Geri Kazanabilir Miyim?

earane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2011
8
0
36
İstanbul
İyi bayramlar hepinize arkadaşlar. Benim bir derdim var ve kimseye anlatamıyorum. Buraya yazıp rahatlamak istedim biraz. Benim derdim çoğunuzun derdi yanına pek büyük değil biliyorum ama napayım çok üzülüyorum işte.
4 aya yakın çok güzel giden bir ilişkim vardı. Sevgilim hiç üzmedi diyebilirim bu dönemde beni. Hep düşünceli davrandı ve bana değer verdiğini hissedebiliyordum. Bana göre tek sorun sık buluşamamızdı. Yaklaşık 1 hafta-10 günde bir buluşuyorduk ve bunu sorun ettim. Mesajlaşırken bir anlık ona olan sevgimin yarattığı bir sinirle "Artık bu durum beni rahatsız ediyor. Mesajlaşılarark yürütülen bir ilişki istemiyorum. Buluşmamak için bahane üretiyorsun bence. Eğer memnunsan ayrılsak daha iyi olur." gibi bir mesaj attım. O da bunu duyunca şok oldu tabi ve ayrıldık. Ben ise çok pişman oldum. 2 gün sonra mesajla bunun anlık sinirle yazılan bir şey olduğunu çok pişman olduğumu ve ne olursa olsun ilişkiyi devam ettirmeyi denememiz gerektiğini söyledim. O en başta istemedi, onun hayatında güvendiği ilk kız olduğumu(ilk sevgilisiyim) ve artık kesinlikle bana güvenemeyeceğini söyledi. Ama ben çok ısrar edince denemeyi kabul etti ve bu cuma buluşucaz. Bu konuşma iki gün önce oldu. Dün de ona mesaj attım ve konuştuk yine. İçinden gelmeyerek yazıyormuş... Dediğine göre denemeyi sadece onun bana karşı düşüncelerinin değişmeyeceğini bana göstermek için yapıyormuş ve çok ısrar ettiğim için kabul ettiğini söylüyor. Bana asla güvenezmiş. Bu durum beni çok üzüyor ya. Bu bayram günü bile sürekli ağlıyorum. Uzun oldu biliyorum, kusura bakmayın... Sizce umut var mı arkadaşlar:43:

evet zamanla guvenıcektır sımdı tabıkıde kendını agırdan satıcak cunku yedıremıyo yaptıgını.bulustugunda yuzyuze bence daha ıyı olucaktır ve duzelır cok sorun yapcagın bısey yok ayrılmamıs aglama duzelır bu

Bencede sorun yoktur canım.biraz tavırlı olabilir.ama seni seviyorsa düzelir kesin.merak etme.düzelmezsede takma kafana.erkek bunlar yani üzülme.:34:

normalde erkekler buluşmak ister daha çok ama seninki 10 günde bir filan neden ?çalışıyomu işi gereğimi ayrıca seviyosada neden bu kadar katıki ve neden hemen ayrılık isteğini kabul etti anlamadım böyle en ufacık bişeyde kendin hep gerimi çekicek senin sinirlenmeye hakkın yokmu ama seninde hatan sinirlenince ayrılalım demen olmuş.ama ben neden 10 günde bir buluşabiliyosunuz ancak ona takıldım yani tabi görüşmek zorunda değilsiniz ama sebebini bilsek ona göre daha iyi yorum yaprız

canım ya üzülme ağlama da sen böyle bir mesaj attığın için o da gurur yapıyor hemen atlamak istemiyor yani naz yapıcaktır biraz ama senin onu bu kadar sevmen ve ısrar etmen hoşuna gitmiştir.Sadece biraz naz yapıyor düzelicek her şey öyle hissediyorum:34:

evet zamanla guvenıcektır sımdı tabıkıde kendını agırdan satıcak cunku yedıremıyo yaptıgını.bulustugunda yuzyuze bence daha ıyı olucaktır ve duzelır cok sorun yapcagın bısey yok ayrılmamıs aglama duzelır bu

Bencede sorun yoktur canım.biraz tavırlı olabilir.ama seni seviyorsa düzelir kesin.merak etme.düzelmezsede takma kafana.erkek bunlar yani üzülme.:34:

Umarım düzelir ya. Ama o kadar soğuk ki şu an. Sürekli asla güvenmeyeceğini ve güzel günlerin hatrına son ricamı(devam etme isteğimi) kabul ettiğini söylüyor. Görücekmişim asla düzelmeyeceğini ve yürümeyecekmiş:43: Sözünden hiç dönmeyen ve inatçı bir insan olması umudumu daha da kırıyor. İyi dilekleriniz için teşekkürler:3

Son düzenleme:
Keşke ayrılalım demeseydiniz.
Bence sevgiliniz haklı herşeyde ayrılalım derseniz ilişkiniz laçkalaşır.

