- Katılım
- 29 Ekim 2025
- Mesajlar
- 1.696
- Emoji Skoru
- 1.856
- Puanlar
- 48
- Yaş
- 27
- Konu Sahibi olanoldube
- #21
Ekpssde hizmetli olursun masabaşı değil ayrıca puanları yüksek ve 2 senede 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özellikleri zaten biliyorum. Masabaşı memurluk hizmetli ve tekniker olmak üzere 3 tane farklı memurluğu var bende senin gibi düşünerek üni mezun olduktan sonra ekpss düşünmüştüm en azından branşı var ek para ödemesi olabilir vsEkpssde hizmetli olursun masabaşı değil ayrıca puanları yüksek ve 2 senede 1
Yanlış tanımlamışım orda diyorum ki hiç çalışmadan direkt özele yollasalar o vereceği paraları beni mahcup eder ve kabul etmezdim. Babam o paraları kolay kazanmıyor ki kendisi sanayide çalışıyor hayatımın 18 yılında hiç özele gitmedim hep devlete gittim.Üniversite sınavına hiç hazırlanmadan, kafanda hicbirsey net değilken nasıl derece yapacaksın, pek aklım almadı. Kafaya konulduktan sonra başarılmayacak şey yok, inşallah motivasyonunu sağlarsın. Önce şu akıllı telefondan kurtul. Evde çalışmıyorsan kütüphaneye git, bana orda hep çalışma aşkı gelirdi mesela..
Hizmetliden oluşuyor. Sadece masa başı değil.Neden e kpss düşünmüyorsun? En az 70 bin tl maasi var memurun.
Gerçekçi hayaller kur ama bu mümkün değil gibi. Bu durum bana sağlıklı diğer insanlarla eşit koşullarda olmadığını düşündürdü. Ekpss daha doğru bir seçenek.Mümkünsw yollarım dedi fakat ben bu durumu kabul etmiyorum derece yapmam lazım
Hayır. Biyonik kulak sahipleri daha sessiz ve masa başı ise koyulur. Kurum içi görevlendirme sırasında sizin durumunuza göre davranilir. Arkadaşım da aynı soruna sahip. Yoğun ses gürültü olacak yerlere koyulmuyorsunuz.Hizmetliden oluşuyor. Sadece masa başı değil.
Sağlıklı diğer insanlarla eşit koşulda olmadığımı nereden çıkardınız? Biyonik kulak kullanıyor olmamdan mı?Gerçekçi hayaller kur ama bu mümkün değil gibi. Bu durum bana sağlıklı diğer insanlarla eşit koşullarda olmadığını düşündürdü. Ekpss daha doğru bir seçenek.
Bunu duyduğuma sevindim. Benimde öyle sorunum var sesli ortamlarda anlamakta zorlanan biriyim. Ya bilmiyorum ikinci öğretim kaldırılsa da hem memur hem örgün üni okuyan bazı kişiler varmış diye duydum.Hayır. Biyonik kulak sahipleri daha sessiz ve masa başı ise koyulur. Kurum içi görevlendirme sırasında sizin durumunuza göre davranilir. Arkadaşım da aynı soruna sahip. Yoğun ses gürültü olacak yerlere koyulmuyorsunuz.
Ayrıca telefon bagımlığı sosyal medya bagımlısı ne varsa z kuşagındaki cogu kişide var bu durumda tek olmadığımı umuyorum. Zaten dün sosyal medyaları dondurdum kapattım tek site burası ve wp var.Sağlıklı diğer insanlarla eşit koşulda olmadığımı nereden çıkardınız? Biyonik kulak kullanıyor olmamdan mı?
Anlattığım şeyler çözülmeyecek şey de değil gayet de çözülür sadece irademin güclü olması gerekiyor bunu da yapmak zorundayım. Sağlıklı insanlarla beni kıyaslaman beni üzdü. Bilgin olsun ben kimseden farklı değilim ki sadece cihazla duyuyorum konuşabiliyorum herkes nasıl haklardan yararlanıyorsa bende aynen bu şekilde yararlanmakta hakkım var.Gerçekçi hayaller kur ama bu mümkün değil gibi. Bu durum bana sağlıklı diğer insanlarla eşit koşullarda olmadığını düşündürdü. Ekpss daha doğru bir seçenek.
