- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
ben sevmem böyle seyler bugüne kadar olmadı galiba hamilelikten heyheyim üstünde barışırız ama ilk defa dedimNiye sansürlediniz ki küfür değil.
Hatanızı anladıysanız samimi bir dille özür dileyin. Yapacak başka bir şey yok. Eşiniz sonuçta, zaten uzun süre küs kalamazsınız.
ben sevmem böyle seyler bugüne kadar olmadı galiba hamilelikten heyheyim üstünde barışırız ama ilk defa dedim
evet yaOlur böyle şeyler insanız sonuçta. Hamileymişsiniz hormonların dengesizliği daha gergin hale getirmiş de olabilir sizi. Kafaya takmaya değmez ama samimi bir şekilde özrünüzü dileyin derim.
evet yadilicem
evet yadilicem
ben ortalıkta yapılan hatanın özrününde ortalıkta yapılması taraftarıyım.. lafı milletin içinde söyleyip kuytu köşelerde özür dilemeyin emi
Eşim bana sinirlendiginde geri zekalilik yapma, sersem, anani (devamını söylemedi) bunları dediğinde sen bana ne demek istiyorsun senin karşında karın var nasilnasıl böyle konusursun diyip kavga çıkarmıştım o yuzden deme canım kocankocanın kurulacağı birşeyi özellikle ki kendi öz anne kardesinizin yanında bile olsa eşinizi küçük düşürmeyin tek başınıza olsanız belki bu kadar alinmazdi birinin yanında diyince gururu kırılmıştırsuan çok üzgünüm ya dert ortağım oldunuz bugün anneme geldim akşam eşimde geldi ben ikinci kez hamileyim akşam yemek yerken annemin yanında eşime geriz...lı dedim çok kırıldı ablama annesinin yanında demedin bari evde desin diye kızmış kırılmış suan üzgünüm napcam
+1000Sadece başkasının yanında değil evde de yalnızken de söylenmemesi gereken bir kelime bu.
Siz evliliği ne sanıyorsunuz?
aynen öyle oldu sizin ki de iyi saydırıyormuş benimki dese derisini yüzerim :))Eşim bana sinirlendiginde geri zekalilik yapma, sersem, anani (devamını söylemedi) bunları dediğinde sen bana ne demek istiyorsun senin karşında karın var nasilnasıl böyle konusursun diyip kavga çıkarmıştım o yuzden deme canım kocankocanın kurulacağı birşeyi özellikle ki kendi öz anne kardesinizin yanında bile olsa eşinizi küçük düşürmeyin tek başınıza olsanız belki bu kadar alinmazdi birinin yanında diyince gururu kırılmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?