Biraz sabret ssri etkisini göstermesi 2-3 ayı bulur.Merhaba yaklaşık 9 aydır kafa ağrım var normal baş ağrısı değil böyle kafamın arkasi yara gibi ağrıyo hassas dokundugumda içten gergin ağrılı yanlardan yoğunlaşma topaklanma oluyor sıkışma oluyor basınç oluyor birsuru doktora gittm psikolojik gerilim baş ağrısı diyolar EEG cektrdim emar tomografi hepsi temiz detaylı kan verdim onlarda normal çıktı yani bununla birlikte çok afedersiniz genital kısmımda içten hırıltılı Bişey oluyor hissediyorum böyle vajinamdan böcek geçer gibi geçiyor bazen kadın hastalıklarına göründüm birşey çıkmadı binada psikolojik diyolar yani artık napicagmi bilmiyorum çok bıktım yoruldum hayat kalitem düştü psikiyatri lustral verdi 26 gündür kullanıyorum bir etkisini görmedim benim gibi olan var mı
Yani geçici mi bunlarin hepsi çok korkuyorum geçmeyecek diyeBiraz sabret ssri etkisini göstermesi 2-3 ayı bulur.
Benim de sık sık gerilim tipi baş ağrım olur nsai kullanıyorum geçiyor bildiğin ağrı kesici yani
Uyku düzenine su içmene ekran sürene vs de dikkat etmelisin
Her gün 15-20 dk açık havada yürüyüş yap
Evden işe işten eve, düzensiz uyku ve beslenme, spor da yoksa hayatınızda bedeninizin isyan etmesi normal
1 ayda hemen etkisini göremezsin ki doktorun söylemedi mi? Sakın kafana göre bırakma ilacını. Geçmiş olsunMerhaba yaklaşık 9 aydır kafa ağrım var normal baş ağrısı değil böyle kafamın arkasi yara gibi ağrıyo hassas dokundugumda içten gergin ağrılı yanlardan yoğunlaşma topaklanma oluyor sıkışma oluyor basınç oluyor birsuru doktora gittm psikolojik gerilim baş ağrısı diyolar EEG cektrdim emar tomografi hepsi temiz detaylı kan verdim onlarda normal çıktı yani bununla birlikte çok afedersiniz genital kısmımda içten hırıltılı Bişey oluyor hissediyorum böyle vajinamdan böcek geçer gibi geçiyor bazen kadın hastalıklarına göründüm birşey çıkmadı binada psikolojik diyolar yani artık napicagmi bilmiyorum çok bıktım yoruldum hayat kalitem düştü psikiyatri lustral verdi 26 gündür kullanıyorum bir etkisini görmedim benim gibi olan var mı
Çok saolun1 ayda hemen etkisini göremezsin ki doktorun söylemedi mi? Sakın kafana göre bırakma ilacını. Geçmiş olsun
Yazdıklarımı okuduğuna emin misinYani geçici mi bunlarin hepsi çok korkuyorum geçmeyecek diye
2 3 aya geçmezse korkuyorum çok üzülüyorumYazdıklarımı okuduğuna emin misin
Ben aşı olmadimNe olduysa bu aşılardan sonra oldu. Çok geçmiş olsun.
Ben aşı olmadim