- Emoji Skoru
- 21
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi olanoldube
Merhaba. Yaşım 18 4 ay sonra 19 olacağım ama bana sorun ki yks hazırlıyor musun? Amacın ne hedefin ne? İnanın hedefim yok bomboş takılıyorum ve evet farkındayım böyle yaparak bi yere gelemeyeceğim. İki taraf biyonik kulak kullanıcısıyım öyle kolay cocukluk geçirdiğimi söyleyemem 3 kez anaokul üstelik rehatabilisyon derken okula geç yaşta basladım suan 12 sınıfım son senem yani. Elimdeki telefon bulunduğum çevre beni tatmin etmediği hatta konfor alandan bi türlü çıkamadığım için bi şey yapamıyorum yapacağım diyip de erteliyorum mükemmeliyetcilik durumdan cıkmam lazım sanırım bilmiyorum. Ailemle arasında herhangi bir sorunum yok fakat bulunduğum konfordan kızıyorlar ki haklılar böyle yaparak yaşanmaz çünkü babamın isteği şöyle üni okuyacaksan iş bulamazsın belki ekpss ile memur olmaya bak sonra ünili olmak istersen olursun. Çünkü kafamda herhangi bi meslek yok bense tamam diyip geçiştirdim. Hiç çalışmama rağmen ykse 141 gün kaldığını görür görmez biraz kötü hissettim. Hani şöyle hissediyorum hiç bişey yapamayacakmışım hani ne yaparsam yapayım benden bir halt olmaz gibi. Motivasyonum yok hayata dair herhangi bir amacım da yok. Kendimi kandırarak o telefon bagımlı olmamdan dolayı hayata gec kalıyorum.