• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri dönüş sinyali mi ?

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
Herkese merhabaa
Belki bilenler vardır ben ilk konuştuğum evlilik hayalleri kurduğum aileme bayramdan sonra istemeye gelicekler dediğim kişi tarafından herşey gayet güzel giderken evine gitme teklifini reddettim diye terk edilmiştim yaklaşık iki ay önce. Terk edildikten 10 gün sonra ona msj attım hakkımı helal etmediğimi söyledim pişman olsanda sakın dönme ahirette hesaplaşıcaz bu dünyada senle muhattap olmam bidaha dedim sonrasından bugüne kadar iletişimimiz olmadı numaralar silindi sosyal medyalardan silindi. Bi saat önce felan öyle takılırken takip isteği geldi baktım o şahıs. Ama anında geri çekti. Şimdi ilk sorum sizce yanlışlıkla mı oldu yoksa beni mi yokluyor ?
İkincisiyse iletişime geçmeye çalışırsa (kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum) ağzının payını vermelimiyim ona olan kızgınlığımı öfkemi kusmalımıyım yoksa hiç muhatap olmamalı mıyım engel mi atmalıyım direk ??

Fikirlerinize ihtiyacım var zira bu terkediliş sebebinden utandığım için çevremden kimseye anlatamadım ne arkadaşlarıma ne aileme sadece sizler biliyosunuz yardımcı olursanız sevinirm Teşekkürlerr.

Profiline bakarken yanlışlıkla atmis olabilir. Ve ayrıca diyelim ki iletisime geçmeye çalıştı bence muhattap olmayın zaten tamamen bittiğini siz de söylüyosunuz ağır konuşsanız da kavga etseniz de bi faydası yok

Yanlışlıkla göndermiştir isteği.
Muhatap olma konusuna gelince ne diye muhatap olacaksınız?
Boşverin, değmez.
Siz önünüze bakın.
Kimsenin ahı kimsede kalmıyor merak etmeyin.
Hakettiğini bulur o eninde sonunda.
Sizin iletişimde bulunup konuştuğunuz tek bi kelime bile moralinizi aşağı çeker.
Hiç gerek yok bence.

Herkese merhabaa
Belki bilenler vardır ben ilk konuştuğum evlilik hayalleri kurduğum aileme bayramdan sonra istemeye gelicekler dediğim kişi tarafından herşey gayet güzel giderken evine gitme teklifini reddettim diye terk edilmiştim yaklaşık iki ay önce. Terk edildikten 10 gün sonra ona msj attım hakkımı helal etmediğimi söyledim pişman olsanda sakın dönme ahirette hesaplaşıcaz bu dünyada senle muhattap olmam bidaha dedim sonrasından bugüne kadar iletişimimiz olmadı numaralar silindi sosyal medyalardan silindi. Bi saat önce felan öyle takılırken takip isteği geldi baktım o şahıs. Ama anında geri çekti. Şimdi ilk sorum sizce yanlışlıkla mı oldu yoksa beni mi yokluyor ?
İkincisiyse iletişime geçmeye çalışırsa (kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum) ağzının payını vermelimiyim ona olan kızgınlığımı öfkemi kusmalımıyım yoksa hiç muhatap olmamalı mıyım engel mi atmalıyım direk ??

Fikirlerinize ihtiyacım var zira bu terkediliş sebebinden utandığım için çevremden kimseye anlatamadım ne arkadaşlarıma ne aileme sadece sizler biliyosunuz yardımcı olursanız sevinirm Teşekkürlerr.

Zaten geri dönmeyi düşünmüyorsunuz . Ahirette görüşelim demişsin daha neden muhattap olacaksın ki? Konuşma bile değmez ..

Kesinlikle dönmem diyen insan buna takılmaz adam naparsa yapsın hiç oralı olmaz engeller gider
Kısaca ;kendinizi kandırmayın .
Sadece ona karşı içim çok dolu kızgınım öfkeliyim bi patlamak istiyorum nasibini alsın istiyorum bu kadar ötesi olmaz. Kandırma yok yani

sizi istemek üzere olan biriyle belli bir ciddiyetiniz varmış, neden evine gitmediniz? yani ayrılmak için über saçma bi neden eğer daha başka şeyler de yoksa

Seni evlilik vaadiyle eve atmaya çalışan biri için bu konuyu burda açman bile değmez

Back
X