2 yıl anestezi teknikerlik okuyup memur olduktan sonra eğitimine devam eden bir arkadaşım da vardı. Dis hekimliğinde çalışıyordu bir yandan Rus dili okuyordu. Yani zor değil. Araba bile aldı kendisine 3. Sınıfta.Bunu duyduğuma sevindim. Benimde öyle sorunum var sesli ortamlarda anlamakta zorlanan biriyim. Ya bilmiyorum ikinci öğretim kaldırılsa da hem memur hem örgün üni okuyan bazı kişiler varmış diye duydum.
Biraz derece yapmamlazım şu anlamında demek istedim ailemin özele vereceği paralar beni mahcup eder kabul edemeyeceğimi belirtmek istedim yani gerçekci olmak gerekirse derece yapmam bile mümkün değil. Umarım anlatabilmişimdir.Ayrıca telefon bagımlığı sosyal medya bagımlısı ne varsa z kuşagındaki cogu kişide var bu durumda tek olmadığımı umuyorum. Zaten dün sosyal medyaları dondurdum kapattım tek site burası ve wp var.
Anlattığım şeyler çözülmeyecek şey de değil gayet de çözülür sadece irademin güclü olması gerekiyor bunu da yapmak zorundayım. Sağlıklı insanlarla beni kıyaslaman beni üzdü. Bilgin olsun ben kimseden farklı değilim ki sadece cihazla duyuyorum konuşabiliyorum herkes nasıl haklardan yararlanıyorsa bende aynen bu şekilde yararlanmakta hakkım var.
Yahu burada zaman kqybetmek yerine git dersine bak 3 4 ay kaldı tyt hedefliyorsan tyt çalış işte kaç net yapıyorsun neden ailen sana destek sağlamıyor dershane özel ders koç bir sürü şey var sınav senesinde olan kuzenlerim var. Ne bekliyorsun ki tutarsa özelde okursun erkek kardeşim iyi bi sıralama yaptı ama pilotaj iatediği için özelde okuyor anne baba görevi çocuğuna gelecek sağlamak anne baban ilkokul mezunu mu hiç mi üstüne düşülmüyorBiraz derece yapmamlazım şu anlamında demek istedim ailemin özele vereceği paralar beni mahcup eder kabul edemeyeceğimi belirtmek istedim yani gerçekci olmak gerekirse derece yapmam bile mümkün değil. Umarım anlatabilmişimdir.
Tamam gisla en iyisini sen bilirsin bir dershane 210k tl ile alındığından haberi yok onu geçtim kocluk vs güvenmiyoruz ben bugün sabah masa başına geçtim buna emin olabilirsin ve teşekkürler. Ailem yazdan beri destek oldu dershane vs baktık kaynak aldı sorun benim ailem değil. Ve bundan utanc duyuyorumYahu burada zaman kqybetmek yerine git dersine bak 3 4 ay kaldı tyt hedefliyorsan tyt çalış işte kaç net yapıyorsun neden ailen sana destek sağlamıyor dershane özel ders koç bir sürü şey var sınav senesinde olan kuzenlerim var. Ne bekliyorsun ki tutarsa özelde okursun erkek kardeşim iyi bi sıralama yaptı ama pilotaj iatediği için özelde okuyor anne baba görevi çocuğuna gelecek sağlamak anne baban ilkokul mezunu mu hiç mi üstüne düşülmüyor
E 210k l pahalı geliyorsa ailen özele göndeririz nasıl diyor? Evet biliyorum bu arada 10 seneden fazla oldu liseden mezun olalı geçen sene sayısal sıralamam 58 eşit ağırlık 16ydı 2 kardeşim sayısız kuzenimi hazırladık sınava....Tamam gisla en iyisini sen bilirsin bir dershane 210k tl ile alındığından haberi yok onu geçtim kocluk vs güvenmiyoruz ben bugün sabah masa başına geçtim buna emin olabilirsin ve teşekkürler. Ailem yazdan beri destek oldu dershane vs baktık kaynak aldı sorun benim ailem değil. Ve bundan utanc duyuyorum![]()
İnan bende bilmiyorum. Programı yaptım soru sayısı şöyle böyle vs sıkıntı yokE 210k l pahalı geliyorsa ailen özele göndeririz nasıl diyor? Evet biliyorum bu arada 10 seneden fazla oldu liseden mezun olalı geçen sene sayısal sıralamam 58 eşit ağırlık 16ydı 2 kardeşim sayısız kuzenimi hazırladık sınava....