normalde erkekler buluşmak ister daha çok ama seninki 10 günde bir filan neden ?çalışıyomu işi gereğimi ayrıca seviyosada neden bu kadar katıki ve neden hemen ayrılık isteğini kabul etti anlamadım böyle en ufacık bişeyde kendin hep gerimi çekicek senin sinirlenmeye hakkın yokmu ama seninde hatan sinirlenince ayrılalım demen olmuş.ama ben neden 10 günde bir buluşabiliyosunuz ancak ona takıldım yani tabi görüşmek zorunda değilsiniz ama sebebini bilsek ona göre daha iyi yorum yaprız

Üniversiteyle ilgili işlerimiz var şu an(hazırlık sınavına çalışıyor), bir ay önce böyle değildi. Bir de buluştuğumuz zaman çok para harcıyoruz sanırım, 3-4 günlüğüne tatile gitmiştik 3 hafta önce o da bizim olduğumuz yere gelmişti ve sürekli birlikte olduğumuz için çok para harcamıştık. Syrıca evlerimiz de uzak sayılır bir buçuk saatlik mesafede. Direk ayrılalım dediğim için bu konuyu da konuşamadık tabi doğru düzgün, o yüzden neden böyle olduğunu tam da bilmiyorum:50: Katı olması moralimi çok bozdu, ama bunun nedeni de daha önce hep anlayışlı davranmış olması ve kendisinin hiç sorun çıkarmaması diye tahmin ediyorum. Benden böyle bir tepki görünce şok olmuş olabilir. Hiç bir şeyden emin değilim, belki de sevmiyordur yeteri kadar:43:

canım ya üzülme ağlama da sen böyle bir mesaj attığın için o da gurur yapıyor hemen atlamak istemiyor yani naz yapıcaktır biraz ama senin onu bu kadar sevmen ve ısrar etmen hoşuna gitmiştir.Sadece biraz naz yapıyor düzelicek her şey öyle hissediyorum:34:

İnşallah hissettiğin gibi olur canım, neden buluşamadığımızı da yazdım demin. Tabi bu konuyu doğru düzgün konuşamadığımız için neden olduğunu da bilmiyorum tam:43:

hımm şimdi anlaşıldı.Bence bu durum sevmekle ilgili değil.seni sevmiş mantıklıda bi insan bence.güvenilir bi insan olduğununda kanaatindeyim üstelik gerçi tamamen his ama neden bilmiyorum bana öyle geldi.şimdi erkekler bayanlardan çok farklı düşüncedeler ve çoğu zamanda bunu karşı tarafla paylaşmazlar.nasıl analrsın başından bi olay geçer çok ağlarsın sızlarsın sonunda anlarsın yani diyeceğim şu ki.şimdi sen bu çocukla tatile çıkmışsın üstüne bide ayrılalım demişsin bu kadar rahat nasıl olabiliyor diye düşünmüş bana kalırsa.canım erkekler medeni görünsede çoğunun düşünceleri içlerinde aynıdır emin ol.ama ısrar et ve kesinlikle bırakma akıllı davranmaya çalış ağlamayı bırakıp ok;)peşini bırakma çok yalvarma ama kararlı olduğunu göster ve tatlı olmaya çalış.yani bunları yaparkende kendini ezdirme zayıfta gösterme ama peşini bırakma o istediğni söylesin.ama saygısını bozarsa orda kes ne demişler fazla naz aşık usandırır emi tatlım üzme kimse için kendini anladığım kadarıyla 20nin altındasın.senin yaşında olmayı isteyipte olamayan çok insan var.

şimdi ne desem de boş gelecektir belki sana ama erkek arkadaşının bu kadar net konuşmasınıda kafana takma ya olmazsa gibi emin ol hayat ezberleri bozdurur o bile anlayamaz ne olduğunu;))yeterki sen tatlı ol işini bil akıllı davran hürrem ol caroline ol:34:

hımm şimdi anlaşıldı.Bence bu durum sevmekle ilgili değil.seni sevmiş mantıklıda bi insan bence.güvenilir bi insan olduğununda kanaatindeyim üstelik gerçi tamamen his ama neden bilmiyorum bana öyle geldi.şimdi erkekler bayanlardan çok farklı düşüncedeler ve çoğu zamanda bunu karşı tarafla paylaşmazlar.nasıl analrsın başından bi olay geçer çok ağlarsın sızlarsın sonunda anlarsın yani diyeceğim şu ki.şimdi sen bu çocukla tatile çıkmışsın üstüne bide ayrılalım demişsin bu kadar rahat nasıl olabiliyor diye düşünmüş bana kalırsa.canım erkekler medeni görünsede çoğunun düşünceleri içlerinde aynıdır emin ol.ama ısrar et ve kesinlikle bırakma akıllı davranmaya çalış ağlamayı bırakıp ok;)peşini bırakma çok yalvarma ama kararlı olduğunu göster ve tatlı olmaya çalış.yani bunları yaparkende kendini ezdirme zayıfta gösterme ama peşini bırakma o istediğni söylesin.ama saygısını bozarsa orda kes ne demişler fazla naz aşık usandırır emi tatlım üzme kimse için kendini anladığım kadarıyla 20nin altındasın.senin yaşında olmayı isteyipte olamayan çok insan var.

