Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu genel bir soruydu sadece:)Yahu nasıl soru bu? Makine mi bunlar? Biri dönünce diğerleri de mi dönüyor? Her insanın yaşadıkları farklı. Neler oldu neden ayrıldınız anlatmak isterseniz anlatın ona göre fikrini söylesin insanlar.
Dönsede artık eskisi olmaz hem dönmesin sağlıklı bi ilişki olsaydı zaten gitmezdi Dönersede iyisini bulamamıştır en iyi alternatif sizsinizdir denenmişi tekrar denememek lazımAyrıldığınız eski sevgiliniz aradan zaman geçmesine rağmen döndü mü?
Evet 1.5 sene sonunda tekrar konuşmayı kabul ettim ve şuan evliyiz birde oglusumuz olduAyrıldığınız eski sevgiliniz aradan zaman geçmesine rağmen döndü mü?
Yaa allah bağışlasınEvet 1.5 sene sonunda tekrar konuşmayı kabul ettim ve şuan evliyiz birde oglusumuz oldu![]()
Haklısınız . Okuduğum yorumlarda kaldığı yerden yürüten de var hiç yapamayan da . 21 ay önce biten 18 aylık ılıskı için umut beslememek gerekir biliyorum ama önümü de göremiyorum işte..yani bunun bir genellemesi olmaz ki.ex'ten next olmaz zaten
Tesekkur ederim canimYaa allah bağışlasınpeki o 1.5 senede görüştünüz mü her yerden engellerim diyenlerden misiniz
![]()
Benimki de her yerden engelleyip gitti 1bucuk sene sonra döndü, sonra evlendik şimdi boşanıyoruz sakın dönme geri:))Ayrıldığınız eski sevgiliniz aradan zaman geçmesine rağmen döndü mü?
Biz tartısmaya baslamıstık ama benim kaprislerim yüzünden ayrıldık onu suçlayamam. Ama bana kapan diyen sevgilimin, bugun aşırı açık bir kızla sevgili olarak fotoğrafı atılmış. Yanlıs anlasılma olmasın lütfen giyim herkesin kendi tercihi. Ama alkole sigaraya ayrılık sebebi diyen adam meyhanede yeni sevgilisiyle sigara da içiyosa..Ayrildiktan sonra uc bes ayda bir ici bos kiytiriktan mesaj atmasini satmazsak donmuyor hayir. Yani bana donmedi. Iyi ki donmemis. Donse yine ayrilirdik. Es kaza evlenmis olsaydik da 6 ay icinde bosanmistik.
Sunu kimse unutmasin,bir insanla ayrilik sebebin ne? Bu cok onemli. Eger sen ayrildiysan neden ayrildigini dusuneceksin. Cunku tekrar ayni sebeplerden ayrilacaksin. Ben sevilmedigimi deger gormedigimi hissediyordum ve mutsuzdum. Yuz kere de donmus olsaydi bu is olmazdi.