Dusunuyorum birazSimdi ona desem sen boyle boyle yaptin. Ben kirildiim. Evet yaptim. Yine yaparim der.. Ne yapsamki..
Simdi ona desem sen boyle boyle yaptin. Ben kirildiim. Evet yaptim. Yine yaparim der.. Ne yapsamki..
Bebegim duzenli uyuyor aslinda ama bazi geceler uyaniyor malesef. Bakici dusunuyorum ama.nasil birakirim bileniyorum. Issizlik problemi olmayan bir meslegim var. Istesem hemen baslarim. Ama bakici bulmak problem.Bence bu konuya en iyi tepki çalışmaya başlamanızdır. Evde olunca, erkekler kadınların bütün gün hiçbir şey yapmadıklarını düşünüyor. Zaten bütün gün evdesin dinleniyorsun, bari gece bırak da rahat uyuyayım demek bu. Erkekler maalesef bu konuda çok anlayışsız. Bu arada 10 aylık bebek neden sizi uyutmuyor? Çok büyük bence geceleri uyanmak için. Yatmadan önce iyice doyurun, aç kalmasın, sizin de uykunuz bölünmesin. Bebeğe bir düzen oluşturun.
Yok artik. Sizce de herseyi abartan adam degil mi?Uyku sersemi ağzından çıkanı kulağı duymamış.Benim eşim uyandığı ilk 45 dk. ne dediğini bile hatırlamaz.Olur öyle şeyler abatmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?