Geyiğin Gülleri

he bende sabah güsel bi kahvaltı yaptım ama

yinede acıktım:S

pohaça alarım birastan

bende fena değil nilü sanki dha iyiyim ama hiç uyumadım gece

tıkandım nefes alamıyom:S

günaydın yafffru ceylanlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
nassınız inşalah
ben daha iyiyim sabah nası terlemişim hemen değiştim üstümü koştum geldım
bayanssulusmile

GÜLLLÜÜ eczaneden talcid miydi adısı neydi unuttum böle yuvarlak büyükk şeker gibi atıyon azına açıyo hep içerlerinii ondan alsanda azında gevelesen

günaydın. güllü dikaat et aman kendine.
benmde başım agrıo bide size dmeiştim da 10 gündür böyle kürek kemiğimin altı agrıo egilince felan batıo resmen. huylandım bugündra göstercemde hangi bölüme göstercem teyzeler gibi gidip böğrüm agrıomu desem:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

fiziğe gidicen sanırsamm tamda emin değilimm yada iç hastalıklarınaaa aklinialirimsmile

baş ağrısı için norolojiye gitceksin guzu

geçmiş olsun sizede saoğlun canlarr

nilü talcit miğde ilacı

o eriyen ilaçlar yasak bana cnım

ayy tubim bende hiç anlamam nere gidilceğinden hep anneme sorarım nere gidilir diye

bişi dicem bı video var babayla çocuk ingilizce sayı sayıyo adam six diyince çocuk duruyo annesine " ben demedim o dedi" diyo izledinizmi çok komık ya fece e eklemişlerde hatta seboşda eklemiş bakın çok komık

günaydınısııııı

kıslar size bişey sorcam
adetim bitti salı günü banyomu yaptım
bu sabah çamaşırım lekelenmiş
ama öle hafif bir leke değil
kıpkırmızı şekilde
sebebi ne olabilir sizce

baş ağrısı için norolojiye gitceksin guzu

geçmiş olsun sizede saoğlun canlarr

nilü talcit miğde ilacı

o eriyen ilaçlar yasak bana cnım

gülllüüüüüüüüüüüü:lepi:

7000. mesajınnnnnnnnnnnhihoyyyt

kız talcid değil ona benser bi isimdi valla unuttum neyse yasaksa saten geri aldmboshayallersmile

gnaydın canımm

kız yanımdaki arkdaşımda sabah gedi aynısı hatta mesajını okuttum onaki aynısı die
yerleşme kanaması olabilirmiii :)) onada öle dedim ama o korunuyoo gidicek doktora sende bi git istersennn

salı günü bitti dio kız hangi ara olsun nan bilmiyorumkismile bugün ne cuma şey yaptınızda tahriş falanmı oldu acaa-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…