gerizekali dedi :'(

Simdi ona desem sen boyle boyle yaptin. Ben kirildiim. Evet yaptim. Yine yaparim der.. Ne yapsamki..

Sen bunu yaparsan benim kişiliğim hakareti kaldırmaz evliliklerde hakaretlerle yürümez. Ben nasıl sana saygıda kusur etmiyorsam senin de bana etmemen lazım.. Ben hiç sana küfür ettim mi deseniz

Bence bu konuya en iyi tepki çalışmaya başlamanızdır. Evde olunca, erkekler kadınların bütün gün hiçbir şey yapmadıklarını düşünüyor. Zaten bütün gün evdesin dinleniyorsun, bari gece bırak da rahat uyuyayım demek bu. Erkekler maalesef bu konuda çok anlayışsız. Bu arada 10 aylık bebek neden sizi uyutmuyor? Çok büyük bence geceleri uyanmak için. Yatmadan önce iyice doyurun, aç kalmasın, sizin de uykunuz bölünmesin. Bebeğe bir düzen oluşturun.

Bebegim duzenli uyuyor aslinda ama bazi geceler uyaniyor malesef. Bakici dusunuyorum ama.nasil birakirim bileniyorum. Issizlik problemi olmayan bir meslegim var. Istesem hemen baslarim. Ama bakici bulmak problem.

Eşiniz çocuğu tek başınıza yapmadığınızın farkındadır umarım....
bence özür dileyip hatasını anlayana kadar konuşmayın....
ya da açıkça konuşun özür beklediğinizi söyleyin....
eşiniz ayıp etmiş....

siz o bebeğin annesiyseniz kendisi de babası kalksın kendi baksın.sizin yorgun olduğunuzu, uykusuz olduğunuzu farkediyordur o da, bu ne bencilik?bune düşüncesizlik?ayrıca ciddi bir kavga ediyor olsanız da bunları söylemiş olsa neyse de böyle basit bir şey için bu laflar edilir mi ya?her sinirlendiğinde böyle kalbinizi kırıyorsa bu adam evliliğinizde huzur kalmaz.hem de sonradan gönlünüzü de almıyormuş.huysuz insanla yaşamak da zordur.kusura bakmayın eşinize bencil, düşüncesiz, huysuz dedim ama yazdıklarınızı okuyunca aklıma direkt bu kelimeler geldi.

Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkur ederim. Ona iletisim.kuramadigimi 1 haftaligina anneme gitmeyi teklif ettim. Baya uzun konustuk. Sonunda ozurdiledi. Gerci hala cok kirginim. Ama konu.uzamasin diye gecistirdim. Ona bu sekilde davranmaya uzun vadede.tahammul.edemiyecegimi birbirimize.eziyet etmeye gerek olmadigini en azindan.biraz.uzaklasmak istedigimi soyledim. Konustuk baristk. Birdaha oyle yapmayayagini falan.soyledi. Hallettik .
Tekrar tesekkur ederim sizlere..

Sen esinin Annesini o lafinla ezik durumuna dusurmussun...
Boyle aileden karsilastirmalar yapnaktan vazgecin hic hos degil.
Uykudan kalktigi icin oyle agresiv davranmistir..

Sizi uzmek istemem amma zaten hep boyle baslar siddetler, onemsememekler daha neler neler... Tavrinizi ortaya koyun. Bundan sonraki davranislari sizin tavriniza bagli

Çocuk yapmasaymış arkadaş bu ne yaa kafana geçiririm fln terbiyesiz..

Evde bebek olunca gece uykulariniz bolunuyo ve huzursuz lasiyorsunuz. Bosver canim sen kendinle ve bebeginle ilgilenen. Esinede gönül koyduğunu şöyle. Oda uyku seraemi demiştir belki yada sinirli bir gününe denk gelmiştir. Babada oldu boyle şeyler. Allahin izniyle bunusa atlatirsiniz.

aslında onun sana sürekli iyi davranması gerekir hem işini bırakmışın hemde çocuk psikolojini bozmuş olabilir ama bu erkekler sadece kendilerini düşünüyorlar bence hemen barışma biraz gönül koy ki her sinirlendiğinde hakaret etmesin

Anneyi babayi karistirmayin diyen arkadaslara soyle cevap vereyim. Normal sartlarda bu soylediginiz dogru. Katiliyorum. Fakat kimse kimsenin gecmiste nasil haksizliga ugradigini bilemez. Bazen burada cok sert sekilde yargilaniyor uyeler. Bizim burada boyle onyargili davranmayip yapici yorumlar yapmamiz gerekir oyle degilmi. Bu arada kv me kalsa herturlu haksizligi alttan alip herseyi sindirmemi soyler. Boyle bir dunya yok arkadaslar. Esimin kafana geciririm yatagi demesinin yaninda ben ne dedimki..
yardimci olmak niyetiyle yorum yazanlara tesekkurler..
Zaten buraya yaz yazan.insanin cani sıkkın olyyor.. Ekstra polemige gerek yok..

Uyku sersemi ağzından çıkanı kulağı duymamış.Benim eşim uyandığı ilk 45 dk. ne dediğini bile hatırlamaz.Olur öyle şeyler abatmayın.

Aay nekadar terbiyesizce bi davranis kendisi misil misil uyusun uykusu bölunmesin diye siz cirpinin bide üstüne hakaret, hayat gercekten müşterekmiş yani kınadım suan esinizi.

Size karsi uslubu gerizekali demeden once de berbatmis zaten. Ne demek duzelt yoksa kafana geciririm ? Adamim diye de geziyor dimi ortalikta. Babalik da kocalik da oyle olmuyor iste. Biraz yurek, biraz insanlik, biraz sefkat, biraz sağduyu, biraz paylasim, biraz sevgi, biraz saygi lazım. Esiniz bu vasiflardan hangisini tasiyor? Tek bir konuyla bile yargilayabiliyorum çünkü her gece ilgilenmenize rağmen kendi uyanmis onun da yavrusu ama hissizce getirip sizi uyandirmasi, yatagi rahatsiz olmasina ragmen kendi duzeltmemesi herseyi sizden beklemesi, geceyarisi uyandirip hakaret etmesi, tehditvari şiddet icerikli konusmasi... Yazık çok yazik bu adamcik kendini es ve baba mi saniyor ? Önce biraz gereklerini yerine getirmeli getirmiyorsa da aynen yaptiginiz gibi her defasinda tavrinizi koymalisiniz duzeltmeli kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…