Hayır daha mental konulardı kast ettiğim. Aklı bir karış havada der ya halk mesela öyle gibisin. Sınava 5 ay kalmış, bugüne kadar kalem oynatmamışsın. Derece yapıcam diyorsun. 500.000 sıralama yaparsan şükret.Sağlıklı diğer insanlarla eşit koşulda olmadığımı nereden çıkardınız? Biyonik kulak kullanıyor olmamdan mı?
Onda yanlış tanımladığımdan farkındayım. Kusuruma bakmayınHayır daha mental konulardı kast ettiğim. Aklı bir karış havada der ya halk mesela öyle gibisin. Sınava 5 ay kalmış, bugüne kadar kalem oynatmamışsın. Derece yapıcam diyorsun. 500.000 sıralama yaparsan şükret.
Pardon " koçluk " sisteminin neyine güvenmiyorsunuz? Bir koçunuz olsa şuan bu sitede yazıyor olmazdınız... şu aşamada tyt bitmiş ayt 11 bitmiş 12 de bitmek üzere olması lazım... Hala gelmiş burda zaman kaybediyorsunuz. Profesyonel bir desteğiniz olsaydı bu süreçte süreci yönetemiyorsanız ( ki yönetememişsiniz) akıllı telefon bile kullanmazdınız... imkan yoktur anlarım ama meseleyi güvene bağlamayın... Bir eğitimci ve sınav danışmanı olarak yazdıklarınız beni gerçekten çok rahatsız etti.Tamam gisla en iyisini sen bilirsin bir dershane 210k tl ile alındığından haberi yok onu geçtim kocluk vs güvenmiyoruz ben bugün sabah masa başına geçtim buna emin olabilirsin ve teşekkürler. Ailem yazdan beri destek oldu dershane vs baktık kaynak aldı sorun benim ailem değil. Ve bundan utanc duyuyorum![]()
Mesajınızı daha yeni görüyorum birkaç gündür derse odaklanmaktan adam akıllı gibi telefona bakmadımPardon " koçluk " sisteminin neyine güvenmiyorsunuz? Bir koçunuz olsa şuan bu sitede yazıyor olmazdınız... şu aşamada tyt bitmiş ayt 11 bitmiş 12 de bitmek üzere olması lazım... Hala gelmiş burda zaman kaybediyorsunuz. Profesyonel bir desteğiniz olsaydı bu süreçte süreci yönetemiyorsanız ( ki yönetememişsiniz) akıllı telefon bile kullanmazdınız... imkan yoktur anlarım ama meseleyi güvene bağlamayın... Bir eğitimci ve sınav danışmanı olarak yazdıklarınız beni gerçekten çok rahatsız etti.
Ayrıca yaşım 18 yahu kafamda herhangi bir meslek yok bunları bir tek ben değil bazı kişilerde dahil ortak sorunu bu. Siz neye göre böyle öfkeyle yazabiliyorsunuz ki anlamadım? Sanki sorunlusu benmişim gibi mesajlarımı begenmeyip rahatsız olduğunu ifade etmeniz beni üzdü haberiniz olsun. Ben ekpss yks ve kpss ücüsü deneyeceğim olmadı seneye de deneyeceğim. Böyle karara vardım.Pardon " koçluk " sisteminin neyine güvenmiyorsunuz? Bir koçunuz olsa şuan bu sitede yazıyor olmazdınız... şu aşamada tyt bitmiş ayt 11 bitmiş 12 de bitmek üzere olması lazım... Hala gelmiş burda zaman kaybediyorsunuz. Profesyonel bir desteğiniz olsaydı bu süreçte süreci yönetemiyorsanız ( ki yönetememişsiniz) akıllı telefon bile kullanmazdınız... imkan yoktur anlarım ama meseleyi güvene bağlamayın... Bir eğitimci ve sınav danışmanı olarak yazdıklarınız beni gerçekten çok rahatsız etti.