Geyiğin Gülleri

günaydınnnnnnnnn kuuzularımmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

bir bir öpüyom hepinizi Şeniz Şeniz Şeniz

salı günü bitti dio kız hangi ara olsun nan bilmiyorumkismile bugün ne cuma şey yaptınızda tahriş falanmı oldu acaa-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dün akşam arabada kıyafetten açıldıda kou aponun anneside bende alcam diktircem felan dedi konusu geçti işte sora onlarıbıraktıktan sora apo sordukii nekadardır anneme göre bi kıyafet dedim 200 300vardır yanii diktirsee dediki anneme ben almak istiyorum kıyafetinii dedim ne alaka paraları olmasa tamam ama gereksiz madem ona almayı gözden çıkardın bende nikahta ayrı düğünde ayrı diktiricem:1closedeyes:
tamam dedii. feridenin bi eksiğini daha alırıs dedim eğer yardım amaçlı yapmak istiyosan

[Q[/B]UOTE=şeker-leblebi;10902250]yerleşme kanaması ne kız bilmiyorumkismile [/QUOTE]

bebişin ora yerleşmesi kanamasııı ama herkeste olmuyomuş o sitede biraz araştırırsan bulursun canım bende tam içeriğini bilmiyorum ama öle bişi var

ferideninmi nilü düğün nikah

vuşş şimdi hepisinide ayrı kıyafet düüşün

efett öle demişler ya 10unda demişler yada 20sinde şubatın ama tamda belli değilmişş eğer öle olursa siyah dizaltı bi düz elbise düşünüyorum sade bişi kararsızım ama
akşam bihterin kıyafetini hatim ettim resmennkaydirigubbakcemile3

nilü bende izlerken baya dikakt ettim hatta bi ara altını gösteriyo bihter yürüyemiyo nerdeyse düşücek :roflol: deniz kızı gibi oldu bacakları :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…