Geveze Anne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gamzeci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2022
4.820
18.377
138
Kızlar benim anne çok konuşuyor aşırı geveze herkes ilallah ediyor susmuyor, çocukluğumda da böyleydi.

Çocukluğumda tamam tamam diyordum 7 yaşında bile sussun diye ona bile laf ediyordu

Halalarım babaannem de sussun diye gözünün içine bakarlardı.

Biz de suskunuz. Bazen bozuyoruz annemi rahat ediyoruz bi kaç saat susuyor en azından.

Sanki dünyadaki tüm cümleleri o söylemeye yemin etmiş gibi, sırf dedikodu yapıyor.Kavga ediyor asla susmuyor.

Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Benim yakın çevremde de var ondan.

Bir doktor demişti ki, çok fazla konuşan insanın yanında saatler geçirince beyinde bir takım olumsuz değişiklikler oluyormuş. Gerçekten ben o kişiyle beraberken beynimde karıncalanmalar oluyordu. Şimdi artık yanında durmuyorum.

Çözümü olduğunu düşünmüyorum ama çocukken kendisi yeteri kadar dinlemek istemeyen insanlarla büyüdüklerini düşünüyorum. Travma yani.

Mecburen onun olduğu odadan çıkacaksınız böyle yapınca. Sizden cevap alamasa bile devam ediyor sanırım. Cevap vermenizle bir alakası yok yani. Bozsanız bile yarın yine devam edecek başka bir konu bulup. Kalıcı çözüm değil ve kendinizi kötü hissersiniz mecburen kırdığınız için. En iyisi uzaklaşmak.

Benm eski kv de böyleydi. Yeter kes artık diyesim gelirdi. O zamanda zırlardı yaa yine çekemem

Mecburen onun olduğu odadan çıkacaksınız böyle yapınca. Sizden cevap alamasa bile devam ediyor sanırım. Cevap vermenizle bir alakası yok yani. Bozsanız bile yarın yine devam edecek başka bir konu bulup. Kalıcı çözüm değil ve kendinizi kötü hissersiniz mecburen kırdığınız için. En iyisi uzaklaşmak.

Aynen dediğiniz gibi kırınca da üzülüyoruz

Kulaklık takmak müzik dinlemek. Bir şey deyince duymuyorum seni diye devam etmek. Kalıcı çözüm ise psikoloğa götürmek.

Psikoloğa kaç kere götürdük, saçma sapan bir ailede büyümüş ama zinciri de kırmamış tabi kendi de, en iyisi olduğu ortamları mümkün mertebe terketmek

Şimdilik yok ama başka odalara geçiş yapalım inşallah susar tabi
İnşallah. Yoksa kulaklığı takın uzanın. Zaten işiniz var diye biliyorum. Gündüz evde olmuyorsunuzdur. Allah kolaylık versin.

Hiç tahammül edemem geveze insanlara.bizim akraba var öyle çok konuşan.eskiden büyüğüm diye hürmet ederdim ama artık bozuyorum.bazı insanlar gerçekten saygıyı hak etmiyor.

Sizi anlıyorum ama başlığa farklı bir şey yazabilirsiniz bence ya geveze anne yerine…

Her neyse benim de anneannem böyledir gençliğinden beri herkes uyarıyormuş biraz biz de konuşalım sen susta diye. Ama yaşlandı iyice çoğaldı bu durum yapacağınız şey o konuştukça siz konuşmamak biz öyle baş edebiliyoruz çünkü bir sorusuna cevap versek ardından ikinci soru geliyor her şeye yorumu dedikodusu var. Kendi kendine konuşsun başka yere geçin bir süre sonra beyin de kendini kapatıyor duymuyorsun sanırım ben öyleyim en azından

Kızlar benim anne çok konuşuyor aşırı geveze herkes ilallah ediyor susmuyor, çocukluğumda da böyleydi.

Çocukluğumda tamam tamam diyordum 7 yaşında bile sussun diye ona bile laf ediyordu

Biz de suskunuz. Bazen bozuyoruz annemi rahat ediyoruz bi kaç saat susuyor en azından.

Sanki dünyadaki tüm cümleleri o söylemeye yemin etmiş gibi, sırf dedikodu yapıyor.Kavga ediyor asla susmuyor.

ya benim halam bu resmen. bir de elini yumruk yapıp işaret parmağını biraz çıkartıp bacağımıza, omzumuza dokundururdu dinlemezsek eğer. yani dokundururdu diyorum ama deşerdi resmen :D valla ben bildim bileli hep aynı. son yıllarda pek görüşemiyoruz ama eminim hala aynı olduğuna :D çözümü olduğunu sanmıyoruum

Çok zor bir insan Allah yardımcınız olsun ben olsam sinir krizlerine girerdim

Ay çok zor. Benim rahmetli anacım öyleydi. Ama benim annemin gözleri görmediği için çok konuşurdu. Herşeyi sorardı , herşeyi ama.

Amaaan geldi geçti işte. O zamanlar bende içimden kızardım şimdi o sorularını bile özledim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X