eğrisi doğrusuyla tartın, çıkarılacak dersleri çıkarıp yolunuza devam edin.

Düz

Düzelsin kendine çeki düzen versin çok istiyorum Allahtan düzelir mi bilmiyorum. Beni çok iyi niyetli masum buluyordu ama yetmedi durdurmaya bunlar onu. Sonrasında olaya kardeşim de girdi beni sallamayınca kimle dalga geçiyorsun adam gibi cevapla yaZdı o çok kötü oldu. Sonra adam gibi açıklama yaptı. Konuşmamız bitti konuşma olarak görüyor ya 3ay aşığım dedi giderken konuşma dedi. Gerçi son görüşmede dahi adım atalım artık sevgili olalım dedi konu kapansın dedim. Hakettim galiba biraz. Çok üzgünüm. Beni istesin diye duaediyorum mesaj atsam dönceğini bilsem durmam ama tera teper korkuyorum bir kere daha denemek istiyorum ben keşke kendisi dönae keşke
Şuan değil belki fakat ileride anlayacaksın gidene geri dön denilmemesi gerektiğini.
Gerçekten seven, isteyen sen git desen bile döner gelir.
Onun çekip gitmesi senin gözünde büyütüyor onu.
Dediğim gibi boşver önüne bak. Umarım karşına seni gerçekten seven, değer veren birisi çıkacaktır.

Kızlar whatsappta silerken yanlışlıkla aradım günler sonra. Özür dilerim dedim açıkladım sadece sorun değil yaZdı ya nasıl öldü duyguları bu kadar

Canim hic bozma moralini. Biliyorum yasarken cok abartiyor insan ama bir sure sonra umrunda olmayacak. Kendini de suclama adam dengesiz.

Doğum gününü kutlama. Genellikle adim atilmasindan uzatilmamasindan yanayim ama size atmayin diyorum cok farkli iki karakter gibi geldiniz. Iliskiniz olsa bile hep bir ileri iki geri gidecek gibi.

elele tutuşmayı geçtim bi seviyorum bile dememişsiniz. utandığınız için mi demediniz?
ayrıca el ele tutuşmak, öpüşmek korkulacak kötü birşey değildir.

Bilmiyorum niye demediğimi bırakır diye korktum belki

Kızlar whatsappta silerken yanlışlıkla aradım günler sonra. Özür dilerim dedim açıkladım sadece sorun değil yaZdı ya nasıl öldü duyguları bu kadar
Silerken nasıl yanlışlıkla aradın? WhatsApp dan gitmesi için rehberden silmen yeter ortada bu kadar acı çekecek bir şeyde yok kendine gel lütfen adamın gözünde şu an çok yerlerdesin

El ele tutusmamayi anlarimda neden seni seviyorum falanda demediniz ki bu kadar geri gecilmeniz kendinizden sogutmus onu ama ne yaparsaniz yapin yapay duracagi icin. Sessiz kalin ondan onceki hayatiniza geri dönün.

Ya bu mesaj avantajdı kullanmadı duygusu aşırı bitmiş demekki kızlar

Nolur dua edin de olumlu dönsün ya mucize olsun

Silerken nasıl yanlışlıkla aradın? WhatsApp dan gitmesi için rehberden silmen yeter ortada bu kadar acı çekecek bir şeyde yok kendine gel lütfen adamın gözünde şu an çok yerlerdesin
Yo mesajları sildim numarasını da sildim resmim çıkmayınca anlamıştır zaten konuşmalar kalmış aramalar ona dokununca aradı yanlışlıkla

Back
X