şimdi ne desem de boş gelecektir belki sana ama erkek arkadaşının bu kadar net konuşmasınıda kafana takma ya olmazsa gibi emin ol hayat ezberleri bozdurur o bile anlayamaz ne olduğunu;))yeterki sen tatlı ol işini bil akıllı davran hürrem ol caroline ol:34:

Evet 19 yaşındayım. Dediğin gibi davranmaya çalışacağım. Üşenmeden önerilerini yazdığın için teşekkürler, hürrem caroline kısmına da güldüm:1:

Özel mesaja da cevap veremiyorum yeterli sayıda mesajım olmadığı için.
Adına o kadar mutlu oldum ve bana öyle büyük bir umut verdin ki:) Pes etmemeye çalışacağım. "İlk tartışmada ayrılalım diyen birinin sevgisinin ciddiyetine inanamam." dedi. Kendi açısından haklı da. İnandırmaya çalışıcam ona. Çok teşekkürler:)

Son düzenleme:
Haklısınız, bir daha böyle bir şey olmayacağını inandırmaya çalışıcam ona, yapabilceğim başka bir şey yok, umarım güvenini sağlayabilim yeniden.

Eğer ikinizde birbirinizi seviyorsanız AŞK kazanır merak etme.
Umarım herşey yoluna girer.

Arada 1,5 saatlik mesafe var ve siz bir hafta on günde buluşmayı sorun mu ediyorsunuz? Ayrıca buluştuğunuz zaman çok para harcadığınızı da söylüyorsunuz. Bence bunda sorun edecek bir şey yok 1,5 saatlik mesafe için haftada bir görüşmek çok iyi. Erkek arkadaşınızı anlamaya çalışın ve hatanızı telafi edin derim.

eğer seviyorsa bu yaptığı tripten başka birşey değildir emin ol..
sadece seni süründürmek istiyor sevgini sınıyor

Anlıyamadığım sizi rahatsız eden bir durum var
ayrılıyorsunuz ve sonra barışmak istiyorsun
o tavır yapıyor sen ağlıyorsun
ya kusura bakmada aklını nerde kaybettin sen ?
Yahu bu adam bulunmaz hint kumaşımıki?
Zorla güzellik olmaz canım , istemiyorsa bitsin gitsin

eğer seviyorsa bu yaptığı tripten başka birşey değildir emin ol..
sadece seni süründürmek istiyor sevgini sınıyor

İnşallah öyledir.

Arada 1,5 saatlik mesafe var ve siz bir hafta on günde buluşmayı sorun mu ediyorsunuz? Ayrıca buluştuğunuz zaman çok para harcadığınızı da söylüyorsunuz. Bence bunda sorun edecek bir şey yok 1,5 saatlik mesafe için haftada bir görüşmek çok iyi. Erkek arkadaşınızı anlamaya çalışın ve hatanızı telafi edin derim.

Öyle yapmaya çalışıcam.

Anlıyamadığım sizi rahatsız eden bir durum var
ayrılıyorsunuz ve sonra barışmak istiyorsun
o tavır yapıyor sen ağlıyorsun
ya kusura bakmada aklını nerde kaybettin sen ?
Yahu bu adam bulunmaz hint kumaşımıki?
Zorla güzellik olmaz canım , istemiyorsa bitsin gitsin

Düşününce ve mantıklı açıklamalar bulunca o kadar da rahatsız edici bir şey olmadığını gördüm, çok pişmanım o yüzden. Anlık bir hataydı o söylediklerim:43: Bulunmaz değil belki ama zor bulunan biri olduğunu düşünüyorum. Ya da pişman olduğum ve acı çektiğim için onu gözümde büyütüyorum. Gurur kırıcı olsa da peşinden koşmaya razıyım çünkü kırdım onu.

Son düzenleme:
bana erkek arkadasiniz sanki daha cok ayrilmak icin firsat kolluyormus gibi geldi. Hemen teklife atlamis ve simdi sogumasi, icimden gelmiyor demeleri de cok durust bi insan oldugunu ve sizinle suan acik oynadigini gosteriyor. Kendisi soylemis, olmadigini goruceksin ayrilicaz demis. Istemiyor ve sevmiyor gibi geldi bana. Neyse bekleyelim ve gorelim

Back
X