Geri dönüyorlar mı?

Geri dönmeye dönüyorlar da, aşkından ölüp bittiği için değil senden daha iyisini bulamadığı için, ya da senden sonraki ilişkisinde boşlukta kaldıysa dönüyorlar, sen de aynı duyguları tekrar hissedemiyosun zaten, tekrar eskisi kadar sevemeyeceğini farkedince de by by beybi, dönse de bişey olmuyo yani boşa bekleme

Ayrıldığınız eski sevgiliniz aradan zaman geçmesine rağmen döndü mü?
Dönsede artık eskisi olmaz hem dönmesin sağlıklı bi ilişki olsaydı zaten gitmezdi Dönersede iyisini bulamamıştır en iyi alternatif sizsinizdir denenmişi tekrar denememek lazım

Uzun yıllar sonra mı yoksa aylar içinde mi? Haklısınız galiba ama evlenenler de varmış

yani bunun bir genellemesi olmaz ki.ex'ten next olmaz zaten
Haklısınız . Okuduğum yorumlarda kaldığı yerden yürüten de var hiç yapamayan da . 21 ay önce biten 18 aylık ılıskı için umut beslememek gerekir biliyorum ama önümü de göremiyorum işte..

Yorumlar için çok teşekkür ederim. Umutsuz bir durumdayım. Yıllar geçiyor. Hala tek var olduğu whatsapp kanalından hikaye atıp izlemesini bekliyorum.
Gelecek adına hayaller kurduğum ilk ve tek adamdı, hala daha gelecek hayallerim onunla. Takıntı gibi ama değil gözümü onunla açmış olmanın verdiği dusunceler belki.. ee ben hep işl sevgilimle evleneyim duası etmiştim ve o da bana kabul olmuş duam derdi.. zaman.. nasıl da değişiyor her şey..

Ayrildiktan sonra uc bes ayda bir ici bos kiytiriktan mesaj atmasini satmazsak donmuyor hayir. Yani bana donmedi. Iyi ki donmemis. Donse yine ayrilirdik. Es kaza evlenmis olsaydik da 6 ay icinde bosanmistik.

Sunu kimse unutmasin,bir insanla ayrilik sebebin ne? Bu cok onemli. Eger sen ayrildiysan neden ayrildigini dusuneceksin. Cunku tekrar ayni sebeplerden ayrilacaksin. Ben sevilmedigimi deger gormedigimi hissediyordum ve mutsuzdum. Yuz kere de donmus olsaydi bu is olmazdi.

Ayrildiktan sonra uc bes ayda bir ici bos kiytiriktan mesaj atmasini satmazsak donmuyor hayir. Yani bana donmedi. Iyi ki donmemis. Donse yine ayrilirdik. Es kaza evlenmis olsaydik da 6 ay icinde bosanmistik.

Sunu kimse unutmasin,bir insanla ayrilik sebebin ne? Bu cok onemli. Eger sen ayrildiysan neden ayrildigini dusuneceksin. Cunku tekrar ayni sebeplerden ayrilacaksin. Ben sevilmedigimi deger gormedigimi hissediyordum ve mutsuzdum. Yuz kere de donmus olsaydi bu is olmazdi.
Biz tartısmaya baslamıstık ama benim kaprislerim yüzünden ayrıldık onu suçlayamam. Ama bana kapan diyen sevgilimin, bugun aşırı açık bir kızla sevgili olarak fotoğrafı atılmış. Yanlıs anlasılma olmasın lütfen giyim herkesin kendi tercihi. Ama alkole sigaraya ayrılık sebebi diyen adam meyhanede yeni sevgilisiyle sigara da içiyosa..

Kendini iyi hissetmen açısından söylüyorum. Dönecek. Yalnız bu sırada sen arayıp, mesaj atıp burdayım bekliyorum demeyeceksin. Yoksa sittin sene beklersin. Haa dönse ne olcak sanki. Ne o eski duygular kalır, ne kırgınlıklar geçer... Diken kurudukça batar.

dönecek olsa ayrılmazdınız
hem sevgilisi varmış
şimdi ondan ayrılıp sana dönmesini ister misin
daha çok gençsindir karşına neler neler çıkar
geçmiş defterleri kapatman en güzeli olur

benim iki uzun ilişkim oldu şimdiki ilişkimden evvel. İkisi de dönmek istedi ama ben bitirince geri dönüş olmuyor. Ex'ten next olmaz arkadaşlar.

Back
X