Geri mi dönmek istiyor?

Mycroftholmes

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
131
65
13
31
Iyi akşamlar herkese

Uzun süreli bir ilişkinin ardından nisanlandigim kişiyle ayrilmistik aylar önce. O ayrılmak istemişti. Detaylara çok girmek istemiyorum ama çok sancılı bir süreçti. Benim de yanlislarim olmuştu o süreçte fakat beni artık sevmediğini defalarca söyleyip terketmişti.

6 ay geçti üzerinden. Iletisimimiz tamamen kopmuştu. Geçen hafta bir mesaj gönderdi bana. Mesajda oldukça kızgın ve sert yazmış bunu bunu yaptın beni şöyle uzdun hayatımı mahvettin falan yazmis. Aylar sonra bu sitemi anlayamadım. Birşey yazmadım sonra bir mesaj daha atmış seni çok kırdım uzdum biliyorum ama son 6 ayda seni ne çok sevdiğimi anladım. Yapmasaydin beni o kadar incitmeseydin şimdi ev bakıyor olacaktık vs. uzun bir mesaj göndermiş.

O süreçte ne yasandiysa karşılıklı idi o da beni çok üzdü. Aylarca ağladım hayata kustum gözümün yaşına bakmadı seni sevmiyorum diye haykırdı yüzüme. Şimdi kalkmış 6 ay sonra yazıyor ama bir yandan da suçluyor yine. Artık olmaz ben seni olduruyorum içimde sende öldür yazmış. Anlayamıyorum ne yapmaya çalıştığını. Yardımcı olur musunuz rica etsem?

Güncelleme : Niyetini sordum apaçık. Yeniden başlamak istemediğini bunun neden imkansız olduğunu benim gibi eş istemediğini yazdı. Allah korusun evlensek gibi bir cümle bile kurdu. Karşısında duyguları olan bir insan yok gibi davranıp durdu. Sustum. Sonra bana çok sert davrandığı için üzüldüğünü beni anlamaya çalıştığını nelerin değiştiğini görmek istediği için yazmış!! Pek birşey değişmemiş. Beni suçladığı bir avuç argümanı sıralayıp durdu. Ben bu insanı zamanında sevdiğim için kendime nasıl kızıyorum. Ve bugün bile canımı yakmasina izin verdiğim için!!

Son düzenleme:
Geri donmek degilde uzun ilişkinin ardindan nisan atmak kadin icinde erkek icinde zordur kolay kolay sindiremez. Kafasina taktigi bir zaman ya da alkollu olduğu zaman atmistir büyük ihtimalle cokta anlam yuklememeye calis

Geri donmek degilde uzun ilişkinin ardindan nisan atmak kadin icinde erkek icinde zordur kolay kolay sindiremez. Kafasina taktigi bir zaman ya da alkollu olduğu zaman atmistir büyük ihtimalle cokta anlam yuklememeye calis
Sanki benden eskisi gibi yalvarmami istiyor gibi geldi bana. Halinden tavrindan

İçer miydi nişanlınız bilmiyorum da alkollü falandır muhtemelen, alkol sitemi gibi bu. :) Çok takılmayın, isterse zaten öyle mesajla sitem etmez daha doğru dürüst bir adım atar görüşmek konuşmak ister.

O da var tabi donmek isterler fakat karsindakinden de bir adim isterler. Sen o mesaja yapma boyle seni ozluyorum deseydin kosa kosa gelirdi belki
Aynen öyle bir hali vardı. Sorguluyor konuşmak istiyor belli ama benden bekliyor birşeyleri ama ben o kadar yalvardim ki ona zamanında kaçtı o tren

Bu konu kafamı çok karistiriyordu bende sordum dün akşam kendisine. Açık açık niyetinin ne olduğunu. O da yeniden başlamak istemediğini neden imkansız olduğunu anlatip durdu. yazmasindaki amacı ise bana bugune kadar çok sert davranmış biraz beni anlamak istemiş neler değişmiş görmek istemiş ama pek birse değişmemiş. Suçlayıp suçlayıp durdu ne görmek istiyorsa. Iyice anladım ki egosunu tatmin etmemi istedi yeniden. Yazık!!!!

Bu konu kafamı çok karistiriyordu bende sordum dün akşam kendisine. Açık açık niyetinin ne olduğunu. O da yeniden başlamak istemediğini neden imkansız olduğunu anlatip durdu. yazmasindaki amacı ise bana bugune kadar çok sert davranmış biraz beni anlamak istemiş neler değişmiş görmek istemiş ama pek birse değişmemiş. Suçlayıp suçlayıp durdu ne görmek istiyorsa. Iyice anladım ki egosunu tatmin etmemi istedi yeniden. Yazık!!!!

Buna benzer bisey bende yasadim. Ben ondan ayrildim. 8 ay hic görüsmedik, birbirimizi gördügümüzde baska yerlere baktik. Birden geldi vbisey olmamis gibi konusmaya basladi benimle. Barismak mi istedi diye düsündüm. Seninkinin sana söyledigi benzer seyler söyledi. Cekti gitti bi kac ay sonra evlendi. Dengesiz bunlar. En iyisi engellemek

oha ben bile tereddüt ettim şuan yaşadığım ilişkiden :O benim erkek arkadaşımında uzun ilişkisi olmuş inşallah o da böyle bir dengesizlik yapmaz :KK71: şaka bir yana aradığını bulamadınmı cevabı cuk otururdu :))))
engelleyin gitsin bir daha benimle işin olmasın diyerek

Back
X