Telefondan duzgun yazamamisim. Kusura bakmayin.Merhaba hanimlar.. Yeni bir konuyla karsinizdayim.
Esimle 4 senelik evliyiz. 10 aylik oglum var.
Oglum gece uyandi. Besikte hareket ettikce pilastik bir yeru var. Duvar carpiyordu. Geceleri cocukla ben.ilgileniyorum.ama uzun zamandir uykularim.bolundugu icin uyanmakta zorluk cekiyorum. Esim bebegin yatagini duzelt ses yapiyo diyince uyandim. Uyku ssrsemiyim bana " su yatagi duzelt yoksa yatagi kafana geciricem dedi. Dedimki gecirde gorelim. Bir daha olsun bak nasil yapiyirum dedi. Neyse ben.kalktim mama hazirlamaya coxuk agliyo.diye getirdi xocugu yanima. Dedimki ayni babanin yaptiklarini yapiyorsun.ama ben senin annen degilim dedim. Kp cok aksi sinirli bir insandi.kvme baya kotu davranirdi. Dedimki bu bu hareketini dusunucem dedim. "ne diyorsun lan sen gerizekali salak misin.nesin? " dedi. Sustum kaldim. Hic birsey diyemedim. Nasil davranmaliyim bilmiyorum. Hic konusmak.gelmiyor icimden.
Not: calismiyorum.
yok cok nadir boyle davranir. Ama endiselleniyorum gelecekte boyle olmasinsurekli bu sekilde mi davranislari 4 senedir?
umrunda olacagini sanmiyorum. Soyleyecegini soyledi uyudu sonra. Ozurde dilemez. Cok kirildim. Ama o cok umursamaz. Konu acilsa yine beni suclar kendini hakli gorur. Herzaman...Bazi insanlar uykudan uyaninca hele hele uykulari bolununce cok ama cok sinirli ve kontrolsuz olabiliyorlar. Misal ben. Onun icin bi nebze anliyorum esinizi. Ama hakli gormuyorum tabiki. Bende uykim bolundugunde resmen cildiriyorum ama sonra cok pisman oluyorum. Bence normalde iyiyse size bu sekilde davrandigi icin surundurun biraz ki saygi sinirlarini asmamasi gerektigini bilsin
Cok nadir bazi geceler o ilgilenir. Ama hic kiymeti kalmadi su saatten sonra. Annem cok guzel bakiyordu cocuga isimi biraktim. Oturup evde cocuk bakiyorum. Bakici olayini dusundum ama kendim Bakmak istedim.Çocuğu yaparken güzel, bakarken at annesinin kucağına. Hey allahım sabah sabah sinirlendim yine.
Annem bakiyordu cocuga. Esim istemiyor diye isimi biraktim. Fedakarlik yaptim. Ama saygisizlik olunca gucume gitti.Çalışmaman ne alaka onu anlamadım
Hmm. Her zaman kendini hakli goren insanlar zordur. Onlarin hakkindan dominant insanlar ancak gelir. Nasil yapsaniz acaba madem surat asmaktan tripten anlamiyor o zaman üzgün ve kirgin olun kizmis gibi degilde kirilmis gibi davranin trip yapmayin hep aglamakli olun. Bundan anlar mi peki? Benim esim tripten anlamaz ama uzuntuden kirginliktan anlar. Sanirim bazi erkekler gucsuz kadin savunmasiz kadin imajindan hoslaniyolarumrunda olacagini sanmiyorum. Soyleyecegini soyledi uyudu sonra. Ozurde dilemez. Cok kirildim. Ama o cok umursamaz. Konu acilsa yine beni suclar kendini hakli gorur. Herzaman...
Benim esim aglamaktanda anlamaz. Agladigimda kizip bagirmisligida vardir.Hmm. Her zaman kendini hakli goren insanlar zordur. Onlarin hakkindan dominant insanlar ancak gelir. Nasil yapsaniz acaba madem surat asmaktan tripten anlamiyor o zaman üzgün ve kirgin olun kizmis gibi degilde kirilmis gibi davranin trip yapmayin hep aglamakli olun. Bundan anlar mi peki? Benim esim tripten anlamaz ama uzuntuden kirginliktan anlar. Sanirim bazi erkekler gucsuz kadin savunmasiz kadin imajindan hoslaniyolar
Tabiki zoruna gider.. çok normal sen adama bak yemeğini yap çamaşırını yıka çocuk yap.. o istesin işini bırak.. en ufak bişeye de hakareti ye..Annem bakiyordu cocuga. Esim istemiyor diye isimi biraktim. Fedakarlik yaptim. Ama saygisizlik olunca gucume gitti.
Sınırlı anında söylenen şeylere çok üzülmeYani gecen gunde kavga ettik o siradada senden bir b.k olmaz dedi. Ustuste geldi birde.. Cok moralim bozuk
Bakici dusundum ama guvenemiyorumda hic. Tanidik.kimsem de.yok. Birde ben bebegim 2 aylikti ise baslamak zorunda.kaldim. Vakit geciremedimde.Tabiki zoruna gider.. çok normal sen adama bak yemeğini yap çamaşırını yıka çocuk yap.. o istesin işini bırak.. en ufak bişeye de hakareti ye..
Bence imkanın varsa işine geri dönmelisin
Esin kalbini kirmis anlıyorum
Bi süre sonra güzelce konuşmanı tavsiye ederim
tEPKİNİZİ BELLİ EDİN UZUN SÜRE KONUŞMAYIN.Merhaba hanimlar.. Yeni bir konuyla karsinizdayim.
Esimle 4 senelik evliyiz. 10 aylik oglum var.
Oglum gece uyandi. Besikte hareket ettikce pilastik bir yeru var. Duvar carpiyordu. Geceleri cocukla ben.ilgileniyorum.ama uzun zamandir uykularim.bolundugu icin uyanmakta zorluk cekiyorum. Esim bebegin yatagini duzelt ses yapiyo diyince uyandim. Uyku ssrsemiyim bana " su yatagi duzelt yoksa yatagi kafana geciricem dedi. Dedimki gecirde gorelim. Bir daha olsun bak nasil yapiyirum dedi. Neyse ben.kalktim mama hazirlamaya coxuk agliyo.diye getirdi xocugu yanima. Dedimki ayni babanin yaptiklarini yapiyorsun.ama ben senin annen degilim dedim. Kp cok aksi sinirli bir insandi.kvme baya kotu davranirdi. Dedimki bu bu hareketini dusunucem dedim. "ne diyorsun lan sen gerizekali salak misin.nesin? " dedi. Sustum kaldim. Hic birsey diyemedim. Nasil davranmaliyim bilmiyorum. Hic konusmak.gelmiyor icimden.
Not: calismiyorum.
Zaten icimddn gelmiyor..tEPKİNİZİ BELLİ EDİN UZUN SÜRE KONUŞMAYIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?