- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
- Konu Sahibi denizz2009
-
Böyle cibilliyetsizler yüzünden ihtiyacı olana yardım edemez olduk. Umarım alır abiniz. Ama eşine haber vermeden borç verdiği için en başta o suçlu.Arkadaşlar, abim bi yakınımıza borç verdi.
Geri bi kaç ay içinde ödemesi şartıyla.
Ve tabiki yarım sene oldu ve vermedi.
Çok üzülüyorum, sonuçta para kolay kazanılmıyor.
Borç verdiği akrabamız kendiside eşide memur.
Çokta iyi para geçiyor ellerine.
Ama durumum yok diyor. Ablasının durumu var, ama o da bildiği için kardeşinin ödemeyeceğini, o da vermiyor.
Telefonlara bakmıyor, şu zaman vericem demiyor. Yani gitti para.
Eşininde haberi yok. Eşim öğrenirse evliliğim tehlikeye girer falan diyo.
Bi akrabamızda borç vermiş ve geri alasıya kadar mahvolmuş.
Siz siz olun verip kötü olacağınıza, vermeyip kötü olun.
Herkes bir değil. Bazılarına asla borç verilmez.Arkadaşlar, abim bi yakınımıza borç verdi.
Geri bi kaç ay içinde ödemesi şartıyla.
Ve tabiki yarım sene oldu ve vermedi.
Çok üzülüyorum, sonuçta para kolay kazanılmıyor.
Borç verdiği akrabamız kendiside eşide memur.
Çokta iyi para geçiyor ellerine.
Ama durumum yok diyor. Ablasının durumu var, ama o da bildiği için kardeşinin ödemeyeceğini, o da vermiyor.
Telefonlara bakmıyor, şu zaman vericem demiyor. Yani gitti para.
Eşininde haberi yok. Eşim öğrenirse evliliğim tehlikeye girer falan diyo.
Bi akrabamızda borç vermiş ve geri alasıya kadar mahvolmuş.
Siz siz olun verip kötü olacağınıza, vermeyip kötü olun.
Borç verdiği kişinin eşinin haberi yok.Böyle cibilliyetsizler yüzünden ihtiyacı olana yardım edemez olduk. Umarım alır abiniz. Ama eşine haber vermeden borç verdiği için en başta o suçlu.
Yok ne seneti, akraba sonuçta. Memur dedik, daralmış dedikElinde borç verdiğine dair bir senet vs yok mu? Telefonları da açmıyormuş akraba...bu durumda elinden geldiğince sıkışırsın o kişiyi ama evrak falan yoksa tamamen karşı tarafın dürüstlüğüne kalmış bir durum
Umarım yüksek bir meblağ degildir
Yok ne seneti, akraba sonuçta. Memur dedik, daralmış dedik
Eşine asla söyleyemeyiz. Kendi vicdanına bıraktık.Bu kadar piskin insanlara hayret ediyorum. Borc namustur. Evliligini dusunuyorsa bence esine durumu anlatacaginizi soyleyin, gercekten cekiniyorsa odeyecektir. Ha durumu soyledigi gibi yoksa parca parca odesin.
Ooo en güzeli. Ya ver paramı ya da borcunu ödemediğini duymayan kalmaz desin. Belki korkar da öder.Borç verdiği kişinin eşinin haberi yok.
Evet malesef yok başka yolu. Kardeşinden al bize ver, sen kardeşine yavaş yavaş ödersin dedik. Istemiş bizden önce ondan ama vermemiş, durumları var amaAbiniz devamlı sıkıştıracak arayacak onu ki bunaldın ödesin
Başka çare yok gibi
Beni yanlis anladiniz. Soyleyin demiyorum, soyleyecekmis gibi yapin, fake atin yani. Bakalim tepkisi ne olacakEşine asla söyleyemeyiz. Kendi vicdanına bıraktık.
50 bin mi? Baya yüksekmiş. Allah yardımcınız olsun sizinde.İnsan akraba diye güveniyor sonuç bu ve borç verip rahatça geri alabilen az insan var 10yıl önce altın olarak 10bin lira olarak verdiğim borç 50 bin oldu hala geri alamadım haram olsun diyorum aklıma geldikçe ne borç verin nede alın en iyisi kredi faiz çok olabilir ama en azından sadık olunmak zorun da
Bilirki eşi hamile, yani yaş. Bebek var işin içinde.Beni yanlis anladiniz. Soyleyin demiyorum, soyleyecekmis gibi yapin, fake atin yani. Bakalim tepkisi ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?