• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerizekalı bu çocuk yemin ederim ya

Aseliko

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
202
305
23
31
Erkek arkadaşım oluyor kendisi ve ne yazık ki öyle. Eskiden kalma bana şaka yaptığı bi video vardı. Video da ben gözüküyorum sadece açık açık belli yani. Bugün bi arkadaşım “ahahahahah sen misin bu “ diye bana atmış. Girdim baktım şu instadaki komik sayfalardan biri paylaşmış. Sayfanın takipçi sayısı 900 bin küsür. Altında insanlar şuna bak diye birbirini etiketliyor falan. Tamam ayıp bi video yada utanç duyacağım bişey değil. Ama hoş da değil yani.
Çok rahatsız oldum,sinirlendim. Ki benim de sosyal medya hesabım var ama bi tane bile kendi resmim yok. Kendi özel hesabım olduğu halde hoşlanmıyorum. O kadar insanın görmesi gülmeleri falan gerçekten kendimi kötü hissettirdi.
Şimdi esas sorunumuz kendisi yeminler ediyor ben atmadım diye ama yalan. Bize ait olan bi videoyu nerden bulacaklar? Daha önce hiç bi yerde paylaşmamışız. Baya tepki gösterdim de takıntılı manyak yaptı beni resmen. Bu kadar büyütecek bişey yok. Kötü bişey yok bunda nolmuş paylaştılarsa falan. Üste çıkıp çıldırttı beni.
Cevap vermiyorum mesajlarına şu an vermicem de. Abartmıyorum dimi,yaptığı terbiyesizlik değil de ??

Abarmıyorsun...demekki güvenilmez bir tipmiş.

Ne geçti eline bu yaptığıyla? Kaybedecek bişeyim yok diye düşündüğü kesin

Güldüm ama haklısın :) ben olsam malum şahsı fena bozardım!

Benden izinsiz benim hoşlanmayacağım bir videomum paylaşıldığını görsem yemin ediyorum paylaşana da, paylaşması için yollayana da dava açardım. Çok net.

Allah sana yardım etsin böyle sevgiliyle hayat çok zor.

Sayfaya mesaj atin.
Kaldirim videoyi deyin
Sevgiliniz de milletin size gulmesinden cok hoslaniyor sanirim
Size deger verse bunu yapmaz

Bence çocuk atmamistir.
Ama whatspaptan arkadaş gruplarıyla paylaşmıştır, onlar göndermişlerdir siteye.
Yine de kız tabii cocuga, haklısın.
Ayrıca şikayet edebiliyorsunuz resmi Instagram'da. Mutlaka cevap veriyorlar 'uygun gördük kalıyor, uygunsuz gördük kaldirdik' falan seklinde

Şikayet edin videoyu bence sayfaya da instagrama da.Yaptığı çok saygısızca arkadaşlığınızı da bitirin bence.İnsanlar yüz verince astarını istiyor kimsenin kimseye saygısı kalmamış

Bence çocuk atmamistir.
Ama whatspaptan arkadaş gruplarıyla paylaşmıştır, onlar göndermişlerdir siteye.
Yine de kız tabii cocuga, haklısın.
Ayrıca şikayet edebiliyorsunuz resmi Instagram'da. Mutlaka cevap veriyorlar 'uygun gördük kalıyor, uygunsuz gördük kaldirdik' falan seklinde
Bilmiyorum yeminler ediyor ama inanmıyorum. Şimdi yazdım kaldırt o videoyu diye tamam dedi. O uğraşsın ama sinirim geçmiyor tabi hala

Bilmiyorum yeminler ediyor ama inanmıyorum. Şimdi yazdım kaldırt o videoyu diye tamam dedi. O uğraşsın ama sinirim geçmiyor tabi hala
Birçok sayfada var olabilir direkt instay a şikayet etsene arkadaşım.

Back
X