Hanımlar bu sabah denk geldi eşimin instagramı kurcaladım. Liseden bi arkadaşıyla mesajlarını okudum. Acayip sinirlendim. Kadın şehir dışından buraya taşınıyo evi henüz getirmemiş kocası 3 4 aydır başka şehirde. İşte soruyo enişte bey napıyo filan diye bayramdan beri görüşmedik geliyo artık bu hafta evi taşıyacak gibi bişey demiş kadın. Başka lafların üstüne demesin mi ben 3 ay görmesem 3 gün evden çıkmam filan diye. Sık sık üstü kapalı yatak odası muhabbeti geçmiş. İşte yaşım kaç benim şimdikileri cebimden çıkarırım filan. Enişte yok gel gezdirelim seni filan demiş ortak bi başka arkadaşlarıyla. eşya konusunda demiş işte benim ki tabi yatak odası önemli en önemli o filan. Enişte napıyosa orda kaç aydır günü gün ediyodur senide görmüyormuş kaç aydır filan diye karı kız ayağına getirmiş lafı yani yok demiş oda benim dediklerimi yapmaktan fırsatı kalmaz adamcağızın filan filan filan. Hayli mesajlaşmışlar ama yani. Bu arada hepimiz aynı yerde çalışıyoruz ama farklı farklı şubelerde eninde sonunda ben o kızla karşılaşacağım. Şimdi eşim işte geç saatte dönecek. Gelsin hele. Ağzına etmeyi planlıyorum. Ama cidden çok sinirlerim bozuk. Gözüm döndü resmen. Çocuklar olmasa şeytan diyo kes at bi tarafını hadi ne bok yersen ye diyo ama rezil olduğumla da kalmak istemiyorum. O anda da kafam duracak biliyorum şuan aklımdan geçen hiç bişeyi konuşamayacağım sinirden. Sonradan şunu deseydim bunu deseydim diye kendime kızacağım. Tehditten ötesi lazım buna ama. Napıyım ne edeyim şimdi ben buna