- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #21.201
dün akşam arabada kıyafetten açıldıda kou aponun anneside bende alcam diktircem felan dedi konusu geçti işte sora onlarıbıraktıktan sora apo sordukii nekadardır anneme göre bi kıyafet dedim 200 300vardır yanii diktirsee dediki anneme ben almak istiyorum kıyafetinii dedim ne alaka paraları olmasa tamam ama gereksiz madem ona almayı gözden çıkardın bende nikahta ayrı düğünde ayrı diktiricem:1closedeyes:
tamam dedii. feridenin bi eksiğini daha alırıs dedim eğer yardım amaçlı yapmak istiyosan
ee yuh dicem kusura bakmada annesinin kocası yokmubilmiyorumkismile
la durun bakam hemen nie test yapsın daha dün 1 bugün 2 yane
nilü bende izlerken baya dikakt ettim hatta bi ara altını gösteriyo bihter yürüyemiyo nerdeyse düşücek :roflol: deniz kızı gibi oldu bacakları :roflol:
ewet alt kısmı biçimsizdi kaydirigubbakcemile3
e olabilemesmiii belki tutttu alla allaaaklinialirimsmile
aha bu kısçede 3 günlük hamileyse lülü gir koluma gidelim buralardan :roflol::roflol::roflol:
adetin kaç gün sürdü? üstüne görme diye bişe var ama böle normal regl gibi şarıl şarıl olmuomuşun. öle diolar.
aha bu kısçede 3 günlük hamileyse lülü gir koluma gidelim buralardan :roflol::roflol::roflol:
adetin kaç gün sürdü? üstüne görme diye bişe var ama böle normal regl gibi şarıl şarıl olmuomuşun. öle diolar.
kızım bu kadar erkenden şuphelenmeye başlarsa
çok istediği için psikolojisi bozlur on un için diom
anadın
tutabilir tabi
ki inş öledir
nilü alt kısmını böle yaptırsan olur mu acep
şekercimm böle dümdüzzz nişanında giydimya hareketli bişi olsun istiyorum farklıı çıtırrrrrrrraklinialirimsmile
hanüübilmiyorumkismile
nilü alt kısmını böle yaptırsan olur mu acep
tamam be çok bilmişş :dilcikar:
eğer devam ederse gün içersinde bi git sağlıkocana test yaparlar kanda çıkar satenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?