• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerizekalı bu çocuk yemin ederim ya

Şimdi bunu atan ilerde yatak odanızı da atar senden gizli. Varmış öyle manyaklar. Sizin izniniz olsa neyse diyeceğim ama bu sana saygısızlıktır. Sevdiği insanı herkese sergilemek nedir? İzni olmadan.

Sadece gerizekalı değil bence
İnsan değer verdiği birinin görüntüsünü millet gülsün diye dağıtır mı ya
Ne abes ipe sapa gelmez hareketler
Dengesiz midir nedir

Terbiyesizlikten öte bu yaptığı. Sen bu çocuktan uzak dur bence hem terbiyesiz hem yalancı

ben olsam bana aıt vıdeoyu benden ızınsız paylastıgı ıcın hakkında dava acarım
kıme gonderdı dalga gectıyse bırlıkte o da paylasmıs olabılır
sevgılınız de paylasmıs olabılır

resmen terbıyesızlık bu
ne olursa olsun kımsenın bırseyı kımseyle paylasılmaz dupeduz terbıyesızlık

Rezalet, ben sadece kızmam şikayet ederim.

Madem o paylaşmamış yarın birlikte gidip suç duyurusunda bulunun. Bu dandikliği affetmeyin

Ya bu sözlendiğin çocuk değil mi? Bulaşıkları niye yıkamadın diye trip atan? Yanımda kız yok diyen? Adam gevşek

Erkek arkadaşım oluyor kendisi ve ne yazık ki öyle. Eskiden kalma bana şaka yaptığı bi video vardı. Video da ben gözüküyorum sadece açık açık belli yani. Bugün bi arkadaşım “ahahahahah sen misin bu “ diye bana atmış. Girdim baktım şu instadaki komik sayfalardan biri paylaşmış. Sayfanın takipçi sayısı 900 bin küsür. Altında insanlar şuna bak diye birbirini etiketliyor falan. Tamam ayıp bi video yada utanç duyacağım bişey değil. Ama hoş da değil yani.
Çok rahatsız oldum,sinirlendim. Ki benim de sosyal medya hesabım var ama bi tane bile kendi resmim yok. Kendi özel hesabım olduğu halde hoşlanmıyorum. O kadar insanın görmesi gülmeleri falan gerçekten kendimi kötü hissettirdi.
Şimdi esas sorunumuz kendisi yeminler ediyor ben atmadım diye ama yalan. Bize ait olan bi videoyu nerden bulacaklar? Daha önce hiç bi yerde paylaşmamışız. Baya tepki gösterdim de takıntılı manyak yaptı beni resmen. Bu kadar büyütecek bişey yok. Kötü bişey yok bunda nolmuş paylaştılarsa falan. Üste çıkıp çıldırttı beni.
Cevap vermiyorum mesajlarına şu an vermicem de. Abartmıyorum dimi,yaptığı terbiyesizlik değil de ??

direk dava açma sebebi. savcılığa gidiyorum de bakalım ne diyor ?

Inanice rencide edici bir durum, iletisimi keserdim, be armaginim bir Dava acmak olurdu.

Ya bu sözlendiğin çocuk değil mi? Bulaşıkları niye yıkamadın diye trip atan? Yanımda kız yok diyen? Adam gevşek
Evet o. Buraya yazdıktan sonra sözü ertelemiştik zaten. Bi sorunsuz günümüz geçmiyoki oturup hadi sözlenelim diyeyim

Evet o. Buraya yazdıktan sonra sözü ertelemiştik zaten. Bi sorunsuz günümüz geçmiyoki oturup hadi sözlenelim diyeyim

Zaman kaybediyorsun, ama vazgeçmeyecesin belli. O yüzden diyeceğim kendi düşen ağlamaz.

Back
X